- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #75.561
einstein çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin Asyamıza. inşallah iyileşmiştir.
nihlee merhaba. hiç muhabbetimiz olmadı önceden seninle. bol muhabbet diliyorum
Neden kimseler yazmıyor bugün.kimse konuşmak istemiyormu?
Hugo catlover nerdesiniz beyaaaa :)
kızlar bişey sorcm olanlar görenler bari cvp versin,,.
Söylemesi ayıp belki ama eşim akşama canı fırında tavuk but çekmiş illada yap dedi aldım bende.herzaman bişey istemez çünkü.neyse baktım googleden yapılışlarına bende biraz domates salçası biraz yoğurt pulbiber az karabiber zeytinyağ tuz biraz su ile marine ettim bekietince güzel oluyormuş dolaba koydum.unuttuğum bişey varmı?:97:
içinizde yapan vardır kesin güzel olur dimi.bide butların yanına patates falan yapcm baharatlasam güzel olurmu tavsiye bekliyorm.ne yalan söylim bunu ilkkez yapcm,güzel olursa sık sık yaparım inş.
hatırlıyorum sankı senı yaa ama bırebır muhabbetımız olmadı sanırım evet:)
ıns hep beraber bol huzurlu muhabbetler cnm
başlarda aktif değildim, sadece okuyordum. sonradan benim de elim, dilim çözüldü
Neden kimseler yazmıyor bugün.kimse konuşmak istemiyormu?
Hugo catlover nerdesiniz beyaaaa :)
kızlar bişey sorcm olanlar görenler bari cvp versin,,.
Söylemesi ayıp belki ama eşim akşama canı fırında tavuk but çekmiş illada yap dedi aldım bende.herzaman bişey istemez çünkü.neyse baktım googleden yapılışlarına bende biraz domates salçası biraz yoğurt pulbiber az karabiber zeytinyağ tuz biraz su ile marine ettim bekietince güzel oluyormuş dolaba koydum.unuttuğum bişey varmı?:97:
içinizde yapan vardır kesin güzel olur dimi.bide butların yanına patates falan yapcm baharatlasam güzel olurmu tavsiye bekliyorm.ne yalan söylim bunu ilkkez yapcm,güzel olursa sık sık yaparım inş.
evet cnm bı bakım dedım tamda adımın gectıgıne denk gemıs ara ara okumaya calısıyorum ama cvp veremedım hıc
buyudu teyzesı mavıs kıvırcık bı kız olducenesıde cok kuvvetlı
ama bıraz huysuz hep gezmek kucak ıstıyor gezerkenmı dogurdum bılmem:))
ama ıtıraf edeyım hamılelıgımde sureklı gezdım
valla sen hızlısın masallah kardes bıle gelıyor ama en guzelı bırden sıyırmıs olcan
benim eşimde but sevmez, kanat sever, fırında soslu kanat yapıyorum, öyle istiyor, yanına da pilav, salata, cola
bızım henuz 2 dısımız var altta:)kızlar bebekleriniz diş gıcırdatıyor mu?
bizim üstte 3, altta 2 dişimiz var. bazen bir gıcırdatıyor çok fena oluyorum, hemen parmağımla dişlerine müdahale ediyorum
anasının kzı olmuş, renkli gözlü falan
geldim beyaaa ama şimdi de sen yoksun bacımbenim_olan eğer seviyorsanız ve de pişirmediysen daha kekik at canım. çok lezzet veriyor.
Yine herkesin işi var sanırım.bende kaçtım ozaman eşim gelcek tavuğu hazırlayacağım daha pilav yapacağım yanına..esadda her yeri karıştırıyor yaramazlık peşinde.olmadı sırtıma sararım artık bana bakar yaparken oda
gece bi bakarım yazılanlara bayy bayyy
ASYAAAAAAAA nasıl oldun kız cadı
Hatırladım şimdi hugoo.ecrininde koca tarafıyla sıkıntıları olmuştu yazıyordu arada.iyi kızdı ama.oda gelmiyor daha.kimbilir belki başka isimlerle yine bu sitededirler.facede arkadaşım değl ama.biz okadar samimi olamadık onla.arada konuşurdk
Teyzesi cadı kızımın cadılığı falan kalmadı
Dermansiz kaldı kuzucum
bugün tüm hastanedeydik doktorumuza ulaştık güzelce muayene etti
Uzun uzun her şeye baktı
kan aldı bir de
Viral enfeksiyon dedi
Ateşi takip edicez bu gece de çıkarsa yarın yine gelin dedi
Ki yine ateşimiz var ve 39 un üzerinde
dün gece hiç uyumadım aynı şekilde bir önceki gece de
Asya da iki gündür uykusuz aslında ateş düşürücüler uyutur diye düşünüyordum ama öyle olmadı
Bu gece ateşli üçüncü gecemiz fitil verdik ateş düştü şimdi ama uyumuyor
Yine tüm gece bekliycem başında
İnşallah yarın ateş olmaz da döküntü falan döker
6. hastalık deyip rahatlarız.
Şimdilik beklemedeyiz
öğretmensiniz sanırım .. ekonomik özgürlüğü olmayan biçok kadın var şanslı gö kendini ve asla çocuğunu koz olarak kullandırma gerekirse sende aynı korkuyu ona yaşatki o stresi o da yaşasın bazı erkekler yeni bi aile olduklarını anlayamıyolar aileden alınan kültür işte çok üzüldüm
kız aman dikkat et sağı solu belli olmaz güvenme
işte önemli olan eş gerisi teferruat anlayamıyo değerinizi demek ki inş pişman olmaz eşiniz
oda bizimle hamileydi ama düşük yaptı malesef yakın zamandada tekrar düşük yaptı yoksa bizimleydi.. allah yardımcısı olsun sağlıklı bebek nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?