2012 Şubat Anneleri

Annemde diyo kardeşlerine bakıyo desin kocan diyo bakıcımısın sen bakamam de diyor valla çok gıcık oldm terslicem sonunda o olck kızlar bi akıl verin bana..siz istemediğiniz kişiler gelince napıyosunuz nasıl kurtuluyorsunuz çok gıcık bişey..bide çocuk bunlar laf anlatamıyorum sonra kendi kendimi yiyip esada patlıyorum...istemicem ama ya evden gidicem yada kabul etmicem..

madem sordun söyleyeim arkadaşım, ben istemediğim, ruhumu sıkan, bana rahatsızlık veren kimseyi evime kabul etmem (dostlarım ve sevdiklerim bana iyiliği dokunmuş kişiler gelmek isterse hizmet etmekte zorlansamda dört dörtlük ağırlarım, ki zaten onlar bana aağırlık vermezler). yazın görümcem ve kızı ve kızının oğlu yani torunu almanyadan 3 haftalığına türkiyeye geldiler, oğlumuzu da daha ilk kez görmelerini bahane ederek 10 a yakın valizle geldiler,zaten eve girerken kalabalığı görünce bayılacaktım. onlar gelmeden oturma odasını konuk odası gibi hazırladım, artık bornozları havluları çarşafları, herşey hazırdı. odada klima, 2 tane yatak vs.s. ama görümcemin torunu felaket bir çocuk(2,5 yaşında) çocuk çikolatalarla salonda koltukların üzerinde, o meyvalarla yerlerde resim yapıyo düşünün artık, benimki zaten daha 6 aylık, tüm gün çalışıyorum, akşam yemek hizmet bekliyorlar, evde görümcem, kızı ve kayınvalidem, 3 kadın tüm gün çalışmış, işten yorgun argın gelmiş kadından hizmet bekliyorlar. tam 1hafta dayanabildim, eşime dedim senin annenin evi ne güne duruyor, annen yapayalnız evde,kocası yok, eeeee? niye bizde kalıyorlar dedim, bana yazık değil mi? eğer yarına kadar gitmezlerse ben evi terk ederim dedim. akşama kadar çalışıyorum, birde eve gelip o kadar insana yemek yapıp hizmet edemem dedim. baktım ertesi gün görümcem geldi "sinem biz anneme gidelim artık, ona da ayıp olmasın, kızım 1 gece bende kalmadı demesin" dedi. artık eşim ne dedi bilmiyorum. hı bu arada görümcemlerden önce kaynım hollandadan karısı ve çocuğuyla gelmiş tam 3 hafta kalmıştı bizde. düşünün, 1,5 - 2 ay misafir....

yani anlayacağın ben dayanamam ve kesin kavga çıkartırım evde

Günaydın bende çamaşır makinesini açayım dedim kalktım bide size bakayım dedim esadın uyanma zamanı değl çünkü...

Valla sinem bana gelenler büyük olsa bi şekilde ağırlarsın ama 2 tane çocuk olunca eee bide benmki kafam kaldırmıyor ben yeri geliyo kendi kardeşlerime tahammül edemiyorum ses olunca eve iniyorum hemen...akşam eşim geldi görümcem binmiş otobüse samsuna gidiyor dedi ee kaçgün kalck dedm belli değlmiş yani kız burda diğer kaynıma bırakmış ordada sıkılınca bana gelecekler ollduuu kabul edemem biz evde yokuz yarın dedim..basar zile giderler...sen ne sabırlıymışın bide otel gibi onlara hizmet etcm daha işim yok..valla ben dayanamıyorum....sevdiğim insanların çocukları olsa neyse bide zamanında bana kafa tutan sonra gelip özür dileyen görümcemin kızı biri...eltim desen ayrı teldendir zaten hiç uğramaz...yüzleri yok esadı görmeye...

