- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #77.021
Yolun cok basindayim daha 11 haftaya girdim, o garibim icerde guvende sukur disardaki yavrum savunmasiz, bagisiklik sistemi benim kizda daha dusuk hemen kapiyor hastalik erken dogmasi birde sadece 2,5 ay anne sutu almis olmasi etken
tesekkurler. emziriyorum ama dedigin gibi bi cok sey denedim gece mamasi dahil. koridorun isigida hep acik ama fayda etmedi. insallah bisey cikmaz ama en azindan gotureyim icim rahat etsin. ust 4 dis acaip kabarik ve ici bembeyaz buyuk ihtimal ondan diyorum ama yinede dr gorsun bi
şimcik bana akıl verin
parfüm alıcam
iki marka arası kaldım
sizce versacemi yoksa lancome mi
hangi parfüm markasını tercih edersiniz
merhaba arkadaslar. istanbul avrupa yakasinda senin kizinin uyku sorununun sebebini su dr. cozer diyebileceginiz bir dr varmi:) esimin ozel sigortasi var bircok hastneyle anlasmali bitek bildigim bi dr var onun hastanesi ile anlasmasi yok:) bebegim sabaha kadar belki 15 kez sayamiyorum aglayarak uyaniyor. sanki cani yaniyo gibi. tavsiyelerinizi bekliyorum
günaydın..
dün akşamki külotlu çorap önerileriniz için sağolun kızlar,biran önce almak istiyorum.
niye daha önce kimse yazmamışki külotlu çorap giydirdiğinizi!benim çok geç aklıma geldi!:))
berfin:
kızına geçmiş olsun canım..düzelir inşalah..
mozp:
eve döndübüz demek,şimdi daha hızlı yileşir oğlun..
hugo:
dün verdiğin çorba tarifini bugün deeendim,pek bi güzel oldu,sağol tekrar.ben biraz değişiklik yaptım ama,1 havuç rendeledim içine öylede bi dene,güzel oldu.
açıkçası senin verdiğin tarifin nasıl olduğunu unutmuşum ben,sabahta nete girmek,bilgisayarı açmak zor geldi.şimdi baktım da farklı yapmışım ben ama böylede oldu.
ben 1 kaşık unu yağsız kavurdum,kokusu çıkmaya başalayınca,etli et suyunu birazda normal su koydum,soğuk olarak.sürekli karıştırarak kaynayana kadar pişirdim,rendelenmiş havuçlarla birlikte.kaynayınca kasede yumurta sarısını,limonu ve dövülmüş darmısağı çırpıp yavaş yavaş çorbata ekledim,birazdaha kaynatıp kapattım.
çok az tereyağ ekledim kapatınca.
inşallah beyenir.
kızlar bişey sorucam.
dokun hisset mi,elle hisset öğren mi diye kitaplar varmış.kullanan oldumu bebeğine?
tesekkurler. emziriyorum ama dedigin gibi bi cok sey denedim gece mamasi dahil. koridorun isigida hep acik ama fayda etmedi. insallah bisey cikmaz ama en azindan gotureyim icim rahat etsin. ust 4 dis acaip kabarik ve ici bembeyaz buyuk ihtimal ondan diyorum ama yinede dr gorsun bi
günaydın..
dün akşamki külotlu çorap önerileriniz için sağolun kızlar,biran önce almak istiyorum.
niye daha önce kimse yazmamışki külotlu çorap giydirdiğinizi!benim çok geç aklıma geldi!:))
versaceyi duymuştum kokuları daha önemli benm içln ama bence ooo....lansinoh hiç işe yaramıyo bende ben bepanthen kullanmıştım göğüs pedi sık sık kullanma sakın mantar yapar hava alsın biraz açıktut kremden sonra
ben anlayamadım bebek mi geliyor. yani şubat 2012 de doğan bi bebişe kardeş mi geliyor. o kadar çabuk mu??hadi bakalım heyecanın doruktadır şimdi.herşeyi hazırmı bebişin.çantan falan hazır olsun.kolaycana doğar seni üzmeyen bi bebek olsun inş...aramıza gel ama doğumdan sonrada yaşadıklarını bilmek isteriz cnm
benim 4 yaşında kızım bile gece 3-4 kez uyanıyor ufaklığı hiç saymıyorum. maşallah de Allah bozmasın10 gibi uyur gece uyanmaz eğer ışık yoksa
bi ara sık uyanıyodu ağlayarak dua okudum geçti korkuyomuştu
artı gecede beslenmiyo akşam yatıp sabah kalkıyo
sabah 8-9 gibi uyanıyo hemen salona geliyoruz yere koyar koymaz hemen toplarını alır oynamaya başlar çok oyuncu oldu bi poşet bulmuş içine oyuncaklarını doldurmuş bu akşam
ya oynar ya sevdiği klip varsa bakar
ben hep alttan ayaklı ince altlardan giydiriyorum üzerine bir tane daha ince eşofman altı giydiriyorum yoksa baş edemiyorumbildiğimiz külotlu çoraplar varya hani kızlar için onların erkek çocuklar için olanıda varmıdır acaba?giydirsem altına ne güzel olur diye düşündüm.paçaları açılmaz,bacakları üşümez.
