- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.761
Evet düğünde öyle gözüktük makyaj saç yüzünden o zaman 2 ay önceki halini de koyayım kilo aldı eşim, yetişti bana
Ben de sarıdan kahverengiye döndüm
Eki Görüntüle 228333
Bende bayıldımOYYYY yerim ben bunlarıı çok tatlııı
Evet düğünde öyle gözüktük makyaj saç yüzünden o zaman 2 ay önceki halini de koyayım kilo aldı eşim, yetişti bana
Eki Görüntüle 228333
Oyyyyyy eldiven bere hastasıyım, çok ciciler
Evet cnm eklemiştim buraya yine...Bak hiç yaşını gösteriyormu uyuzz ben ondan büyük duruyorum bazen
Eki Görüntüle 228333
maşallah :) allah mutlulugunuzu bozmasın bizimde tam tersi ben küçüğüm iyice küçük gösteriyorum eşim sacımı at kuyrugu baglamama örmeme şortlar giymeme deli oluyor eşim 29 yasında ama sacları beyaz erken beyazlamış bende 24 ama bende hiç yasımı göstermem haftasonu ceşmeye gittik eşim dükkanda beni kaybetmiş adamda babanız sesleiyo dedi :))) tabi arkadan görmüş tontişimn yüzü genc daha sacları hafif kırr cok güldüm eşim sinir oldu ama neysee adam sarhoştu galiba
Rabbım nazarlardan korusun, cok yakısıyorsunuz.
Senın de fızıgin cok guzelmıs
:) Ben taktiği buldum, kilo aldırıyorum, besliyorum daha yaşlı görünüyor
Bende bayıldım
Esım ıstemıyordu bırsey almamı, bende cok heveslenıyordum, hıc degılse bunları alayım dedım.
Rabbım nazarlardan korusun, cok yakısıyorsunuz.
Senın de fızıgin cok guzelmıs
Bende cok severek aldım ve aldıgım gunden berı orada duruyorlar, gıdıp gelıp bakıyorum
Daha guzellerı hepınızın bebıslerının olsun ınsallah.
Allah nazarlardan korusun, cok şıksın ve bu arada sen İstanbul da mısın?
Offff eşin acayip kilo almış yalnız
Benim eşim de 15 kg aldı ama yüzüne hiç almıyor adam, surat azıcık toparladı, göbeğe gidiyo bizimki, bendenbüyük göbüşü
Bence sana sarı da çok güzel oluyo, sarıya dönmelisin nacizane fikrim.
Dip not olarak da belirteyim kuzenime acayip benziyosun
aaaaaa benle kocişş eksik kalmışızzzzzz
Eki Görüntüle 228339
dügünümüzdennntıklayınca daha ii görünüoo
Ahhh ilk defa bir japona değil de bir kuzene benzetildimEşim baya kilo aldı, ama çok çok zayıftı, daha eşimle ben tanışmamıştım hıdırellezde kağıda çöp adam çizdim kısmet yazdım üstüne, diyorum acaba çöp adam çizdim diye mi böyle zayıfı beni buldu Bu arada doğumdan 1 hafta sonra gidip hemen sarı yaptırcam, bu yaza yaptırcaktım zaten ama malum hamilelik girdi, düşünceni paylaştığın için teşekkür ederim
Tü tü tü maşallahBiblo bebek gibisin
Kızlar benim 3 gundur kafamda uğultu var.netten bakıyorum kulak çınlamasından bahsedıyor sadece.benım gıbı olanınız varmı (allah korusun tabı kımse yaşamasın)çok rahatsız oluyorum ya:84::84::84::84:
yahu nasıl alıyosunuz aldırıyosunuz ne yediriyosunuz benimki söylemesi ayıp dana gibi yiyo yine aynı bende öylee haftaya 3. yıla gircez bizle bir evlenenler 10 ar kilo aldı bizde bi gram yok ikimizde nankörüz ama görenler yakıştırıyor tencere kapak olmuşunuz diyolar kardeş sananlar cok oluyo bizi :))
hiçte bilemm büyük müjdemlee senn de ölesinizzzhem ben bu resimdenn sonaaaa tammm 6 kg aldımm dogumdan sonra insallahh bu günleri tekrarr hayall ediciiimmm
Merak etme kuşumm bi doğum yapalım bide kilo verme topiği açarız artık hep beraber zayıflarızzz yada burda bol bol yemek adı geçer iyice duba gibi oluruzzz
Kızlar benim 3 gundur kafamda uğultu var.netten bakıyorum kulak çınlamasından bahsedıyor sadece.benım gıbı olanınız varmı (allah korusun tabı kımse yaşamasın)çok rahatsız oluyorum ya:84::84::84::84:
balım kulakk aksatılmazz.. ayy bizim ailede bi menierli var korkuncc yanii.. o yüzden cok korkarımm.. kayınvalideminde adını unuttugum bişi olduu gece gündüzz yalnız kalmasınn ya cınlıo ya ugulduyo.. tansiyon vb bişidende olablir.. o yüzden mutlaka gittt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?