- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #78.881
geçmiş olsun dilekleriniz için çooooooooook teşekkür ederim kızlar.
playdoh benim oğlum uzun zamandır p...sini keşfetti, bezini açar açmaz eli hemen orada,kesin bulaşıyor kakası. zaten bu aralar beni en çok geren şey altını değiştirmek.
yemek yerken kaşığı tutup ittiriyor, her yar mama oluyor, istediği olmadığında kendisini yerlere atıyor ve beni taklit etmeye başldı, dün akşam yemeğinde(hep beraber yemeğe oturuyoruz, örnek olsun diye) boğazıma birşey takıldı, elimi kapatarak öksürdüm, baktık alperende eliyle ağzını kapatarak öhö, öhö deditekrar öksürdüm, alperen tekrar öhö,öhöö
![]()
sonra içeri geçtik, babası horlar gibi yaptı, aynı sesi çıkardıben oyuncaklarıyla oynatırken "hadi bir, ikiii,üüüç"dedim, oğlum arkasından "üüüü" dedi.
yani bizim minik fasulyeler büyüyor arkadaşlar, sabah ilk günden bugüne yazdıklarımızı okudum biraz, daha cinsiyetleri bile belli değilmiş, 1 cm bile değillermiş hatta...
Sinemcim simdi okudum bende bebegin hastaymis gecmis olsun malum pek giremiyorum iki canavarla ugrasmaktan Allah sifa versin hayirlisiyla su yaz gelse bi ohhhdicem cunku kis cok sert geciyo nasil hasta olmasin bidiklar.ins tez zamanda iyilesir