2012 Şubat Anneleri

Canım gözünaydın hoşgeldin, seninle aynıyız 12+3 bizim de.Doktorun çok acımasızmış Hem az çok tahmin ediyor hem söylemiyor Benimkisi de tahmin etmiştir kesin, devlet sırrı sanki

Hoşbuldum canım tşkr ederim...aynı haftada olmamız ne güzel bi tesadüf burdan yapılan kontrolleri birbirimizle paylaşırız :13:azelyacım senin 2 li testler yapıldımı, sonuçlar nasıl ?
İşte artık biiz meraktan çatlatacaklar ya ondan salkıyorlar

10 gün sonrada karaciğerdne bebeğe kan taşıyan bir damar varmış, bu damarda kan akışıınn normal olup olmadığına bakıcakmış..ultrasonla yapılacak olan bir işlemmiş

Benim 2liler yapıldı tatlım ama doktorun dediği "ölçümleri güzel ense ölçümleri" dedi, ama sonucu kan tahlillerimle beraber 1 hafta sonra alıcam.O zaman kesin sonuç çıkıyormuş.Sen haftaya öğrenirsin cinsiyeti artık 10 gün sonra yani

10 gün sonrada karaciğerdne bebeğe kan taşıyan bir damar varmış, bu damarda kan akışıınn normal olup olmadığına bakıcakmış..ultrasonla yapılacak olan bir işlemmiş

daha neler öğrencem bakalım ee neden bugün yapmamışlarda 10 gün sonra demişler o zaman cinsiyetide kesin öğrenirsn inş bi sorun cıkmaz canım benm dr ayda bir en erken 3 haftada randevu veriyo cok yogun yaa

Kimse kızmıyor mu :26:

Kızıyorlar yapma diye ama dinleyen kim.
Eltim çalışıyor ve anneannesi bakıyor genelde onun işi olduğu zaman babannesi bakıyor.
Babannesi bir gün bakabiliyor anca o birgün bakarsada bir hafta dinleniyor
Çocuk yetiştirmek cidden zor ama, onu yapma şunu yapma desen içine kapanık oluyor genelde, hiç ses çıkarmasan çok yaramaz oluyor

canım ense ölçüsü kaçtı biliyor musun ??? benimkisi 1.63 mm...ayy inşallah öğrenirim sağlıklı olsunda cinsiyeti çokta önemli değil ama yinede insan merak ediyor işte

Evet haklısın, zaten anneanne ve babaanne ile yetişen çocuk genelde yaramaz olabiliyor, çünkü büyüklerimiz kıyamıyor onlara fazla yüz veriyorlar Evde yapması bi derece de misafirlikte yapmasını hiç istemem, baktım yapıyor dinlemiyor götürmem artık, kimsenin biz evlerine gittik diye stres olmasını istemem çünkü.
İnşallah anasına çeker kuzum

daha neler öğrencem bakalım ee neden bugün yapmamışlarda 10 gün sonra demişler o zaman cinsiyetide kesin öğrenirsn inş bi sorun cıkmaz canım benm dr ayda bir en erken 3 haftada randevu veriyo cok yogun yaa

canım sanırım kan tahlil sonuçlarını bekliyor..bebeği görünce mutluluk sersemi oluyorum neden şimdi yapmıyorsun diye sormak hiç aklıma gelmedi, doktor anlatıyor ben leyla gb dinliyorum

Bende hep öyle diyorum inşallah huyuda suyuda herbişeyi bana benzer diyorum eşim diyor o zaman sen benimle iiyi evlenmişsin.. Hiç birşeyimi beğenmiyormusun diyor.

Eevt bu anneanne dede şımartması bir gerçek...
Benim kayınpederimin cep telefonunu 8. kattan aşağı atmıştı bir kere torunu, tepkisi "Feda olsun oğluma, ev telefonunu da at al" olmuştu ve ev telefonunu uzatmıştı...
Yine bir kez çocuk (küçük de değil 4,5-5 yaşlarındayken) evdeki misafirleri kovdu çocuk, yine kayınpederimin tepkisi "Bu ev onun evi,ona bırakacağım, kovuyorsa gidin hehehehehe" olmuştu...Çocuk dedesine vuruyor, kötü söz söylüyor, cebinden zorla para alıyor, bizimkiler gülüyorlar, marifet yapmış gibi övünerek anlatıyorlar.
Üstelik bu kadar el üstünde tutulan çocuğun bir de abisi var, onu sallayan bile yok...
Burda hata yetiştirenlerde değil mi şimdi?
Görümcem de eee ne yapayım engelleyemiyorum babamları demekten başka bir işe yaramıyor....

canım sanırım kan tahlil sonuçlarını bekliyor..bebeği görünce mutluluk sersemi oluyorum neden şimdi yapmıyorsun diye sormak hiç aklıma gelmedi, doktor anlatıyor ben leyla gb dinliyorum

haklısın benimde ayaklarm yerden kesiliyor vardır dr bir bildiği inşallah o da güzel sonuçla cıkar darısı bize :)

Bir çocuk bu dediklerini yapıp anlattığın çekilde tepki görüyorsa şımarması kesin tabiki..
Birazda kişilikte önemli ama benim annem mesela evhanımıydı ve ablamıda benide kardeşimide kendi büyüttü ama hiç birimizin çocukluğu birbirine benzemez.
Ben annem kızacak diye korkardım hiç birşey yapmazdım ama ablam inadına yapardı kafasına eseni ki kardeşim hepten farklı bizden..
Anneminde bizlerde ayrım yaptığını düşünmüyorum yani hepimizi aynı şekilde büyüttü ki ablamla aramda fazla yaşta yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…