- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #78.921
Kızlar merhaba o kadar kötüyümki anlatamam size. Oğlum hasta isal ve kusması vardı. Kusması 3 gün falan sürdü isal bugün 5. gün azaldı ama hala var. 5 gecedir 1 saat uyumadım sürekli oğlumun üstünü değiştirmekle yedirmekle etrası silmekle ugraştım.
Normalde yerinde durmayan çocugumu bir görseniz halsiz bitki zayıfladı. Doktora da götürdük. Su kaybı yok dediler ilaç verdiler gönderdiler. internetten baktım şimdi anam ne kadar tehlikeli şeyler yazıyo daha da bir korktum. isal için bildiginiz iyi gelen bişey varsa paylaşırmısınız.
nurummm geçmiş olsun..geçen haftalarda bizde de ishal vardı..doktor bize reflor verdi onu kullandık şükür geçti..refloru ben suyla sulandırıp ya bardakla ya şırıngaylaiçirdim yağmura..bol bolsu içir..kaynamış soğumuş su verirsen daha iyi olur..seni emiyorsa bol bol emzir..muz patates ezip yedirebilirsin..yağlı şeyler verme sebze çorbaları en iyisi..arkadaşların dediği gibi internette yazılanlara bakma..iyice canı sıkılıyor insanın..çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin