2012 Şubat Anneleri

doğum günleri yaklaşıyoor bakıyım kızlar neler yapıyor diee :)

ama günışığım hamileymiş hayırlı olsun allahım tamamına erdirir inşallah....

hugocuk sizede çoook geçmiş olsun...ama doktorun öyle demesi beni de şaşırttı hemen kızımın karnesine baktım kafası 46 cm..
özel de sağlık ocağıda normal görüntü olarakta normal çok şükür sen içini ferah tut..:*

Önce tebrik ediyorum seni, sağlıkla gelsin minik :)

Kek yapıyorsun ama benim vaktim yoktu top kek aldım. Onu un ufak ediyorsun istersen robot ile yap ben elimle parçaladım. Onu sıkılaştıran bir malzemeye ihtiyaç duyacaksın bunun için krema kullandım. Sonra bir kalıp çikolatayı benmari usulü eritip üzerine ekledim, ufak parçalar koparıp yuvarladım çubuklara ekledim. En son üzerini süsledim.

Pudingle de güzel oluyor, pembeler, sarılar rengarenk oluyor. Üzerine de paketle satılan pasta süslerini döküyorsun. Çilekli puding ve hindistan cevizi güzel bir ikili olur.

Ya da hiç kekle uğraşmayıp direkt marşmelov satın alacaksın, çubuğa takıp suya batıracaksın üzerine de puding ve süsler. Tabii kek gibi lezzetli olmaz. Ben her ikisinden de yapacağım belki zaman bulamam çok fazla kekli yapmaya. Maksat masada süslü dursun :)

öncelikle doğum günümüzü kutlayan tüm arkadaşlarıma kalpten kocamaaann teşekkür ederim

nisanecim ömer'in büyüyüp de beni yemeklere götürdüğü günleri görmeyi Allah nasip etsin, ne kadar çok isterim..

günışığııımmmmm Allah kucağına da almayı nasip etsin canım. çok sevindim senin adına. hayırlı uğurlu olsun.

:)))))

şuan bende öyleyim canım..

eşimlede barıştık zaten!
mecburiyetten barıştım işte..

hemşirecim Allah sana kolaylık versin. iki çocuk, tek çocuğa benzemez. her biri ayrı ilgi ister, sevgi ister, mama ister. ama iki çocuk kadına anne olduğunu tam anlamıyla hissettirir. gecenin bir yarısı uyanıp ikisinin de üstünü örtmek, onları uyurken görmek de ayrı bir mutluluktur.

cat_lover ömerin doğum günü değilmi. senin bir de kızın var çünkü tam okuyamadım geçmişi. bende kutluyorum doğumgününü. hep beraber uzun yıllar görün inşallah

geçen haftasonu annemlerdeydim. ömer'e önden temsili bir doğumgünü pastası kestik annem, babam, abim, yengem ve yeğenlerimle beraber. bugün de kayınvalidem ve kayınpederim geldi. eşimin eve gelişini bekleyemedikleri için pastayı da kesemedik onlarla. eşim gelmeden aradı, buluşacak mıyız diye ben bir yerde çekirdek aile olarak pasta kesmek istiyordum ama ömer uykusuzdu bugün, ağlayıp durdu, ben de pastamızı evde keselim dedim. mumumuzu üfledik, pastamızı kestik, afiyetle yedik. kameranın da kasedi bitmiş, biraz geri sarıp üstüne çektik

Gece kuşu geldi midem ağrıyor uykum kaçtı fırsat bu fırsat size bakayım dedim bide ne gördüm güneşışığım hamileymiş oğlu markette düşen arkadaşdı sanırım şok oldum valla nedesem bilmiyorum Allah yardımcın olsn cnm..hemen kesmene gerek yok sütü doğuma kadar emebilir...diye biliyorum

İstanbulda fırtına çıktı şuan yağmuurda var çanakkale ege kıyılarına sel uyarısı verldi trakya öyle aman dikkatli olun....özellikle soba yakanlar gece çok dikkat etsn aman yani...

Bende oğlumun yeni yaşını bekliyorum sabırla 23 şubatta,., inş güzel olur..dayısı ona bi şiir yazmış hediye olarak çok güzel ve özel saklayacağım oğlum için..

