2012 Şubat Anneleri

Haklısınız kızlar, işte pat diye böyle bir mesaj okuyuna yüreğim ağzıma geldi, çok pozitiftim çünkü.
Kaç aylık olduğunu söylemeseydi yine telaş yapmazdım, hayırlısı dicem bende elimden başka birşey gelmez, yorumlaırnız için çok sağolun iyiki varsınız

Canım moralni bozma. Benim eski doktorum bana tıpta %100 diye birşey yoktur demişti bir gün.
Kaderimizi yaşayacağız.
Rabbim hayırlısını versin hakkımızda.
Stres olmamak elbette mümkün değil ama minimumda tutacağız.
Ben bu forumda doğumda bebeğini kaybedenden tut da 7 aylık kaybedene kadar pek çok hikaye okudum.
Ama aynı zamanda da hamile kalman mucize denilen (ki birkaçı da arkadaşımdır) kişilerin doğal yoldan hamile kaldığını da gördüm.
Adeti gecikip de Beta hcg’si 5 olan (normalde 350 civarı olmalı) oradan yükselip de sağlıklı bebek kucağına alanı da okudum…
Bunlar hep nasip, hiçbirşeyin garantisi yok ki.
Yarını sağlıklı göreceğimizin garantisi var mı ki….

Haklısın, çok haklısın, Allah büyük hepsi de ona emanet, ben de azcık ağladım rahatladım

bebeklerimizin cinsiyetleri belli olan annelerimiz lutfen bildirim yaparsaniz sevinirim

merhaba gurbet guzeli.mesaj sayımı tamamlayamadığım için özel mesaj gönderemiyorum.benıde ekleyebılırmısın.
ilk bebek
erkek
sat:04.05.2011
tahmini doğum tarihi:08.02.2012

ecrinn,dünyam80,cerenimmaaşallah kızlar sonuçlarınız iyi çıkmış.darısı bizlerin başına.

Kızlar bu arada ben bir arkadaşımdan duydum kimyon anne sütünü arttırıyormuş ve gazını alıyormuş bende hemen hemen bütün yediklerime katıyorum. bu konuyla ilgili deneyimi ve ya bilgisi olan var mı?
canım doğru duymuşsun sütü de artırır gazı da alır ama kimyonu gebelikte aşırı tüketmek doğru değil.kimyon aşırı tüketildiğinde rahim kaslarını uyarıp çalıştırıyo.gaz yapan fasulye mercimek yemeklerinde az bi miktar kullanabilirsin ama öyle her yemekte kullanma bence.inşallah emzirme döneminde bol bol tüketirsin.
aZeLYa55 arkadaşının dediklerini takma kafana.bazı insanlar gerçekten kime ne söylenmesi gerektiini bilmiyorlar.karşısındaki insanların psikolojisini düşünmeden konuşuyorlar.ben hamile olduğumu henüz öğrenmiştim ki iş ortamında bikaç bayan oturuyoruz ben de dahil hepimiz problemli gebelik geçirmişiz.bi tnesi demesin mi benim çouğumun 9 aylıkken kalbi durdu ölü doğum yaptım.aman dikkatli olun.öteki dedi benim çocuğum doğumda öldü,sonra doktorlarımız hakkında konuşuyoruz bana dediler gittiğin o doktora çok ta güvenme paracı vs...ay çıldıracaktım.yanımdaki arkadaşım tuttu kolumdan beni ''hadi gidelim işimiz var,sen biraz daha burda oturursan çocuk şuracıkta düşecek stresten'' dedi.
sağolsun beni kendime getirdi.
hepimizin yavrusu Allah'a emanet.inşallah hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşacaz.duyduğumuz olumsuzluklardan etkilenmemek gerekiiyo.herşey nasip sonuçta.bol bol dua edip,güzel şeyler umut edelim.

Son düzenleme:

hadi maşallah

Haklısın, çok haklısın, Allah büyük hepsi de ona emanet, ben de azcık ağladım rahatladım

kesinlikle öyle canım bebişlerimiz allaha emanet.allahım hakkımızda hayırlısını versın.benımde kanamalarım olurdu düşük riskım vardı doktor yat sadece lavobaya gıdınce yerınden kalkarsın dedı.inanın psıkolojım bozuldu daha kötu oldum.aslında yatmaktan çok benım moralımın ıyı olması gerekıyormuş sonradan öğrendım.dun doktor herşey yolunda dedi bide bebişim zıpladı eşimle ben heycandan uçtuk resmen.bugunde kan sonuçları için gıdıcem.ben allaha emanet ettım.sağlıkla kucağımıza almayı nasıp etsın.hiç bozma moralını herşeyı allah bılır dua et yeter.

tunaydın kızlar
ecrıncım gozun aydın cınsıyetını ogrenmıssın
azelyacım kafana takma Allahın bılecegı ıs bu sen pozıtıf olmaya devam et boyle
bu sabah doktorum aradı benımde 2lı testlı ıyı cıkmıs 3lu teste gerek yok dedı
2 hafta sonra gel cınsıyetı kesınlesır dedı

Çok sağolun kızlar Hastaneye gidicektim korkudan yarın, vazgeçtim herşey olacağına varır.Allah bilir.
xzgi gözünaydın temiz çıkmasına çok sevindim

canım gözünaydın olsun.inşallah ben de 2liden sonra böyle bi haber alırım.şu an tek düşündüğüm bu.....

kızlar bende izmirdeyim şifaya gıdıyorum.dun ıkılı testı yaptırdık.doktordan çok memnun kaldım.bebişin hareketlerınıde görduk.bu gunde kan sonucu için gıdıcez

canım gözünaydın olsun.inşallah ben de 2liden sonra böyle bi haber alırım.şu an tek düşündüğüm bu.....

ınsallah canım benım
ama doktor hıc bı zaman bu testlerın yuzde yuz kesın sonuc vermedıgını soyledı
rısk grubunda olunca ıstegıne baglı karnından sıvı alıyorlarmıs ozaman kesıın sonuc oluyormus
bız herzaman ıcımızı ferah tutalım guzel seyler olsunnn

gözünaydın canım

degişmezseee erkekk anası olucem evett.. asssssllaaanımm dicemm valide sultan gibi.. bide bi hürrem bulmak lazım e kıza dönersedeeee kıymetlimmmm der bitane pargalı bulurumm

canım gözunaydın allahım nazardan saklasınartık oğluşlarımıza kız arayalım burdan

Kızlar kımler izmirde oturuyor.doktor konusunda yardımlaşalım.ben basmane şifada mine hanıma gıdıyorum

Merhaba kızlar,bayadır giremedim,bende haftaya pazartesi gidicem doktora,çook merak ediyorum gün sayıyorum doktora gitmek için.Testlerin sonuçları ne olacak bakalım,inşallah sağlıklıdır bebişimmmm benim.
Birde cinsiyetinide merak ediyorum,bakalım doktor bir tahminde bulunacak mı?
Listede yine yokum galiba gurbetgüzeli
İlk bebeğim,11+5 iz bugün,sat 6 mayıs,tahmini doğum 10 şubat 2012.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…