- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.781
canım benım butun kafam uğulduyo 3 gun aralıksız.iyice sınırlerım bozuldu.salı randevum var ıkılı test için gıdıcez o zaman sorarım doktora artık.zaten nıyeyse çok keyıfsızım buda artı dert oldu bana
Kızlar ben hamile kaldıktan sonra masraflarımız kesildi nedense çok geziyordum galibaaa
Bi tansiyonunu ölçtür salıyı bekleme tansiyon yükselmişse bebeğe kötü cnm ihmale gelmezzz:26:
Bünye meselesi canım ya, kimi su içse yarıyor kimi de yiyor yiyor tığ gibi..Bi de yaşlar ilerledikçe insan değişiyor, kiloları artıyor, vermesi zor oluyor.
avatarın çok şirin ya.acaba bebişlerımız okadar olsa nasıl bakardık:86::86:
neyse benn cıkayımm artık ancakk gece giirerimm heraldee bi bakar cıkarım.. ayy dünyam80 i bekledim emme gelcegi yokkkneyse aksam görürüm artıkk gelir heraldee öpt siziiii
en ıyısı öyle yapım kafayı yıycem uğultudan
Şuan içimizde o kadarlar cnm...Doğunca öyle olsa korkardım ben heraldee
Kulakların uğulduyordur mutlaka canım...Doktoruna mutlaka söyle tansiyonun yüksek seyrediyor olabilir belki...
ben cok severdim yaaa öylede cok güzel olurduu.. panda yavruları bu oranlardaaa.. o cüsseye el kadar yavru doguruolarrr.. onlar yaba gibi elleriyle onu büyütüyosa bizde hayde hayde büyütürdükkkk.. kus yavrusu gibiii
Tansiyonun yüksekse hemen dr una git yada hastanenin aciline falan yüksek tansiyon çok riskli eğer düşükse sorun değil mesela benim 9a 5 tansiyonum ayranla ayaktayımmm
Şuan içimizde o kadarlar cnm...Doğunca öyle olsa korkardım ben heraldee
Ben de merak ettim akşam evden öğrenmek için giricem.Kendine iyi bak :92:
Benim son ölçümde 16/10 muydu 15/10 muydu neydii :26:
bende korkarım kaybolucak ezılıcek dıe allah korusun
Dr un biliyormu canım bunu bilmesi lazımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?