2012 Şubat Anneleri

kızlar telefon acıp teyıt edıyorlarmıs bılgılerı haberınız olsun
tupperware 2 tane mama saklama kapı ıcın bıle katılmak lazım
normalde tanesı 40tl falanmıs 5 tl kargoyla gelıyor
yada ebebek magazasından bedava alıyosun

SLM kızlar ben çok kötü bir gün geçirdim..çünkü sabah 5;30 da başlayan böbrek ağrım saat 8;00 kadar beni uyutmadı 10;00 dada işe gittiğim için kalkmam gerekti..ne sancı çektim anlatamam..daha önce 6 ay öncede aynı sağ tarafımda böbrekte sancım olmuştu taş şüphelenmiş fakat idrar tahlilim temiz çıkmıştı..aklıma hemen taş olabilirmi? diye geldi.. ozaman böbrek için dr.un verdiği hapı reçetesini okuyup içtim ve o ağrıyla kendime nane limon kaynattım belki üşütmüşümdür diye..eşimde evde malum aynı yerde açlşıyoruz uyandırmaya kıyamadım panik olcak diye..nane limon biraz iyi geldi 1 saat uykuyla çok şükür daha iyi olup işe geldim..sonra hastane işime yakın gidip idrar tahlili verdim ürologa gitmem gerektiğini söyledi bir tane değerim yüksek..inş taş kum değildir hamile hamile nasıl düşürürüm..erken doğuma bile yol açıyormuş hamilelikte taş..bana dua edin kızlar nolur bişey çıkmasın..çıkarsada o doktora neler diyeceğim belli değil çünkü o zaman bana temiz tahlilin dedi..içtiğim hapı gösterdim bebeğe bi zararı olmaz dedi doktor bayandı..öyle bir ağrıki nefesini kesiyor ve beline kadar vuruyor ne yürüyebiliyorsun nede yatabiliyorsun keşke daha önce bi kaç yere daha gitseydim..inş yarın güzel haberlerle dönerim yada inş taş çok küçüktür..ben çok su içen biriyim taş olması beni valla şok eder..bebeğimide korumak zorundayım ne yapacağım bilmiyorum..

Geçmiş olsun, çok üzüldüm, umarım taş değildir

Şimdi dikkat ettim de benimkinin kafa kısmı seninkisinin poposunun olduğu yerde.Senin kafa burdan bakınca solda, benimkisi sağda, cinsiyetle alakalı mı acaba

Cinsiyetleri ogrendigimizde ona gore yorum yaparız birbirimize burda bakalım cinsiyet farkı oluyor mu

Burda devlete gittigimde usg de gormustum baktıgımda doktor gostermisti ama cok kısa bir surede. Ama bu hastanede ekranı bile goremedim.
Hareket ediyor mu diye soruyorum belki cevirir gösterir diye hareket ediyo ama hissedemezsin sen diyo. Salak ya onu zaten biliyoruz.. !

kargo şehirlere değişiyordur ücreti..iyice araştırsaydınız..bu arada prima bezler bayağı pahalı 24 25 tl bi paket..yandık abovv...molfixte 20 tl ben molfixsin bebelosyonlu ıslak mendillerini aldım 3 paket..ama bezi iyimi? bilmiyorum..canbebe asla almam..

çok geçmiş olsun canım umarım korktuğun gıbı değildir.allah şifa versın

Benim tek endişem bebeğime bişey olmasın doğuma doğru son zamanlardada böyle bir ağrı erken doğuma sebebiyet veriyormuş ondan endişeliyim..yoksa sancı çekilir allah veriyor ama yavruma bişey olmasın ilk bebeğim bide...daha önce hiç kaybımda olmadı yıkılırım allah korusun onları...daha şimdiden kendi canımızdan önemsiyoruz..çok zor..

geçmiş olsun canım inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin.Allah acil şifalar versin

bende sizli bizli konusurum kayınvalide ile, kayınpeder rahmetli oldu... 3,5 senelik evliyim bir kez bile anne demedim, asla demem... (insallah yani) görümcem 8 yas buyuk ona abla bile demem, ismi ile hitap ediyorum... Evet genel yapıya ters biraz ama bana verdikleri his ve davranıs karsılığı da buna tekabul ediyor....

