- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #78.861
selam kızlar,
geçmişi okuyamadım ancak yaşına basan yavrular olmuş, doğum günleri kutlu olsun, Allah sağlıklı, sıhhatli, analı-babalı, hayırlı uzuuuun ömürler versin hepsine.
çarşamba gecesi başımıza çok kötü bir olay geldi, şimdi neyseki iyi yavrum. ömer havale geçirdi. gece 1 gibi emziriyordum, birden havalenin bütün belirtilerini göstermeye başladı. aklım çıktı, eşim uyuyordu, uyandırdım, uyku sersemliği o da çok korktu. hemen kaptı ömeri götürdü acile. devlet hastanesi bize çok yakın.tahlil falan yapmışlar, birşeyi yok çok şükür. Allah göstermesin 3. den sonra tedavi veriyorlarmış. boğazında iltihap varmış, antibiyotik ve ateş düşürücü verdiler. 3 gün pedifen ve calpolü 4 saat dönüşümle kullandık. 3 gün düşmeyen ateşi vardı. bugün döküntüler oldu. aile hekimliğine gösterdik. 6. hastalıkmış. o kadar okudum burada bebeği o hastalığı geçiren arkadaşlar vardı ama hiç aklıma gelmedi 6. hastalık. neyseki geçti o da. ömer'in son durumu çok iyi. eski haline, neşesine, yaramazlığına döndü Allah'a hamdolsun.
tekrar uğramaya çalışırım, öpüyoruz sizleri ve bebeleri .
Çok geçmiş olsun ömerciğe neyseki geçmiş gitmiş