- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #78.541
selam hugocuk rahatlamışsın çok sevindim hiç kafana takma benim kızım da koca kafalı aynı arkadaşlar gibi ama doktorum gelişim önde dedi hiçbir sorun yok dio ki gelişim baştan ayağa doğrudur önce bebeklerde baş gelişir daha sonra vücut gelişir o yüzden kafanın büyük olması normal.akıllılar ya bu yeni nesil o yüzden böyle bence tabi hiç kafana takma yok hiperaktifmiş öyleymiş böyleymiş Allaha şükür çocuklarımız çok sağlıklı öle böyle büyürler.Hiperaktivite zaten beraberinde dikkat eksikliğiyle beraber teşhis ediliyor ama bizim bebeklerde anlayamaz zaten dikkatleri çok sınırlı :) sen memoyla ilgilen bu zamanlar bir daha gelmeyecek :)
kızlar adet göremiyordum ya iki ay oldu bugün.az önce test yaptım..çift çizgi çıktı.
10 önce de yapmıştım tek çıkmıştı!!!
ben şimdi nezaman hamile kaldım!!!!!!!!!!!!!!!111
umutu sütten mi kesmem gerekiyormuş.annem dedi.
bugün randeu aldık doktora gidicez.
hadi yaaaaaaa..bence çok güzel bir haber..eğer tekrar çocuk istiyorsanız zamanlama bence güzel,umut nerdeyse 1 yaşında
yoksa henüz çocuk düşünmüyor muydunuz?
sağlıkla kurtulun inşallah..doktor dönüşü haberlerini bekliyoruz.
sütten kesme konusunda herkes farklı şeyler söylüyor doktorun ne diyecek acaba?
Kizlaaar mrb hepinize gunisigim hamileymiss hayirli olsun sevindim senin adina.
Herkesin bebegi iyidir insallah.beni sorarsaniz dogum yaptim iki hafta oldu emziriyorum bebegimi cok sukur cok guzel bi duyguymus kizlar bunu yasamadigim icin cok eksikmisimsezaryen oldum bildiginiz gibi ilk gunler coook zordu her zamanki gibi simdi iyiyim kosturuyorum pek yatamadim kizim ikgi bekliyo malum.tavsiye ederim iki cocuklu olmak cok zor yorucu ama birkac yila ikiside buyurse rahat ederim diye dusunuyorum:)
ikinci çocuğu düşünüyorduk ama şimdi asla değil!
tek üzüldüğüm şey dediğim gibi sütten kesme olacak.memeyte çok düşkün çünkü.
hayırlısı böyleymiş.
aman belkide test yanlıştır.
gelince yazarım kızalr..
ben daha doğumgününde ne yapıcam düşünemedim hastalıklardan
pasta alıcaz yanına poğaça yaparım diye düşünüyorum
memoş iyileşsinde kolay
ama memoya doğumgünü hediyesi hazır
annem pilsanın bisikletini aldı
daha doğrusu sipariş verdik burda bulamadık
netten araştırdık çok sağlam filan diye zaten memoyada öyle bişey lazım
bi tane kurabiye kavanozu var renkli ışıklı dans ediyo
önce korkardı ondan şimdi parçaladı nerdeyse
çalıştırınca deli gibi saldırıp sesi ışığı nerden geliyo nasıl çalışıyo anlamaya çalışıyodu dün çözmüş kapağını açıp pillerini çıkarıyo takmaya çalışıyo filan
dönencesinide çözmüş açıyo kapatıyo ışığını yakıp söndürüyo
Pilsan Kontrollü Best Bike - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
kızlar adet göremiyordum ya iki ay oldu bugün.az önce test yaptım..çift çizgi çıktı.
Kizlaaar mrb hepinize gunisigim hamileymiss hayirli olsun sevindim senin adina.
Herkesin bebegi iyidir insallah.beni sorarsaniz dogum yaptim iki hafta oldu emziriyorum bebegimi cok sukur cok guzel bi duyguymus kizlar bunu yasamadigim icin cok eksikmisimsezaryen oldum bildiginiz gibi ilk gunler coook zordu her zamanki gibi simdi iyiyim kosturuyorum pek yatamadim kizim ikgi bekliyo malum.tavsiye ederim iki cocuklu olmak cok zor yorucu ama birkac yila ikiside buyurse rahat ederim diye dusunuyorum:)
Saolun kizlar oglumun adi ahmet.kizim anlamiyo baslarda o aglayinca kizimda agliyodu sonradan alisti bakiyo inceliyo boyle oyuncak bebek mantiginda sanirim emzirirken dolaniyo etrafimdada o kadarda olurkardesi oldu kolaymi bu hayatta artik yanliz deil anne baba bi yere kadar birbirlerine destek olurlar insallah
canıım böyle keyfinin yerinde olması ne güzel :) bu bisikletten bizdede var oğlum 7 aylıkken almıştık yastıklarla destekleyip kullandık hep şimdi kendi oturabiliyo gerçi
çok kullanışlı bişey, iyi günlerde kullansın mehmet
hayırlı olsun canım, rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
canım hoş geldin, senin ve bebişlerinin iyi olmasına çok sevindim
Allah kolaylık versin, yardımcın olsun koşturmalarında
mehmet bugün yedi yemeklerini
ama yeni huyu var
kendine ayrı yemek yapıldığını biliyor ve onu yemek istemiyor bizimkilere sulanıyor
etsuyu çorba yapmıştım bize ondan verdim istemedi önce sonra ben yedim o da yedi 1 kase
hurma kuruincir portakal tahinpekmez sütten muhallebi yaptım yemedi ben yiyor gibi yapınca o da yedii
hugocuk yağmurda aynı şekilde..zaten bu dönem kişiliklerini ortaya koymaya ben büyüdüm havalarına girmeye başlarlarmış.
yediğimiz içtiğimiz herşeye bakıyor..bu ara çaylara musallat oldu..bende pekmezi sulandırıp çay niyetine veriyorum..acayip hoşuna gidiyor
sizin içtiğinizden ben de içiyorum diye
yemeklerimizi de hemen hemen ayrı yapmıyorum artık..onun yiyebileceği şekilde bize de hazırlıyorum..zaten biz az tuzlu az salçalı yiyorduk..yağmurada onlardan yediyorum.
onun için günlük mutlaka bir çorba yapıyorum ama..dediğin gibi biz ne yiyorsak onu istiyorlar..demek ki artık bizimle aynı şeyleri yiyecek kıvama gelmişler..istiyorsa yesin tatsın acayip hoşlarına gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?