2012 Şubat Anneleri

einstein çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin Asyamıza. inşallah iyileşmiştir.

nihlee merhaba. hiç muhabbetimiz olmadı önceden seninle. bol muhabbet diliyorum

hatırlıyorum sankı senı yaa ama bırebır muhabbetımız olmadı sanırım evet:)
ıns hep beraber bol huzurlu muhabbetler cnm

canım benim eşim tavuktan nefret ediyor ona sadece incik yedirebiliyorum onuda kuru nane, karabiber, tuz, pul biber ve kekikle iyice ovalıyorum derisinin altına falan yerherine yediriyorum baharatını yağ falan koymadan teflon bir tavaya yerleştirip kapağını kapatıyorum en kısık ateşe alıp pişmeye bırakıyorum kendi suyunu salıp çekiyor sonrada yağını bırakıyor yavaş yavaş kendi yağında kızarıyor ben zaten çok seviyorum hem çok kolay hem çok lezzetli oluyor bence tavuk yemeyen eşimde sadece bunu yiyor bu arada ben nanesini bıraz fazla koyuyorum bence asıl tadını nane veriyor

benim eşimde but sevmez, kanat sever, fırında soslu kanat yapıyorum, öyle istiyor, yanına da pilav, salata, cola

kızlar bebekleriniz diş gıcırdatıyor mu?

bizim üstte 3, altta 2 dişimiz var. bazen bir gıcırdatıyor çok fena oluyorum, hemen parmağımla dişlerine müdahale ediyorum

anasının kzı olmuş, renkli gözlü falan

benim eşimde but sevmez, kanat sever, fırında soslu kanat yapıyorum, öyle istiyor, yanına da pilav, salata, cola

acıktırdınız vallahi beni ben de tavuğu baharatlayıp, iri iri yeşil biber, patates kesip, az suyla teflon tencereye atıyorum. öylece pişiyor ama sarımsak ve kekik şart

kızlar bebekleriniz diş gıcırdatıyor mu?

bizim üstte 3, altta 2 dişimiz var. bazen bir gıcırdatıyor çok fena oluyorum, hemen parmağımla dişlerine müdahale ediyorum
bızım henuz 2 dısımız var altta:)
anasının kzı olmuş, renkli gözlü falan

evet cnm herkes aynaya cokmu baktın falan dıyorlar

hatta kısaca soyle anlatayım..
k valıdem bana hıc benzetmez benım kızımı hep kendı cocuklarına benzetıyor
gecenlerde elıme 1. yas gunumde cekılmıs resımlerım elıme geldı. esımde annesıne gosterdı
nıhlenın resımlerını ne zmn cektınız pastayla falan dıyor kı o kadar benzıyor!!!
dedım anne o benım kucukluugum hee gozum duzgun gormemıs azcık benzıyor dıyor :))
guleyımmı aglayayımmı bılemedım

geldim beyaaa ama şimdi de sen yoksun bacım benim_olan eğer seviyorsanız ve de pişirmediysen daha kekik at canım. çok lezzet veriyor.

kocam sevmiyo kekik cnm arada çıkıp işlerimi yapıyorum bende ondan olmuyorum oğlum durmuyorsa çıkıyorm mecbur..

Dünürüm nasılsın gelinim tosuncuk oldu bnm sıpayı geçti maşallah ona..evet bencede aynı sen.çatlasın kaynanan :)

Catloverın benm oğlumun daha üst dişleri tam olarak büyümediği için gıcırdatmıyorr ama cıkınca yaparmı bilmem daha ucu var

senfatcım bende kanat çok severim gerçi tavuğun herşeyini yerim orası ayrıda.

Yine herkesin işi var sanırım.bende kaçtım ozaman eşim gelcek tavuğu hazırlayacağım daha pilav yapacağım yanına..esadda her yeri karıştırıyor yaramazlık peşinde.olmadı sırtıma sararım artık bana bakar yaparken oda
gece bi bakarım yazılanlara bayy bayyy

afiyet olsun canım.
ben de benim yaramazı uyuttum ayağımda daha. inşallah gece uykusudur. bazen 10 dk sonra uyanıp 1'e kadar uyutamıyorum

ASYAAAAAAAA nasıl oldun kız cadı

Teyzesi cadı kızımın cadılığı falan kalmadı
Dermansiz kaldı kuzucum
bugün tüm hastanedeydik doktorumuza ulaştık güzelce muayene etti
Uzun uzun her şeye baktı
kan aldı bir de
Viral enfeksiyon dedi
Ateşi takip edicez bu gece de çıkarsa yarın yine gelin dedi
Ki yine ateşimiz var ve 39 un üzerinde
dün gece hiç uyumadım aynı şekilde bir önceki gece de
Asya da iki gündür uykusuz aslında ateş düşürücüler uyutur diye düşünüyordum ama öyle olmadı
Bu gece ateşli üçüncü gecemiz fitil verdik ateş düştü şimdi ama uyumuyor
Yine tüm gece bekliycem başında
İnşallah yarın ateş olmaz da döküntü falan döker
6. hastalık deyip rahatlarız.
Şimdilik beklemedeyiz

evett canım ta kendisi

demek hala sürüyor ateş allah kolaylık versin gerçekten çok zor inşallah yarın iyileşir ailecek üç gün üç gece uyursunuz

yüz vermiyorum fazla buklem yoksa eskisi gibi yapar eminim
bugünde aradı annemin olduğunu biliyodu zeytinyağı getirttim size diye aramışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…