2012 Şubat Anneleri

Örgü çok lazım olcak bebeklerimiz kış bebeği, kadife tulumda alıcam ben birkaç tane.
Tığ işi patikler çok hoşmuş ama hayatta beceremem
:26:

BEBEK ÖRGÜLERİM BABY KINITING

Kızlar bu sitede çok güzel bebek örgüleri var, hepsini çok beğendim keşke örgü örmeyi bilseydim..anneme göstericem ona ördürürüm artık beğendiklerimi

Ben örgü kıyafetleri sevmiyorum kızlar nedense…El örgüsünü yani…
Neden bilmem, güzel görünmüyo gözüme…Annem de pek meraklıdır, bakalım neler örecek.

Örgü çok lazım olcak bebeklerimiz kış bebeği, kadife tulumda alıcam ben birkaç tane.

Kadife tulum ben de istiyorum...Benim varmış bebekken fotoğraflarım var...Yaz bebeğiyim de ama neden giydiriyolardı ki bana o tulumu
Bi de daha 4-5 yaşlarındaken mavi kadifeden Pantolon ve fermuarlı montum vardı, onları da çok severdim…Ay onlardan bulsam alırım oğluma…
Oğlan dedim yalnız :26:

Örgüyü hiç sevmem olanlarda annemden hatıra annem önceden yapmış sonradan yapamazsam diye içine doğmuş kadınınZaten kışın evimiz hamam gibi oluyor asklılarla şortlarla oturuyoruzz ona kışlık pek bişey almayacağımmm

Kızlar şu uyku tulumları da çok faydalı değil mi sizce?
Üstlerini filan açmazlar uyurken? Belki ilk zaman değil de az büyüyünce faydalı olur, birkaç aylıkken?

Eklentiler

• $besik107b.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Benım basım saatlerdır cok agrıyor ):
Agrı kesıcı ıcemem degıl mı?

Yok tatlım maalesef içemezsin

Allah söyletti

Ben de önceden sevmezdim, taaa ki yeni cici hırkaları görene kadar.Bembeyaz bir hırka istiyorum, kız olursa yaka kısmından beyaz kurdalede geçircez Evde tabiki ben de kat kat giydirmem ama, ben bebişimle hep misafirliğe gitmek isterim, hep heveslenmişimdir buna tuhaf

Birincisini çok beğendim, ama yün sanırım terletmez mi gece.

parol veriyorlar ama bence içme canım be...
evde çörek otu var mı kokla onu iyi geliyor bana.
sadece kokla ama sakın yeme.

Evde degılım kı, ısteyım ):
Evde olsam zaten, yatar uyurum, gecerdı belkı.
Eve gıttıgımde unutmazsam, koklarım.
Tesekkur ederım onerın ıcın, ınsallah faydası olur.

Yok tatlım maalesef içemezsin

Allah söyletti

):
Minoset mı ne, onu kullanıyorlarmıs dıye duymustum, emın olayım dedım.
Goz kapaklarımı gectım, burnum bıle agrıyor su an.
Basımın ustunde sankı 100 kg. tasıyorum.

Klima çarpmış olmasın, ben ne zaman klimalı ortamda çok dursam bahsettiğin gibi oluyorum.Geçmiş olsun :26:

Klima çarpmış olmasın, ben ne zaman klimalı ortamda çok dursam bahsettiğin gibi oluyorum.Geçmiş olsun :26:

Olabilir azelyacıgım. 18 derecede tutuyorum genelde, usudugumu hıssettıgımde kapatıyorum, sonra yıne acıyorum.

Her zamanki gibi konuya cevap ver de canım sonra aşağıya in eklenti ekle var ordan ekleee

Dur bı' deneyeyım
Tesekkur ederım ayrıca.

Eklentiler

• $bebekyeniurun2.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…