- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.821
SLM kızlar ben çok kötü bir gün geçirdim..çünkü sabah 5;30 da başlayan böbrek ağrım saat 8;00 kadar beni uyutmadı 10;00 dada işe gittiğim için kalkmam gerekti..ne sancı çektim anlatamam..daha önce 6 ay öncede aynı sağ tarafımda böbrekte sancım olmuştu taş şüphelenmiş fakat idrar tahlilim temiz çıkmıştı..aklıma hemen taş olabilirmi? diye geldi.. ozaman böbrek için dr.un verdiği hapı reçetesini okuyup içtim ve o ağrıyla kendime nane limon kaynattım belki üşütmüşümdür diye..eşimde evde malum aynı yerde açlşıyoruz uyandırmaya kıyamadım panik olcak diye..nane limon biraz iyi geldi 1 saat uykuyla çok şükür daha iyi olup işe geldim..sonra hastane işime yakın gidip idrar tahlili verdim ürologa gitmem gerektiğini söyledi bir tane değerim yüksek..inş taş kum değildir hamile hamile nasıl düşürürüm..erken doğuma bile yol açıyormuş hamilelikte taş..bana dua edin kızlar nolur bişey çıkmasın..çıkarsada o doktora neler diyeceğim belli değil çünkü o zaman bana temiz tahlilin dedi..içtiğim hapı gösterdim bebeğe bi zararı olmaz dedi doktor bayandı..öyle bir ağrıki nefesini kesiyor ve beline kadar vuruyor ne yürüyebiliyorsun nede yatabiliyorsun keşke daha önce bi kaç yere daha gitseydim..inş yarın güzel haberlerle dönerim yada inş taş çok küçüktür..ben çok su içen biriyim taş olması beni valla şok eder..bebeğimide korumak zorundayım ne yapacağım bilmiyorum..
Şimdi dikkat ettim de benimkinin kafa kısmı seninkisinin poposunun olduğu yerde.Senin kafa burdan bakınca solda, benimkisi sağda, cinsiyetle alakalı mı acaba
kızlar telefon acıp teyıt edıyorlarmıs bılgılerı haberınız olsun
tupperware 2 tane mama saklama kapı ıcın bıle katılmak lazım
normalde tanesı 40tl falanmıs 5 tl kargoyla gelıyor
yada ebebek magazasından bedava alıyosun
Geçmiş olsun, çok üzüldüm, umarım taş değildir
SLM kızlar ben çok kötü bir gün geçirdim..çünkü sabah 5;30 da başlayan böbrek ağrım saat 8;00 kadar beni uyutmadı 10;00 dada işe gittiğim için kalkmam gerekti..ne sancı çektim anlatamam..daha önce 6 ay öncede aynı sağ tarafımda böbrekte sancım olmuştu taş şüphelenmiş fakat idrar tahlilim temiz çıkmıştı..aklıma hemen taş olabilirmi? diye geldi.. ozaman böbrek için dr.un verdiği hapı reçetesini okuyup içtim ve o ağrıyla kendime nane limon kaynattım belki üşütmüşümdür diye..eşimde evde malum aynı yerde açlşıyoruz uyandırmaya kıyamadım panik olcak diye..nane limon biraz iyi geldi 1 saat uykuyla çok şükür daha iyi olup işe geldim..sonra hastane işime yakın gidip idrar tahlili verdim ürologa gitmem gerektiğini söyledi bir tane değerim yüksek..inş taş kum değildir hamile hamile nasıl düşürürüm..erken doğuma bile yol açıyormuş hamilelikte taş..bana dua edin kızlar nolur bişey çıkmasın..çıkarsada o doktora neler diyeceğim belli değil çünkü o zaman bana temiz tahlilin dedi..içtiğim hapı gösterdim bebeğe bi zararı olmaz dedi doktor bayandı..öyle bir ağrıki nefesini kesiyor ve beline kadar vuruyor ne yürüyebiliyorsun nede yatabiliyorsun keşke daha önce bi kaç yere daha gitseydim..inş yarın güzel haberlerle dönerim yada inş taş çok küçüktür..ben çok su içen biriyim taş olması beni valla şok eder..bebeğimide korumak zorundayım ne yapacağım bilmiyorum..
çok geçmiş olsun canım umarım korktuğun gıbı değildir.allah şifa versın
Herkes bir şekilde birşeyler yaşamış bende sadece ben mi böyle düğün telaşı esnasında gerginlikler yaşadım diyordum ,ama ben yaşadıklarımı hayatta unutmuyorum ve üzülerek söylüyorum ama biraz kinciyimde..Kayınvalideme hala anne demiyorum diyemiyorum ve kendiside kayınvalidesini sevmezmiş ve anne demezmiş diyor ben sevmiyordumda demiyordumm sen neden diyemiyorsun :) Tabiki sizin yaptıklarınızdan ötürü diyemiyorum, kendisi eşinden sonradan ayrılmış zaten ve eşim kimseye baba demeden büyümüş ama çok rahat benim babama baba diyor ve bu çok hoşuma gidiyor..Ama bu bebek beni çok değiştirdi herşeye daha olumlu bakmaya başlıyorum ve evleneli yaklaşık 10 ay oldu diyorum bu saatten sonra anne desem oda komik olur :) İlerde çocuğumun yanındada kayınvalideme ismi ile de seslenmek istemiyorum , şaşırdım kaldımm :S
Kızlar ya benim kalçamda bir nokta çok ağrıyor...Oturur kalkarken hele...
Bazen belime vuruyor...Bacağıma pek vurmuyor...İncittim mi ne yaptım acaba ya...
Olan var mı benim gibi?
Peki ne diyorsun anne yerine kendi adiyla mi sesleniyorsun? Ben hala duzgun bir kelime bulamadim da :) Annenin onune kendi adini koyarak soylersem sorunu asariz diye konustuk esimle. Fatma anne gibi. Benim de hic anlamadigim bir adetimizdir herkesin bi tane annesi var, neden denilsin ki, ufff....
Benim eşim de benden 1,5 yaş küçük
Ama büyük görünüyo, yüz hatları keskin
hatuncum ne güzel resimler yüklenmisCicilerimizi ekledik kızlar topiğe.Şimdi o tüm döktüklerimi yerine yerleştiricem, hadi bana kolay gelsin
Cicilerimizi ekledik kızlar topiğe.Şimdi o tüm döktüklerimi yerine yerleştiricem, hadi bana kolay gelsin
cnm nereye ekledin göremedim ..:44:
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...irladiklari-odalari-aldiklari-kiyafetler.html
Burda canım.
Ter içinde kaldım tüm odaları açtım fayda etmiyor
bi duş al istersen ahh ahh ben hala işteyim akşam 11 sabah 11 nasıl dayanıcam 8 aya kadar valla işim zor..bu arada düğün resimlerine baktım gelinliğin çok şıkmış..kıskancın biri firikik falan yazmış saçmalamış ben frikiklik bişey görmedim eşin sanırım senden 2 3 yaş küçük yada fotolardamı? öyle duruyor...çok güzel resimlerin şimdi bide bebek geliyor...eee nerden nereye... yaşlandık bee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?