2012 Şubat Anneleri

ben de cumartesi gidiyorum doktora belli olur mu ki acaba:S aslında çok da merak etmiyorum nedense sanki kesin kız olcak gibi bi his var içimde, çok istediğimden heralde:)))

Yok canım niye söktüreceksin? Sadece öğretmek yeterli bence.Oranın yasak olduğunu, ellenmemesi gerektiğini öğrenmeli.Annemle geçende konuşuyorduk, salondaki tvyi indirmesin yere dedim.O da benim küçüklüğümden bahsetti hemen.Hiçbir süs eşyasını bile kaldırmadığını "cıs" diyerek onlara yaklaşmadığımı felan anlattı Gerçi ben usluydum

ama ufakken anlamazlar ki, bence ulaşılamayacak şekilde dizayn et tekrar biliosun yasaklar her zaman daha tatlı gelir. Şimdiki çocuklar da malum zehir gibiler hele erkek çocukları:))))

ama ufakken anlamazlar ki, bence ulaşılamayacak şekilde dizayn et tekrar biliosun yasaklar her zaman daha tatlı gelir. Şimdiki çocuklar da malum zehir gibiler hele erkek çocukları:))))

Ufakken anlarlar anlamaz olurlar mı..Erkek olursa evet yeniden dizayn et onlar biraz yaramaz oluyor gerçekten, kız olursa sorun yok

Bizde tayinci olacağımız için pek fazla eşya almadık ve bebeğimide kısmetse oda hazırlamayı düşünmüyorum.. çünkü evime gelip giden kimse yok zaten, burdada kimseyi tanımadığım için.. Ama beşik olarakta şimdilik oyunparkı aalmayı düşünüyorum katlaması felanda kolay diye..böyle birşey olabilir
BabyMax Oyun Parkı 2010 Yeni Model GittiGidiyor.com'da #35562316
renginide kırmızı istiyoum hem kıza uygu hem erkeğe çünkü şimdiki cinsiyete göre alsam ikinci bebek düşünürsek ve cinsiyeti farklı olursa birde onun için ayrı massraf yapmak gerekecek.. Çok mu tutumlu davrandım ki şimdi

Ben de çok usluymuşum canım...Bir bardak kırmadan büyüdün der hep annem...
Kardeşim çok yaramazdı ama karıştırma huyu hiç yoktu.Bizim evimizde kardeşim ufacıkken de biblolar, süs eşyaları, kitaplar hiç yerlerinden kaldırılmadı...
Görümcemin çocukları korkuttu benim gözümü ama.O kadar durdan anlamaz çocuklar ki.
Ama doğrusu iyi bir eğitim de veremedi...
Terbiye edemedi çocuklarını...
Benim evime geldiklerinde bile birşey kırmadan dökmeden zarar vermeden gitmezler, bir de kendi evlerinde düşün hallerini.
Ben daha yeni evliydim,bize gelmişlerdi velet o zamanlar 2,5 yaşında. Yapma diyorsun anlamıyor teyzesinin cep telefonunu bir attı bizim lcd'ye, dedim tamam patladı ekran
Allahtan duvardan sekti...
Bir ara kafamı çevirmemle birlikte, vitrinin kapaklarını açmış, asılmış kapaklara ayakları yerden kesilmiş...Yapma oğlum bırak diyorum anlamıyor, kırılan dökülen birşey değil bir üstüne devrilse vitrin her tarafı kesilir,mahvoluruz...Bu ve bunun gibi vukuatlarla dolu olduğu için çocuğun her günü gözüm korktu benim de

Yanına yine de bi şifonyer felan alır bebeğin eşyalarını koyarsın.

