2012 Şubat Anneleri

kızlar kızamık salgını var diye sağlık ocakları aramıştı bazı arkadaşları bizi hala aramadılar annemde geçen gün tv de kızamık salgını var diye söylediler dedi ben dışarı çıkarmaya korkuyorum bu soğuklarda gidebildiğimiz bir avmlerdi onada gidemem bu korkuyla artık sağlık ocağında erkenden yaptıran oldumu bu aşıyı

selam minooşlar memonun dişi çok rahatsız ediyo gecede sık uyandı çok keyifsiz bugün ağlayıp duruyo zor uyuttum
ben ilkkez bugün mercimek çorbası yaptım korka korka patates mercimek ve minik kuzu etiyle yaptım içine kimyon ekledim
valla eğer gaz yaparda rahatsız ederse bugün evi başıma geçirir zaten dişinden keyfi yok kavga edicek yer arıyoo
şimdi süt sağdım tek göğüs diğerini cesaret edemedim hala acıyo dün gece kanadı zaten

burdada hava yağmurluu
şimdi benimolan sen istanbulun neresinde oturuyosun diyecek yinee

bizi aramadılar bende arasammı karar veremedim mehmet her aşıdan sonra 2 ay ağlar arıza çıkartırdı şimdi arasam evet doğru gelin dese naparımm

arkadaşım suçiçeği aşısı alıp yaptırmış 90 tlmiş
perşembe yaptırmış ve bugün olmuş ateşi düşüp düşüp çıkıyomuş hiç belli olmuyo dedi
bu aşı hakkında fikri olan yaptırmak isteyen varmı kızlar

kızlar külotlu çorap konusu geçmiş,
bende oğluma giydiriyorum, ben çok üşüdüğüm ve sürekli kullandığım için o da üşür gibi geliyo ve hep kullanıyorum
doktora sordum 10gün kadar önce bi sakıncası varmı diye, testisleri inmediyse sıcak tutmak iyi değil dedi ama çok şükür bizde öyle bir sorun olmadığı için kullanabilirsin demişti
bende civilden erkek külotlu çorabı aldım oğluma sıcak sıcak giyiyo şimdi

hugocum geçmiş olsun canım umarım biran önce düzelir yaran

ben oğluma hep yediriyorum, mercimek çorbası ve ezogelin çorba, bişeycik olmaz korkma canım

bizi aramadılar bende arasammı karar veremedim mehmet her aşıdan sonra 2 ay ağlar arıza çıkartırdı şimdi arasam evet doğru gelin dese naparımm

aşı için bende sağlık ocağındaki hemşireyi arayıp sordum,

1 yaşında yapılacak aşıyı, bazı bölgelerde salgın olduğu için erkene aldık, ister şimdi ister 1 yaşında yaptırabilirsiniz dedi,
buralarda salgın vakası olmadığı için aceleyede gerek olmadığını söyledi.
akşam oğlumu dr. kontrolüne götürcem gitmişken kendi doktorunada sorarım ne düşünüyo bu aşı konusunda diye

hugocum geçmiş olsun canım umarım biran önce düzelir yaran

ben oğluma hep yediriyorum, mercimek çorbası ve ezogelin çorba, bişeycik olmaz korkma canım

sağol canımm
ayy ne bilim söz konusu memo olunca insan çekiniyo suratı bir görsen korkarsın dişlerine çok sinirleniyo

sağol canımm
ayy ne bilim söz konusu memo olunca insan çekiniyo suratı bir görsen korkarsın dişlerine çok sinirleniyo

yusuf çok seviyo mercimek çorbasını, bizimkininde 3 aydır sadece 2 dişi var
başka çıkamadı daha ama çok kaşınıyo belli, yavrum ısıracak yer arıyo

Atoşumun burnu akıyor ilk defa sümüğü ile tanıştım, tıkanmış da gece emziği alınca horluyor tospik. Öhö öhöler de başladı kaptı şifayı küçüğüm, solüsyon yaptım rahatladı biraz. Gece hiç uyumadık desem yeridir. Nefes alamadıkça huysuzlaşıyor canım benim ya. Ama çok şükür ki neşesi, iştahı yerinde. Tek korkum ateşlenmesi. Doktorumuzu aradım şurup da vermemi söyledi üç gün devam edeceğiz geçmezse gideceğiz.

Cumartesi gecesi Meclis Tv'de milletvekilleri kızamığı konuşuyorlardı. Muhalefet, Sağlık Bakanlığı'nın elimine ettiğini söylediği kızamığın Suriyeli sığınmacılarla beraber daha fazla göründüğünü söyledi ama bakandan bir açıklama gelmedi. Ben sözde bugün aşıyı yaptıracaktım, Ata'm hasta olduğu için erteledim. Toparlansın mutlaka yaptıracağım, virüsü kapar endişesi taşımak istemiyorum.

geçmiş olsun minik kuzuya

çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin biran önce Ata'ya

Sağ olun kızlar, Hugocuk sana da geçmiş olsun hiç o tarz bir şey yaşamadığım için öneride bulunamıyorum, sadece kuru tutmamaya çalış.
Şansa ben de bugün mercimek çorbası yaptım. Havuçlu, patatesli falan bizimkine tuz attım, Atoş da tuz yok. Uyanınca içecek tospik.

ben deilkkez önceki gün verdim mercimek korkarak ama gaz yapmadı heralde. gerçi ben az tuzlu veriyorum yemeklerini. bu arada oğlun için burun aspiratörü denemediysen baya açıyo

Allah kolaylık versin, kzıına da sana da.
Sagol canim,
Sagol canim grip cocukta cok zor agzindan nefes almayi bilmiyolar kiziyolar agliyolar,bide kopek disleri cikicak agzi akiyo kasiniyo hepsi bi araya girdi, yok kaza degil canim isteyerek oldu
sagol canim amin
Sanada gecmis olsun sagol,
maşallah bi bebiş daha varmış Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Amin canim sagol
geçmiş olsun canım ıhlamur içiyosa içir iyi gelirr
Dun icirdim iciyor, bugun, tavuk,brokoli,patates,kereviz,kabak,sehriye koyup corba yaptim limon sikip icirdim, uyaninca, muz,bebe biskuvisi,mandalina yediricem az seker attim gaz yapmasin diye surupta iciyo umarim cabuk atlatiriz.

aynen benimde bebis icin kan tahlili yaptiricam saglik ocagini aradim kizim icinde salgin var erken yapiyoruz dedi yasi ne zaman dedi ocak 4 dedim yakinmis gerek yok o zaman gel dedi, o asilar ates yapiyormus diger asilara gore yaptiran bi tanidik dedi ates yapti burnu akti huysuzdu dedi, ilac vermemis ama hic ben fitil atiyorum genelde cocuktan cocugada degidir mutlaka bakalim gorucez 2 hafta sonra

genellikle ilk emzirme zamanlarnda memeyi yanlış vermekten olur bu tür şeyler

ama ben de oğlum 4 aylıkken olmuştu ve emzirirken bağırıyordum, ağlıyordum. çocuk emerken yüzü gözü kan içinde kalıyordu. kakası da emzirmeye rağmen kapkara çıkıyordu.
bukle de de olmuştu.
sen mecburen sağmayı bırakacaksın sanırım

garmastan pomad (aile hekimi yazıyor) sanırım 30 lira ben o dönem kendim almıştım, lansinoh ikisini de sürdüm. emzirme olsaydı çok fena olurdun, resmen bebekten kaçıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…