- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.681
Kızlar annem aradı şimdi, bugün 2li testin sonuçlarını alıp doktora yorumlatacaktı, almış yorumlatmış çok şükür herşey normalmiş, 2li testi atlatmış bulunmaktayım, darısı sizlerin başına inşallah
Cok sukur canım. Darısı basımıza.. Gerci ben hic kotu sey dusunmuyorum cok rahatım nedense hic kotu sonuc beklemiyorum.
Allah'ım hayırlı sonuclar nasip eylesin hepimize.
Kızlar annem aradı şimdi, bugün 2li testin sonuçlarını alıp doktora yorumlatacaktı, almış yorumlatmış çok şükür herşey normalmiş, 2li testi atlatmış bulunmaktayım, darısı sizlerin başına inşallah
Çok şükür hamdolsun sevindim ya inşallah geride kalan benim gibi tüm yaptıracakların darısı başına inş..
Çok şükür canım hadi gözün aydın.Darısı başımıza inşallah
ayyy gözünaydınn balımmm.. darısıı basımızaaa
Kızlar bu arada size bişey sorucam.
Sizin bebeğinizin burun kemiği de ölçüldü mü?
Ben tarama testini Zeynep Kamilde yaptırdım, burun kemiği oluşumuna baktılar ama ölçümü yapılmadı.
Doktor sitesinden bir doktor bana bunun ölçümü neden yapılmamış dedi.
günaydın kızlarrrr yine sayfalar akmış gitmiş..onları okumaktan sizleri kaçırcam..
ben evimde olmadığım için sürekli giremiyorum
eşime kavuşmama azkaldı bi kaç güne kadar evimede gidyorum :)))
merhaba, daha da iyi olursun umarım...canını sıkma hic...günaydın annişler nasılsınız?
Kızlar başka bir sebepten dolayı zaten gerilmiş olan sinirlerim koyverdi ve önce bağırdım çağırdım telefonda konuştuğum kişiye.
Sonra onu kapadım eşimi aradım, onun sesini duyunca da koyverdim çeşmeleri...
Allah ondan razı olsun, idare ediyo beni valla. İsyan etmek istemiyorum ama,ağladım ağladım hönküre hönküre, bebeğimden özür dileye dileye.
Birikmişlik de var malum, başından beri allah bugünümüzü aratmasın hastanelerden eksik olmadık...Zaten evahmlı tipim biliyosunuz.
Müdürüm bi çekti konuştu beni biraz rahatladım....Ona güvenirim bu konularda, evladına çok düşkün bir baba ve bu bebek konularında çok hassas ve anlayışlıdır.
O da oğlunun doğumunda bir çok sorun yaşadı eşiyle
Düşük yaptığımda, bana desteğini unutamam Allah razı olsun, bi de işin stresli ortamıyla boğmamıştı beni, elinden gelen neyse yaptı.
Gerekiyorsa her gün izin kullanacaksın, ben veriyorum sen istemiyorsun demişti.
Destek olan herkesten Rabbim razı olsun.
Bakalım doktorumu arayıp münasip bir lisanla,testi tekrarlamam gerekip gerekmediğini sorucam.Fazla detaya girmeden.
Önemli olan sonuç nihayetinde....Biraz daha vakit ilerlesin de bakalım.
NT (Nuchal Translucency) = Ense kalınlığı demek tatlım.. yani seninki 1.16mm.. tekrar gecmis olsun,,,, sen cok üzülüyorsun buaralar biraz kendini koru tatlım....Bende L yazan biyer yok CRL yazan yerin karsısında 56,48 mm NT yazan yerin karsısında 1,16mm yazıyor
Senin adına sevindim cnm..
Darı bizlere..
Pazartesi nasıl gelecek bilmiyorum..
Ya ben işlerimden ötürü cevap yazamıyorum ama yazdıklarınızı okuyorum ve okudukça kafam karışıyor :)
Benim doktorum bana hiç sormadı Sat ımı..
ve ultrasyonla sat tutmuyor ama hiçte sormadı ultrasyona göre gidiyor..:S
Erkekler bazen böyle dağınık oluyor canım ya....
