2012 Şubat Anneleri

Bi tansiyonunu ölçtür salıyı bekleme tansiyon yükselmişse bebeğe kötü cnm ihmale gelmezzz:26:

Bünye meselesi canım ya, kimi su içse yarıyor kimi de yiyor yiyor tığ gibi..Bi de yaşlar ilerledikçe insan değişiyor, kiloları artıyor, vermesi zor oluyor.

ne bileym herkes aay sen hala aynısın diyor bazen eşimn memleketine gidiyoruz hiç kilo almamış bizim oğlan iyi bakmıyonmu diyolar vallahi bizim yediğimizi onlar yese 100 kilo olur annem cocuk olunca alırsın dedi 3 aylık oldum 1 kilo verdm bunun gibi cins hiç görmedm diyo kayınvalde gittiğimiz zaman ikimizide besiye cekiyo yok ilerleyen yaşlarda alırız belki :)) bende foto koyayım diyom işyerndeym yaa neyse benide merak ediverin bi ara gösteririm kendimi size insanın konuştugu kişileri görmesi güzel maşşallah burasıda güzel hatun kaynıyomuş :))

neyse benn cıkayımm artık ancakk gece giirerimm heraldee bi bakar cıkarım.. ayy dünyam80 i bekledim emme gelcegi yokkk neyse aksam görürüm artıkk gelir heraldee öpt siziiii

Şuan içimizde o kadarlar cnm...Doğunca öyle olsa korkardım ben heraldee

ben cok severdim yaaa öylede cok güzel olurduu.. panda yavruları bu oranlardaaa.. o cüsseye el kadar yavru doguruolarrr.. onlar yaba gibi elleriyle onu büyütüyosa bizde hayde hayde büyütürdükkkk.. kus yavrusu gibiii

Benim son ölçümde 16/10 muydu 15/10 muydu neydii :26:

oo senin tansiyon yüksek azcık dikkat et ama benim 10/6 10/5 cıkıyor hep düşüyor deli oluyorum dr zayıf bayanlarda olur düşük tansiyonu olanlar uzun yaşar dedi nasıl yani dedim yüksek tans öldürür düşüğü süründürür dedi uzun süre susuz kalınca sıcakta durunca ve sinirlennce düşer benimki gözüm kararır hemen anlarım ışıklar gecer gözümden ve arkasından baş ağrısı cok zor allah düşmanıma vermesn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…