En kötü artık o merdiven şeklini bozdurur hepsini yukarı gelecek şekilde boyunun eremeyeceği yere taktırırım napalım

Açıkçası pek masraf yapmak istemiyorum çünkü önümüzdeki sene tayin isticez eğer kendi memleketimize gidebilirsek kendi evimi alıp herşeyi son sistem almak istiyorum benim yatak odamın iki tane şifonyeri vardı alırken bilerek öyle almıştık çocuk olursa onun kıyafetlerini koyarız diye şifonyeri hazır yani

Aman Allahım lcd'ye cep telefonu dedin içim gitti gözümde canlandı da Ben de büyük konuşmuş olmamak için örnek vermedim hani başıma gelir diye ama kendi tanıdığımdan da var öyle çocuklu bize geldiklerinde annesi hiç oğlunu kontrol etmiyor, oğlu benim lake masanın üzerinde oyuncak arabasını sürüyor, legolarını vuruyor Baktım ses çıkmıyor kimseden "aaa orda araba sürülmez kaygan zemin" dedim halıya koydum arabalarını, sonra annesi de farketti uyardı.
Ama yetiştirmekle alakalı olduğunu düşünüyorum, bir çocuğun çok yaramaz olması kısıtlanmamasındandır bence.Şimdi böyle konuştum tırsıyorum da başıma gelir diye
:18:

Ben de bir beşik bir şifonyer alayım diyorum...
Ama beşik böyle oyun parkımı olsun, yoksa normal beşik mi karar veremedim...Sepetler de kullanışlıymış, mutfağa filan geçerken götürürsün yanında diyorlar.

He iyi koycak yeri varsa iyi zaten.Bizim evde tüm dolaplar dolu, şimdi bebeğe aldıklarımızı dolapların üstüne koymaya başladık
Ev planınız varsa zaten almamak da en mantıklısı, hayırlısı olsun

Ben de aynı düşünüyorum.Ama ayıplamıyoruz ki tatlım, olabilir başımıza gelebilir ama eğiterek çocuğu törpüleyebiliriz diyoruz...
Evet çocuğun fıtratı da çok önemli ama verilen eğitim de yadsınamaz...

merhaba güzel anneler nasılsınız? geçişm sayfaları okudum herkesin keyfi yerinde çok mutlu oldum
Dün doktor randevumuz vardı bebeğimiz 6cm olmuş şükürler olsun herşey normal bebeğim sağlıklı
Şuan 12+3 teyiz dün 2 li test için ense piliis ölçüldü ve kan verdim ense klıanlığının normal değerlerde olduğunu söyledi,çok mutlu oldum
10 gÜN sonrdaa başka bir test daha yapılacakmış...Cinsiytini %60 tahmin ettiğini söyledi ama ısrarlrımaa rağmen söylemedi Rabbim hepimiizn meleklerini korusun inşallah bizlerde bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız

bu konularda çok büyük konuşmamak lazım benim eltimin kızı bütün çekmeceleri döküyor babanenesine gittiği zaman televizzyon sehpasının altında ne varsa döküyor , kırıyor Ekmek poşetini ters çevirip ekmekleri ddöküyor , annesinin yada benim farketmiyor hangisi hoşuna gidiyorsa dışarı ayakkabılarını alıp içerde yürüyor o nedenle babannesi o geldiğinde bir doğru dürüst oturamıyor peşinden koşcam diye..

Canım gözünaydın hoşgeldin, seninle aynıyız 12+3 bizim de.Doktorun çok acımasızmış Hem az çok tahmin ediyor hem söylemiyor Benimkisi de tahmin etmiştir kesin, devlet sırrı sanki

Kimse kızmıyor mu :26:

Büyük konuşmuyoruz işte tatlım korkuyoruz...
Ama benim belirtmek istediğim ayrı, görümcem çocuğunun peşinde hiç koşmaz seninki peşinde duruyor sanırım.Benimki çocuklarından dolayı hiçbir yerden tat alamadığını sürekli peşlerinde dolandığını söyler sürekli...Ama tek yaptığı çocuk vukuat işlediğinde koşup yetişmek,öncesinde uyardığını hiç görmedim...
Onu söylüyorum ben sadece.Yoksa çocuk bu elbet haşarı olabilir....

söylese nolur ölürmü sanki gıcıklar ya keşke tahmn ettiğinide söylemeseymiş daha sinir bozucu bi durum degerlernn normal cıkmasına sevindim darısı bize inşallah 10 gün sonra ne testi yapılıyomuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…