bu sabah erken kalktı memoşta rahat ettim öbür türlü çok zor oluyo uyumuyo tüm gün
kahvaltıda dereotlu yeşilsoğanlı omlet yapmıştım mehmet çok sevdi bala batırıp verdim yedi
bal alerji yapmadı bizde diye veriyorum ben
öğleyede enginar çorbası yaptım tavuklu onu yiyecek
dün ilkkez sütlü muhallebi yaptım ona severek yedi içine şekerde koydum
bugünde irmik tatlısı yapıcam sütlü

Kızlar annem aradı şimdi. oğluma annem bakıyo. oğlum kusmuş annem halı filan battı baya kustu dedi. En son çarşamba doktora götürdüğümde bişeyi yok az bir enfeksiyonu kalmış onun içinde antibiyotik vercem tamamen düzelcek demişti. napsam bilemedim ya.

Oğlum geçen sene bugün 12:39da doğdu. Tam 1 yaşında artık:46::55:

iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.

nurummm concealed
yavrularınızla mutlu güzel yıllar diliyorum inş hayırlı evlatlar olur bıdıklar ;)

Günaydın bende çamaşır makinesini açayım dedim kalktım bide size bakayım dedim esadın uyanma zamanı değl çünkü...

Valla sinem bana gelenler büyük olsa bi şekilde ağırlarsın ama 2 tane çocuk olunca eee bide benmki kafam kaldırmıyor ben yeri geliyo kendi kardeşlerime tahammül edemiyorum ses olunca eve iniyorum hemen...akşam eşim geldi görümcem binmiş otobüse samsuna gidiyor dedi ee kaçgün kalck dedm belli değlmiş yani kız burda diğer kaynıma bırakmış ordada sıkılınca bana gelecekler ollduuu kabul edemem biz evde yokuz yarın dedim..basar zile giderler...sen ne sabırlıymışın bide otel gibi onlara hizmet etcm daha işim yok..valla ben dayanamıyorum....sevdiğim insanların çocukları olsa neyse bide zamanında bana kafa tutan sonra gelip özür dileyen görümcemin kızı biri...eltim desen ayrı teldendir zaten hiç uğramaz...yüzleri yok esadı görmeye...

benim olancım kek tarifin için teşekkür ederim canm denicem yakında

bu arada beni de tebrik edebilirsiniz kızlar
diş çıkarıyrum
evet oğlumla beraber ben de 20 lik diş çıkarıyorum ;)
akşam babamızdan dişlik isteyeyim bari :)

Kızlar annem aradı şimdi. oğluma annem bakıyo. oğlum kusmuş annem halı filan battı baya kustu dedi. En son çarşamba doktora götürdüğümde bişeyi yok az bir enfeksiyonu kalmış onun içinde antibiyotik vercem tamamen düzelcek demişti. napsam bilemedim ya.

geçmiş olsun canım geçmedimi hala bronşit oldu demiştin değilmi yanlış hatırlamıyosam
mehmetinde burnu akıyo hala
arada gıcık oluyo boğazı gibi öksürüyo ama neşesi keyfi iyi
çok zır geçiyo hastalıkları

geçmiş olsun canım geçmedimi hala bronşit oldu demiştin değilmi yanlış hatırlamıyosam
mehmetinde burnu akıyo hala
arada gıcık oluyo boğazı gibi öksürüyo ama neşesi keyfi iyi
çok zır geçiyo hastalıkları

Bronşit başlangıcı demişti doktor. Geçti herşey normalde kontrolde ama kusmuş bugün annem fazlasını çıkarmıştır şuan gayet iyi dedi ama aklım oğlumda şuan.

01.02.2012
12:27

oğlum dünyamıza gözünü açtı.
bugün 1 yaşında allahın izniyle..

ama hasta..:((((

yarın doğumgünün yapıcaz kısmetse çünkü kaynanamlar burda malesef ,bişekilde yapıpı göndermek istiyorum onları.yoksa ben kafadan hasta olucam biraz daha kalırlarsa!!!!!!

Back
X