Tabii görünen dünyanın güllük gülistanlık oldugunu söylemeye gerek yoktur iyiki bu konuyu yazmıssınız ben hep kendimi suclardım birazda... ama demek ki herkesin basına gelebiliyormus böyle seyler...

Kızlar ya benim kalçamda bir nokta çok ağrıyor...Oturur kalkarken hele...
Bazen belime vuruyor...Bacağıma pek vurmuyor...İncittim mi ne yaptım acaba ya...
Olan var mı benim gibi?

Tatlım aynısı bana da oluyor... ama bende bel fıtıgı var.. ona yoruyodum... bazen böyle adım atarken inanılmaz canım yanıyor bel - kalca arasında bi bölgede...

bencede herkesin tek annesi var.. hayır gercekten süper iyi insan olur, evladı gibi davranır hadi o zaman insan düsünür demek lazım diye...

Benim eşim de benden 1,5 yaş küçük
Ama büyük görünüyo, yüz hatları keskin

benimde esim küccük birass .... kendisi pek kabul etmez ama yaş bu , yıllar yalan söylemiyor ehehe..

İşte kızlar bu da usg resmimiz..

canım hayırlısı olsun... masallah yavruna

Cicilerimizi ekledik kızlar topiğe.Şimdi o tüm döktüklerimi yerine yerleştiricem, hadi bana kolay gelsin
hatuncum ne güzel resimler yüklenmis Allah mutlu etsin ömür sonuna kadar insallah........

Kızlar masallah muhabbetinize... insallah hiç bozulmaz burdaki sıcaklık.. birbirimizi daha iyi tanıdıkca da daha coğalir insallah.. inanıyorum, görüyorum cok tatlı insanlar var burda...

Rabbim sonuna kadar tadımızı bozmaz insallah....... Yavrularımızı Korur insallah....

Birde genel bir ricam olucak... lütfen daha yumusak ikazlar yapmaya calısalım birbirimize ...

hormonlar malum...

valla surda iki konu okudum yanlızlığım azaldı, iyi ki varmıs böyle topikler

bi duş al istersen ahh ahh ben hala işteyim akşam 11 sabah 11 nasıl dayanıcam 8 aya kadar valla işim zor..bu arada düğün resimlerine baktım gelinliğin çok şıkmış..kıskancın biri firikik falan yazmış saçmalamış ben frikiklik bişey görmedim eşin sanırım senden 2 3 yaş küçük yada fotolardamı? öyle duruyor...çok güzel resimlerin şimdi bide bebek geliyor...eee nerden nereye... yaşlandık bee...

azelya gül gül öldüm o ne kadar biberon öyle sanki 7 doğacaklar.. annen ne yapmış ya...emziklerde çok..ilk 3 aya kadar emzik verme sakın hem yeni doğduğunda zaten tutmazmış bebekler hemde anne sütünü memesini bırakma olasılığı yüksek olduğu için ilk 3 ay tavsiye edilmiyor bilgin olsun..yoksa bende çok seviyorum ama..3cü aydan sonra artık.korsanlı şapkaya bayıldım bide badylerden önünde köpek olana.. çok şekerler..inş sağlıcakla giydirmek nasip olur..şampuan bende nivea alcm..

Canım benim sağol Frikik bile olsaydı ben yine de öyle bir patavatsızlık yapıp söylemezdim.O kişi sonradan bana özelden dualar ve kapanmakla ilgili birçok bilgi gönderdi, ne haddine ise..Geçti gitti.
Eşim benden 1 yaş küçük.Ama geri sayfalarda 2 ay önce çekindiğimiz resmimizi koydum, baya kilo aldı, değişti..
Bu arada haklısın bir soğuk duş iyi gelir bana.
11-11 çok zormuş gerçekten Allah kolaylık versin, yardımcın olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…