Güneşışığım valla merak ettim sonucu ama çift çizgi silikte olsa doğru çıkar benm öyle belli olmuştu..Hayırlısı olsn...umuta belki bi kızkardeş gelir...son adetine göre hesaplanır sanırım..yaza denk geliyo sanırım..valla şok oldm......olsun herşeyde bi hayır vardır...herşey bi sebep değlmi hayatımızda..

Bende esada bugün torna çekiç vida gibi bi set aldm çok tatlı şeyler..zararsız hemen sıkılmadan oynadı kendi kendine oynayabiliyor bu ara bişeyler üretiyor bu hoşuma gidiyoo yeterki benle tek isek evde aynı odada olalım başka bi yerdeysem muhalkkak peşime geliyoo bide bundn vazgeçse..sıkıyoo bazn bu beni özellikle wcdeysem ..

Hugocum başındn dolayı bişey çıkmadığına sevndmmemonun bizimkide bu sıra hareketliye az kilo olmış sıpa pekde emmiyoo eskisi kadar anca yalandan 2 çekiyo gidiyo oyuna..ama normaldir artık çok fazla kilo almamaları sanırım..oynuyorlar artık....benmki dayısıyla yakalanmaç oynuyo o kadar kuduruyo bazen..:97:geçmişe baktm saat 4 oldu ben daha yatcm..ayrı kalınca böyle oluyo işte..hugo ben hiç baş çevresini bu ara ölçtürmedm ama bi dahakine aşısı var baktırcm...

Geçmiş olsn dileklerinizi aldım allah razı olsun kızlar daha iyiyim yanlız bu gece taze balıktan midem ağrıdı neden anlamadım ama geçti...yatayım bende...bayyy bayyy cnlarr...

Doğumgünü haberleri gelmeye başladı yavaş yavaş. Cat_lover, yeni yaşı kutlu olsun ömercik'in. Sağlıklı, güzel, uzun bir ömrü olsun inşallah.

Günışığım, çok şaşırttın bu haberle, gerçekten flash haber oldu, hayırlı uğurlu olsun, bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah.

heppy börtlek tu yu ömercikk
kocaman adam olduğu günleride görürüz hepberaber inşallah

dün akşam eşimin kuzeni geldi lise bire gidiyo
akşam bizde yattı bugünde bizdeydi hava kapalı evdeydiler
salona yayılmışlar eşimle play station oynuyorlardı
derken memo uyandı onların yanına gitti oynamak istedi ama oynatmadılar tabiki
ağlaya ağlaya yanıma geldi şikayet ediyo bana gösteriyo
neyse gel dediler filan yok çok kızmış hiç rahat vermedi onlara hep ağladı mızlandı gidip kulaklarının dibinde ağlıyo
bende yemek yapıyodum bi geldim salona eşim biyana yatmış kuzeni bi yana yatmış fenalık geçirmişler memodan
memoda ortada onların elindekileri almış hıı hııı diye diye kurcalıyo oynuyodu gülmekten öldüm
yazık memoyu kandırıp başka şeylerle ilgilensin diye oyalamaya çalışıyorlardı
memoda omuzlarını silkip silkip kanmıyoduu
hastane iğne olaylarından çocuk huy kaptı eşimin kuzenine rahat vermedi evden yollayana kadar bağırdı mızlandı kafası şişti çocuğun
bisikletide geldi bugün beklediğimden çok daha iyi çıktı çok sağlam büyük

inek sütünü vermeye çalışıyorum ama istemiyor içine şeker bile koydum cicibebede koydum yok istemiyor illa mama içecekmiş sanırım mamayı bırakamıcaz biz
mehmetin isali geçmedi diştenmi bilemedim reflor verince azalıyo sadece başka hiçbişey kesmiyo
tahlil yaptırmıştık hiçbişey çıkmamıştı
mamadan şüpelendim
eşim ugün sma 3 alacak aptamili bırakıcaz
zaten sma yakınlarda satılmıyo diye aptamil alıyoduk ama mama azaldımı eşim gidip alır kipadan
smaya geçince eğerki isali geçerse elimdeki mamayı tahlile yollatıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…