- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #78.521
daha önce hastane deneyimi olan bebek beyaz önlüğü gördüğü an bagırıyor.
hidrosefali konusunda için rahat olsun. hamilelikte bile anlaşılması çok kolay. ayrıca her ay kafa ölçülüyor, sağlık ocagında çıkardı.
sağlığın özelleşmesi çok kötü oldu. sonuçta orası bir işletme ve para kazanma mantıgında. nasıl korkutsakda para alsak diye. ama tomografi, röntgen minicik bebeklere. insan kime güveneceğini bilmiyor
kızlar kusurrma bakmayın üzüntğyle yanlış demişim baş çevresi 46 dedi
netten baktım biraz öyle basit bir hastalık değil en önemli belirtileri her ayda kusma gelişim geriliği diyor 10-11 aylık oturmada kalkmada sorun yaşıyorlarmış
mehmet 5 aylıkken kendi kalkıp oturuyordu 10 aylıktan beridirde zaten hep ayakta
doktor korkuttu bizi boşyere röntgen bilmemne çektirmicem zaten çok korktu ne zamandır hastanelerde şimdi yere yatırınca bile iğne yapıcaklar diye tir tir titreyip ağlıyor
Eki Görüntüle 615761
Tospiğimin Doğum günü menüsü için düşünüyorum. Geçen gün denedim çok güzel oldu.
İçerisinde kek var yapımı da çok kolay. Kek şeklinde istemezseniz marşmelovlu da yapılıyor.
mehmet dün gece ateşlendi doğru dürüst uyumadı
sabahta özel polikliniğe götürdük bi orası kalmıştı gitmediğimiz
viral enfeksiyonmuş artı diş geliyomuş artı kulak enfeksiyonu varmış
antibiyotiği bıraktırdı viral enfeksiyonda işe yaramaz dedi
buhar makinası kullanmaya devam dedi iki şurupla fitil verdi
ne için gittik ne öğrendik
mehmete hiperaktif teşhisi koydu
14 aylıktan itibaren hiperaktivitesini bastıracak tedaviye başlayacakmış öyle dedi
kesinlikle durduğu yerde duramaz kendisini kontrol edemez enerjisini boşaltamaz dedi
onun dışında iyi bakılmış bir bebek dedi
kafasını ölçtü büyük dedi yanlız seninde eşinin başıda büyük ırside olabilir bir rahatsızlıkta olabilir dedi
göz muayenesine yolladı orda bişey çıkarsa beyinden tomografiye bakarız dedi
her ihtimali düşünmek lazım biz doktorlar böyleyiz dedi
42 santim kafası büyük dedi
oysaki sağlık ocağıda özel hastanede devlet hastaneside hiç büyük demedi uyarmadı bizi
göz hastanesine gittik ölçüm filan yapamadılar bağırdıda bağırdı gözlerine bakamadı doktor az bişey bakabildi ancak narkozla bayıltıp öyle bakarız dedi bizde kabul etmedik
öff kafam allak bullak oldu
Eki Görüntüle 615659
doğum günün kutlu olsun yavrum, Ömerim... Allah sana (ablana da, buradaki arkadaşlarına da) sağlıklı, mutlu, huzurlu, başarılı, tüm kötülüklerden arındırılmış dolu dolu bir yaşam nasip etsin. hayatın boyunca herşey gönlünce olsun inşallah. sizi çok seviyorum.
ben daha doğumgününde ne yapıcam düşünemedim hastalıklardan
pasta alıcaz yanına poğaça yaparım diye düşünüyorum
memoş iyileşsinde kolay
ama memoya doğumgünü hediyesi hazır
annem pilsanın bisikletini aldı
daha doğrusu sipariş verdik burda bulamadık
netten araştırdık çok sağlam filan diye zaten memoyada öyle bişey lazım
bi tane kurabiye kavanozu var renkli ışıklı dans ediyo
önce korkardı ondan şimdi parçaladı nerdeyse
çalıştırınca deli gibi saldırıp sesi ışığı nerden geliyo nasıl çalışıyo anlamaya çalışıyodu dün çözmüş kapağını açıp pillerini çıkarıyo takmaya çalışıyo filan
dönencesinide çözmüş açıyo kapatıyo ışığını yakıp söndürüyo
Pilsan Kontrollü Best Bike - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
ben bu bisiklete bayıldıımmmm...
ayyy bizdemi sipariş versek ne!oğluma 1.yaş günü hediyesi olur.hediye almayacaktım ona ama buna bayıldığım için fikrim değişicek galiba.akşam eşimede göstereyim,oda çok beğenir.
ama biz küsüs yine!
ekranı açıyım o görsün ,hiç konuşmıyım..
biz çok küsüyoruz bu aralar.nazaramı geldik ne..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?