- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #78.561
tebrikler günışığımm
sayende içmeden kafayı buldumm
canımmm bunun tarifinin verirmisin....
bende doğumgünümüzün menüsü içinde düşündüm..keketen yapıcam bende.ammaa internette okadar çok tarif varki,karar veremedim,hangisi güzel bilemedim.
kremşantilisi var içinder,erimiş çikulatalısı,kremalısı vs...
senin tarifi alabilirmiyim..
başka bişey isteseymişim olacakmış.)) yapan birini buldum!!!!
kızlar adet göremiyordum ya iki ay oldu bugün.az önce test yaptım..çift çizgi çıktı.
10 önce de yapmıştım tek çıkmıştı!!!
ben şimdi nezaman hamile kaldım!!!!!!!!!!!!!!!111
umutu sütten mi kesmem gerekiyormuş.annem dedi.
bugün randeu aldık doktora gidicez.
:)))))
şuan bende öyleyim canım..
eşimlede barıştık zaten!
mecburiyetten barıştım işte..
Kizlaaar mrb hepinize gunisigim hamileymiss hayirli olsun sevindim senin adina.
Herkesin bebegi iyidir insallah.beni sorarsaniz dogum yaptim iki hafta oldu emziriyorum bebegimi cok sukur cok guzel bi duyguymus kizlar bunu yasamadigim icin cok eksikmisimsezaryen oldum bildiginiz gibi ilk gunler coook zordu her zamanki gibi simdi iyiyim kosturuyorum pek yatamadim kizim ikgi bekliyo malum.tavsiye ederim iki cocuklu olmak cok zor yorucu ama birkac yila ikiside buyurse rahat ederim diye dusunuyorum:)
kızlar adet göremiyordum ya iki ay oldu bugün.az önce test yaptım..çift çizgi çıktı.
10 önce de yapmıştım tek çıkmıştı!!!
ben şimdi nezaman hamile kaldım!!!!!!!!!!!!!!!111
umutu sütten mi kesmem gerekiyormuş.annem dedi.
bugün randeu aldık doktora gidicez.
geçen haftasonu annemlerdeydim. ömer'e önden temsili bir doğumgünü pastası kestikannem, babam, abim, yengem ve yeğenlerimle beraber. bugün de kayınvalidem ve kayınpederim geldi. eşimin eve gelişini bekleyemedikleri için pastayı da kesemedik onlarla. eşim gelmeden aradı, buluşacak mıyız diye ben bir yerde çekirdek aile olarak pasta kesmek istiyordum ama ömer uykusuzdu bugün, ağlayıp durdu, ben de pastamızı evde keselim dedim. mumumuzu üfledik, pastamızı kestik, afiyetle yedik. kameranın da kasedi bitmiş, biraz geri sarıp üstüne çektik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?