2012 Şubat Anneleri

Cok sukur canım. Darısı basımıza.. Gerci ben hic kotu sey dusunmuyorum cok rahatım nedense hic kotu sonuc beklemiyorum.
Allah'ım hayırlı sonuclar nasip eylesin hepimize.

Cok sukur canım. Darısı basımıza.. Gerci ben hic kotu sey dusunmuyorum cok rahatım nedense hic kotu sonuc beklemiyorum.
Allah'ım hayırlı sonuclar nasip eylesin hepimize.

Aminnnn.Ben de çok rahattım ama bugün sabahtan beri bi korku vardı yine de, ister istemez çok az kalınca heyecan yapıyor insan

Çok şükür hamdolsun sevindim ya inşallah geride kalan benim gibi tüm yaptıracakların darısı başına inş..

Çok şükür canım hadi gözün aydın.Darısı başımıza inşallah

Baktılar canım benim.. normaldi, herhalde seninde normaldir merak etme seker...

Gözünaydın olsun tatlım..keyfiniz bol olsun...

günaydın annişler nasılsınız?
merhaba, daha da iyi olursun umarım...canını sıkma hic...

canım yaa, zaten hep gözüm yaslı gene duygulandım okuyunca.. merak etme tatlım insallah yolunda gider hersey
Bende L yazan biyer yok CRL yazan yerin karsısında 56,48 mm NT yazan yerin karsısında 1,16mm yazıyor
NT (Nuchal Translucency) = Ense kalınlığı demek tatlım.. yani seninki 1.16mm.. tekrar gecmis olsun,,,, sen cok üzülüyorsun buaralar biraz kendini koru tatlım....

coooookk sevindim canım.. Gemis olsun ... darısı bizlerin basina insallah...

Senin adına sevindim cnm..
Darı bizlere..
Pazartesi nasıl gelecek bilmiyorum..
Ya ben işlerimden ötürü cevap yazamıyorum ama yazdıklarınızı okuyorum ve okudukça kafam karışıyor :)
Benim doktorum bana hiç sormadı Sat ımı..
ve ultrasyonla sat tutmuyor ama hiçte sormadı ultrasyona göre gidiyor..:S

Birde geçen sohbette geçti,

Kelime manası olarak çok şükür dediğimizde şu anlamdaymış tam ben işimi gördüm bu kadarı yetti ama hamdolsun yada elhamdullillah dediğimizde onda sonsuz şükür bildirimi varmış yani aynı zamanda Allahım daha da iyi güzel olsun hani bu bana yetti demiyoruz daha devamı geldin istiyormusuz.

tabi ben orda anlatıldıgı gibi tam satamadım tam açıklayamadım inşallah anlatabilmişimdir.mesela arabya park yeri buldugumda çok şükür diyorum ama bebeğin iyi oldugunu gördüğüm yada hasta birinin iyileştiğini gördüğümde yada birisi nasıslsın diye sordugunda hamdolsun elhamdullillah demeye özen gösteriyorum...

Toplam 18 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 4 ziyaretçi)
pikepolat aZeLYa55+ busra_17 mathematician ecrinnn narin_ala brgl86 Limon_ik elefera rosepher bblau+ skyup ginger_curls CanSea+

Kızlar cümleten selamlar, sevgiler...

Benim eski doktor da sata göre gitmiyordu, ultrasona göre gidiyordu.
Amin darısı başınıza inşallah canım.
Pikepolat hoşgeldin

Erkekler bazen böyle dağınık oluyor canım ya....
Benim de ütüleneceklerim var, orta boylu bir dağ oldular…Kaç haftalardır köşelerinde beni bekliyorlar…

all bendenn de o kadarrr yakında cıg halinde üstümee düsüceklerrrr evii yakında tabiri caizse okk götürcekk.. ama kalktım bi banyo temizleimm hastanelik oldukk.. adam da korktuu artık elleme bişi dio

Annem bakıcak, tabi ben 5 ay gibi bir süre çalışmayı düşünmüyorum(4 ay da olabilir). 5 ay sonra anneme teslim edicem :) Kayınvalidem zaten İsviçre'de.Onun bakması imkansız.

Ne kadar sanslısın.
Keske benım de annem yakınımda olsaydı ):

Bende baskasına baktırmayı dusunuyorum ama, esım 'annem varken, olmaz, o bebegı bıze bıle bırakmaz' dıyor.
Son cumleye sınır oldum zaten, oldu! Hem kendı oglunu bana vermeyecegını poykursun bana, hem benım cocugumu benden alsın.
İsın aslı, kayınvalıdem bakacak olsa dahı, bebegıme onun bakmasını ıstemıyorum.
Bende calısmalıyım ama, belkıde sırf bu nedenden dolayı ısten ayrılırım.

Gozun aydın canım.
Bu arada bebısının cıcılerını gordum, cok guzeller.
Ama cogunlugu kız cocuguna gore
Sanırım sızınkıler kız bebek beklıyor daha cok.

e hadii bakalımmm... hemen gidip don alıcam bugün cinsiyeti belli olursa.. kızsaa fırfırlı don alırımm artıkınnn

Sağol tatlım darısı başına inşallah.
Evet tüm sülale kız bekliyor.Ben hiç hissetmiyorum tahminde bile bulunamıyorum

Cok guzel bır bılgılendırme oldu.
Allah razı olsun senden.

Toplam 18 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 4 ziyaretçi)
pikepolat aZeLYa55+ busra_17 mathematician ecrinnn narin_ala brgl86 Limon_ik elefera rosepher bblau+ skyup ginger_curls CanSea+

Kızlar cümleten selamlar, sevgiler...

Merhaba canım.
Nasılsın?

Benim eski doktor da sata göre gitmiyordu, ultrasona göre gidiyordu.
Amin darısı başınıza inşallah canım.
Pikepolat hoşgeldin

Benım doktorumda usg ye gore soyledı kac haftalık oldugunu.
Hangısı olmalı pekı? Usg mi, sat mı?

e hadii bakalımmm... hemen gidip don alıcam bugün cinsiyeti belli olursa.. kızsaa fırfırlı don alırımm artıkınnn

Hayırlısı ınsallah.
Azelya nın bebısının guzel bır bodydoll u var, ondan al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…