giydiren varmı?
benimki oturup oturup çoraplarını çıkarıyor hep,en azından külotlu çorabı çekse bile çıkaramaz:)))
Yağmur bi günden anadolu yakasından selam miletttsabah gözümü yağmurla açtım dahada hiç bi iş yapmadım yuhhh bana ama hava o kadar kasvetliki anlatamam iş yapası gelmiyo insanın sadece sıpanın çamaşırları makinede sonra ben bi migros yapacağım...bahsettiğiniz ıslak mendileri merak ettim....esadı anneme bırakacağım mecbur.onun dışında berfincim çok geçmiş olsun kızına...olmadı nane limon kaynat içir.azda şeker koy belki şekersiz içmez terletir atar inş...iştahıda azalmıştır onun şimdi yavrum benm....2 ciye hamileymişin allah tamamını erdirsin....kazamı oldu acep.benmde bu ay günüm geçiyorya çok endişeliyim.inş emzirdiğim içindir...hala bekliyorum...bi kaza olmadı ama veren rabbim inş beni zamansız böyle bişeyle sınamasın valla ....esad tek başına yetiyor bana çünkü....neyse kızlar iş beklemesin ben kaçtm....bayy bayyy
bu akşam 1 tam çinekop yedi bizimki. yarına da bir tane ayırdım çorbasına katacagım. hugo sen kalan balığı vermiş miydin daha önce
hugo seninki emmiyor ya sağıyorsun sütün azalmadı mı? aynı mı
Herhangi br sağlık sorunu yoksa uyku ile ilgili Anne baba eitimi - stanbul Parenting Class - PC dan yardım alanlar var. Sinem olcay bu konuda uzman bildiğim kadarıyla. Bize çok uzak olduğu için gitmedik avrupa yakasında akmerkezin oralarda sanırım.
Yolun cok basindayim daha 11 haftaya girdim, o garibim icerde guvende sukur disardaki yavrum savunmasiz, bagisiklik sistemi benim kizda daha dusuk hemen kapiyor hastalik erken dogmasi birde sadece 2,5 ay anne sutu almis olmasi etken
merhaba arkadaslar. istanbul avrupa yakasinda senin kizinin uyku sorununun sebebini su dr. cozer diyebileceginiz bir dr varmi:) esimin ozel sigortasi var bircok hastneyle anlasmali bitek bildigim bi dr var onun hastanesi ile anlasmasi yok:) bebegim sabaha kadar belki 15 kez sayamiyorum aglayarak uyaniyor. sanki cani yaniyo gibi. tavsiyelerinizi bekliyorum
Herkese gunaydin bayanlar, kizim grip oldu burnu yara oldu silmekten aksamda atesi oldu jel yapistirdim alnina falan yukselmedi sukur,bizim gelin dogum yapti 3 gum gittim geldim usuttu herjalde bebek var diye cok sicakti ev disRsi soguk giydirsemde o o ani degisim etkiledi demekki gece hic uyumadi, bugun tavuk suyuna corba yapiyim limonlu icsin,
günaydın..
berfin:
kızına geçmiş olsun canım..düzelir inşalah..
mozp:
eve döndübüz demek,şimdi daha hızlı yileşir oğlun..
hugo:
dün verdiğin çorba tarifini bugün deeendim,pek bi güzel oldu,sağol tekrar.ben biraz değişiklik yaptım ama,1 havuç rendeledim içine öylede bi dene,güzel oldu.
açıkçası senin verdiğin tarifin nasıl olduğunu unutmuşum ben,sabahta nete girmek,bilgisayarı açmak zor geldi.şimdi baktım da farklı yapmışım ben ama böylede oldu.
ben 1 kaşık unu yağsız kavurdum,kokusu çıkmaya başalayınca,etli et suyunu birazda normal su koydum,soğuk olarak.sürekli karıştırarak kaynayana kadar pişirdim,rendelenmiş havuçlarla birlikte.kaynayınca kasede yumurta sarısını,limonu ve dövülmüş darmısağı çırpıp yavaş yavaş çorbata ekledim,birazdaha kaynatıp kapattım.
çok az tereyağ ekledim kapatınca.
inşallah beyenir.
kızlar bişey sorucam.
dokun hisset mi,elle hisset öğren mi diye kitaplar varmış.kullanan oldumu bebeğine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?