Benim de ütüleneceklerim var, orta boylu bir dağ oldular Kaç haftalardır köşelerinde beni bekliyorlar
Toplam 18 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 4 ziyaretçi)
pikepolat aZeLYa55+ busra_17 mathematician ecrinnn narin_ala brgl86 Limon_ik elefera rosepher bblau+ skyup ginger_curls CanSea+
Kızlar cümleten selamlar, sevgiler...
Annem bakıcak, tabi ben 5 ay gibi bir süre çalışmayı düşünmüyorum(4 ay da olabilir). 5 ay sonra anneme teslim edicem :) Kayınvalidem zaten İsviçre'de.Onun bakması imkansız.
Benim de bir tanıdığım var güvenilir.Ona baktırmayı düşünüyorum ama bi 5-6 ay izin alıcam ben de.
Annem başka şehirde, ben gelip sende kalamam bana verirsen burda bakarım diyo, eee veremem haliyle.
Kayınvalidem de ben de bakamam dedi. Eğer birkaç ay annem, birkaç ay o şeklinde annem de yardım ederse bakarmış.
E o zaman da düzeni olmayacak çocuğun, 3ayda bir başka kapıda.
En temizi evimde baktıracağım.Çalışmam gerekiyor çünkü.Zaten bu konudaki fikrimi önceden de belirtmiştim.
Bır an ıcıme oyle dogdu.
Su vakte kadar uc yakınım hamıle kaldı, ıkısı dogum yaptı, ucununde bebeklerının cınsıyetını dogru tahmın yapmıstım
Kendı bebegımın de erkek oldugunu dusunuyorum, oysa gonlum kızdan yana.
Tabı oncelıkle saglıklı olması dılegımdır.
Bana henuz bılmıslık taslayan yok.
Ama olsaydı, muhtemelen sınırlenırdım.
Ne kadar sanslısın.
Keske benım de annem yakınımda olsaydı ):
Bende baskasına baktırmayı dusunuyorum ama, esım 'annem varken, olmaz, o bebegı bıze bıle bırakmaz' dıyor.
Son cumleye sınır oldum zaten, oldu! Hem kendı oglunu bana vermeyecegını poykursun bana, hem benım cocugumu benden alsın.
İsın aslı, kayınvalıdem bakacak olsa dahı, bebegıme onun bakmasını ıstemıyorum.
Bende calısmalıyım ama, belkıde sırf bu nedenden dolayı ısten ayrılırım.
Gozun aydın canım.
Bu arada bebısının cıcılerını gordum, cok guzeller.
Ama cogunlugu kız cocuguna gore
Sanırım sızınkıler kız bebek beklıyor daha cok.
pikepolat aZeLYa55+ busra_17 mathematician ecrinnn narin_ala brgl86 Limon_ik elefera rosepher bblau+ skyup ginger_curls CanSea+
e hadii bakalımmm... hemen gidip don alıcam bugün cinsiyeti belli olursa.. kızsaa fırfırlı don alırımm artıkınnn
Birde geçen sohbette geçti,
Kelime manası olarak çok şükür dediğimizde şu anlamdaymış tam ben işimi gördüm bu kadarı yetti ama hamdolsun yada elhamdullillah dediğimizde onda sonsuz şükür bildirimi varmış yani aynı zamanda Allahım daha da iyi güzel olsun hani bu bana yetti demiyoruz daha devamı geldin istiyormusuz.
tabi ben orda anlatıldıgı gibi tam satamadım tam açıklayamadım inşallah anlatabilmişimdir.mesela arabya park yeri buldugumda çok şükür diyorum ama bebeğin iyi oldugunu gördüğüm yada hasta birinin iyileştiğini gördüğümde yada birisi nasıslsın diye sordugunda hamdolsun elhamdullillah demeye özen gösteriyorum...
Benim eski doktor da sata göre gitmiyordu, ultrasona göre gidiyordu.
Amin darısı başınıza inşallah canım.
Pikepolat hoşgeldin
e hadii bakalımmm... hemen gidip don alıcam bugün cinsiyeti belli olursa.. kızsaa fırfırlı don alırımm artıkınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?