- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #75.581
demek hala sürüyor ateşallah kolaylık versin gerçekten çok zor inşallah yarın iyileşir ailecek üç gün üç gece uyursunuz
einstein Allah acil şifa versin canım. çok zor gerçekten. uykusuzluk da zor ama onların baygın, bitkin bakışları insanı bitiriyor. inşallah yarına birşeyi kalmaz canım.
Amin canım
İnşallah ayrına düzelir
selam minnoşlar ben geldim
çok yorgunum
o kadar yorgunumki yorgunluktan uuyuyamıyorum
iki gündür ev temizliyoruz annemle bu akşam bitti
ama bende bittim hele bugün hiç oturmadım
artık yarın sabah belim nasıl olur allah bilir
oğlumla dedesi ilgilendi hiç beni aramadı ama çok özlemiş bu akşam dizlerime yattı elinede minik havuçlu arabasını aldı öyle oynadı saatlerce sarıldı uzun uzun çok özlemiş bugün
gece uykusunda konuşmaları devam ediyo gündüzde konuşuyo uyurken
bugün uyanmış telsizle oynuyodu içerden duyduk çok komikti
einstein inşallah bu gece biter bu hastalık, yarına iyi olursunuz.
yarın falan da ne ve işi ne yemek yap.
asya uyudugunda sen de uyu hep
benim burada bulunma saatim bitmek üzere. benim_olan'ın saati geliyor
merhaba tontinik :))
benim_olan nasıl oldu canım tavuk?
valla öyle olmuş nasılda geldim kokumumu aldın yoksam şekerrr sanki hissetmişin...Kızlar bu gece oruca niyet edeceğim inş.22 gün borcum var hepsini bi anda tutamam belki ama muharrem ayındayız ve bu ayda 3 gün oruçlu olmak 900 senelik sevap demekmiş bende inş buna nail olurum hemde borçlarım bu aya denk gelmiş olur inş kolay geçiririm.oğlum çok sık emdiği için tutamamıştım ramazanda fenalaşıyordum ama artık yemek yiyor rahat geçer inş..darısı borcu olanların başına...
hugocum merhaba canım. yoruldun ama insanın evi temiz olunca da hem içi rahat oluyor, hem de kaç gün rahat ediyorsun. bütün dip köşe yapmışsınızdır. memo da kıyamam nasıl özlemiş annesini öyle
ben de dün gece ömer uyumadı taa 1'e kadar (9 buçuk gibi uyudu ,10 dk sonra uyandı). ben de dedim ki dur hugocuk gibi alayım yanıma, seveyim onu, o da annesine sarılsın uyusun (hatta sırf uyusun diye saçlarımı eline ben verdim bizzat, yolmak serbest) ama bizde işe yaramadı. hemen fırt fırt dönüp kaçmaya çalıştı kerata sonra yine ayağıma aldım, dandini dandini uyuttum.
oyy kıyamam sana.ömer sallanmaya alışmış demek.benmkide emerken yatıyo yanımda fena alıştı valla.yatağında yatmıyor.zaten sığmıyorda oraya çok dönüyor babası gibi :97:
catlovercım maşallah seninkinin 9 ayı bitmiş 10 girmiş bile.benm sıpadan büyük.tıckerın yanlış görmediysem
valla iyi denk gelmiş
Allah kabul etsin canım orucunu. benim o kadar çok borcum var ki. bu sene on gün tutamadım, emiyor diye cesaret edememiştim, bir de taşınma işlerimiz vardı, evi temizle yerleş vs. ama bu zamana kadarki borçlarım ooooo. Allah affetsin. akşam da erken okunuyor, yaz gibi değil
çok alıştı canım sallanmaya. önceden emerken falan uyuyordu ama afacan uyumuyor şimdi. ayakta sallayınca bile bayağı bir tutuyor kendini uyumasın diye.
doğru görmüşsün canım. 25'inde 9. ayımızı bitiyor Allah'a şükürler olsun.
inş canım.yarını bir atlatsam dahada kolay olur inş.ilk gün zor oluyo hep ama ben bu ara gündüz yemek yemeyi zaten unuttuğum için kolay geçeririm diye ümit ediyorum.benm bundan başka borcum yok hep tutarım her sene adt günlerimdeki borclarıda sonra hemen tutup kapatırdım.çok seviyorum ramazanı ama bu sene çok üzüldüm tutamadığıma..
esaddan 2 gün küçükmüş ömer ...
ben çok ufak okunmuyor tıckerlar göremedim sanırım soranlara 9 aylık diyeceğiz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?