- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.661
dünyam hangi gün gidicekti doktora belki gösterirr onunnki ilk onu ögrenirizzzzzz
Bana niye kimseden hediye gelmiyor yahu
Benim bi tek çooookkk önceden (daha bebeğin lafı bile ortada yokken) kayınpederimin ayırdığı kız-erkek karışık bebek çorapları var. Kayınpederim çorap toptancısı da
Bir de daha evlenmeden aldığım 2 body.
Başka bişeyi yok çocuğumun daha
Kızlar ben normalde oda için büyüyen beşik almak istiyordum, ama şu sepetlere de çok özeniyorum, bunları 6. aya kadar kullanabilirmişiz.Çok kararsız kaldım çok güzeller :26:
Eki Görüntüle 228238 Eki Görüntüle 228239 Eki Görüntüle 228240 Eki Görüntüle 228241 Eki Görüntüle 228242 Eki Görüntüle 228243 Eki Görüntüle 228244
ben böyle alıcam balımm gece yanımıza gündüzz salonaacünkü oda yapmıcaz tasınma durumundan yer yokk evde
Eki Görüntüle 228247 bende bunu sevdimm.. hemde sallanıoo
ben böyle alıcam balımm gece yanımıza gündüzz salonaacünkü oda yapmıcaz tasınma durumundan yer yokk evde
Bunu baya bi kullanır..Cibinlikte yaparsın çok cici olur
Ben de oda yapmıcam...Taşınma durumumuz yok ama evim 2+1...Bir bebek daha verirse Rabbim o doğana ve bebeğim azcık büyüyene kadar oturma odasına beşik koymayı düşünüyorum sadece.
bana niye kimseden hediye gelmiyor yahu
Benim bi tek çooookkk önceden (daha bebeğin lafı bile ortada yokken) kayınpederimin ayırdığı kız-erkek karışık bebek çorapları var. Kayınpederim çorap toptancısı da
Bir de daha evlenmeden aldığım 2 body.
Başka bişeyi yok çocuğumun daha
Kızlar yarın bizde doktora gidiyorum :)) Bakalım cinsiyetimiz belli olacak mı? 11+6 oluyorum yarın inşallah olur.
inşallah bebişim, bebişlerimiz sağlıklıdır.
dimiiiii bencede almaya gidince incelemek lazımm aparatları vardır mutlak ..az tuzluu 500 küsürdüü emme belki bunu da indirimde yakalarızzzz
Kızlar o beşikler çok kullanışlı değilki sürekli değiştirmek zorunda kalırsınızzz:26:
Büyüyenler daha pahalı, bi de takım alınırsa yandı gülüm keten helvaKiradayım, yine de hazırlamak istiyorum odasını.Bizim 3+1 ama 1 oda annemin :) yani 2+1 de sen ona.1 oda yatak odası, diğeri oturma odası, bi de salon vardı.
Salonda oturup kalkıcaz, zaten salon öyle süs gibi duruyordu çok misafirde gelmiyor, kullanmadan eskiyordu bari biz eskitelim
ben hiç sevmem oturma odasııı.. biz direk salondayızz.. kendimi misafire adayamamm yanii ferah ferahh oturuyozz salonda. iki iş te cıkmıyo.. bize misafirde cok geliyo normalde ama birlikte eskitiyozz iştee onlar eskitcegineee
Kızlar ben normalde oda için büyüyen beşik almak istiyordum, ama şu sepetlere de çok özeniyorum, bunları 6. aya kadar kullanabilirmişiz.Çok kararsız kaldım çok güzeller :26:
Eki Görüntüle 228238 Eki Görüntüle 228239 Eki Görüntüle 228240 Eki Görüntüle 228241 Eki Görüntüle 228242 Eki Görüntüle 228243 Eki Görüntüle 228244
duşa gir yat uzan tv izle bişeyler ye ohhh heyfine bak allahtan belanı mı istiyon işte olmadıgın için şükret bisürü milletn cenesi dinliyoz sıcakta yorul sandalye tepesinde dur insanlara laf anlat keşke evimde olsaydımm((
heheheh ben böyle sepetlere çok özeniyorum, kullanışlı değil ama alcam:)) çünkü daha nişanlıyken eşime böyle bi sepet görüp hamile kalınca alırsın dimi demiştim. O da tamam alıcam dedi hamile olduğumu söylediğimde arkasından o sepeti alcas dimi dedim yani düşün o derece bi özenti var. Bi de sallanan sandalye sözü almıştım
Ben de misafir odasına karşıyım gerçekten, evimin en özendiğin yerinde kendim oturmalıyım düşüncesindeyim...
Salonu da misafir için ayırmış değilim aslında, canım istediği zaman orada da oturuyorum da...
Ama oturma odasındaki koltuğum daha rahat, oda şekli itibariyle daha kullanışlı....
Bebeğim biraz büyüdüğünde geçerim salona diye düşünüyorum, manzarası da daha iyi hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?