- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.921
Facebooktan bir tanıdığımdan canımı sıkan bir msj aldım.
cnm mrb nasılsın? hamileymişsin çok sevindim hayırlı olsun :)bnde 4.5 aylık hamileydim ama 4 gün önce bebeği aldırmak zorunda kaldım gelişemediği için çok dikkatli ol kontrollerini aksatma biz o gün dr a gtmeseydik öldüğünü anlamycktık cinsiyeti blli oldu mu?
Yazmış, ben de riskleri atlattık diye gayet rahattım, moralim bozuldu
Canım moralni bozma. Benim eski doktorum bana tıpta 0 diye birşey yoktur demişti bir gün.
Kaderimizi yaşayacağız.
Rabbim hayırlısını versin hakkımızda.
Stres olmamak elbette mümkün değil ama minimumda tutacağız.
Ben bu forumda doğumda bebeğini kaybedenden tut da 7 aylık kaybedene kadar pek çok hikaye okudum.
Ama aynı zamanda da hamile kalman mucize denilen (ki birkaçı da arkadaşımdır) kişilerin doğal yoldan hamile kaldığını da gördüm.
Adeti gecikip de Beta hcg’si 5 olan (normalde 350 civarı olmalı) oradan yükselip de sağlıklı bebek kucağına alanı da okudum…
Bunlar hep nasip, hiçbirşeyin garantisi yok ki.
Yarını sağlıklı göreceğimizin garantisi var mı ki….
bebeklerimizin cinsiyetleri belli olan annelerimiz lutfen bildirim yaparsaniz sevinirim
canım doğru duymuşsun sütü de artırır gazı da alır ama kimyonu gebelikte aşırı tüketmek doğru değil.kimyon aşırı tüketildiğinde rahim kaslarını uyarıp çalıştırıyo.gaz yapan fasulye mercimek yemeklerinde az bi miktar kullanabilirsin ama öyle her yemekte kullanma bence.inşallah emzirme döneminde bol bol tüketirsin.Kızlar bu arada ben bir arkadaşımdan duydum kimyon anne sütünü arttırıyormuş ve gazını alıyormuş bende hemen hemen bütün yediklerime katıyorum. bu konuyla ilgili deneyimi ve ya bilgisi olan var mı?
Ben dedim tatlım. Öncelikle gözün aydın.
Free βhcg 50nin üstü kız diyorlar
Benim de kan testim çıktı. Arkadaşım aldı, hastanedeki doktora göstermiş çok iyi maşallah demiş doktor.
Bir daha yaptırmasına gerek yok demiş. Ben daha kendi doktorum göstermedim, bakalım o ne diyecek.
Benim yorumlayabildiğim kadarıyla da Rabbime şükür iyi, risk yok.
Bakalım yine yap diyecek mi.
Benim fβhcg 50,20 çıktı Bu değere göre pek tahmin edilemiyo ama bakalım bugün bi yerlerini göstercek mi :)
Haklısın, çok haklısın, Allah büyük hepsi de ona emanet, ben de azcık ağladım rahatladım
tunaydın kızlar
ecrıncım gozun aydın cınsıyetını ogrenmıssın
azelyacım kafana takma Allahın bılecegı ıs bu sen pozıtıf olmaya devam et boyle
bu sabah doktorum aradı benımde 2lı testlı ıyı cıkmıs 3lu teste gerek yok dedı
2 hafta sonra gel cınsıyetı kesınlesır dedı
maşallah canım izmirdensin heralde ultrason da izmir şifa yazıyor bende izmirdeyim ve 12+4 günlük hamileyim cinsiyetini söyledilermi sana benim doktorum 1 ay sonra belli olur dedi canım birde şifada kime gidiyosun memnunmusun
canım gözünaydın olsun.inşallah ben de 2liden sonra böyle bi haber alırım.şu an tek düşündüğüm bu.....
tunaydın kızlar
ecrıncım gozun aydın cınsıyetını ogrenmıssın
azelyacım kafana takma Allahın bılecegı ıs bu sen pozıtıf olmaya devam et boyle
bu sabah doktorum aradı benımde 2lı testlı ıyı cıkmıs 3lu teste gerek yok dedı
2 hafta sonra gel cınsıyetı kesınlesır dedı
degişmezseee erkekk anası olucem evett.. asssssllaaanımm dicemm valide sultan gibi..bide bi hürrem bulmak lazım e kıza dönersedeeee kıymetlimmmm der bitane pargalı bulurumm
canım gözunaydın allahım nazardan saklasınartık oğluşlarımıza kız arayalım burdan
kızımız birtane şimdilik, çokta nazlı olur şimdi bu kadar erkek karşısında
Kızımız birtane şimdilik, çokta nazlı olur şimdi bu kadar erkek karşısında
Canım kimin kızı oluyor??
Ecrinin erkek olacakmış galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?