2012 Şubat Anneleri

Günaydın arkadaşlar..
ecrinn ve ceren arkadaşlar iyi haberlerle gelmişler heralde hayırlı olsun onlar için..
Darısı sonuç bekleeyenelere ve gitmek için gün sayanlara..
Rüya gören arkadaşlarında rüyaları hayır olur inşallah..

ınsallah canım.
bugunlerde mıde bulantım azaldı, sankı hamıle degılmısım gıbı gelıyor
Cok korkuyorum ona bırsey olacak dıye.
ınsallah sende guzel haberler alırsın.

Tatlım ya iki gün önce bende aynı şeyi düşünüyordum acaba birşey mi oldu diye..
Çok şükür mide bulantısı çekmedim hiç ama kasıklarımdaki ağrı kesilmişti off bişe mi oldu diye düşünürken şimdi kasık ve bel ağrımdan duramıyorum..
Korkma yani allahın izniyle birşey olmamıştır..

Benım kasıklarım zaman zaman agrıyor.
Gercı bugun oda yok.
Ama mıde bulantım epey zaman surmustu, bır kac gundur neredeyse mıdem hıc bulanmıyor.
Hamıle oldugumu ogrendıgımden berı sıgara kokusundan nefret eder oldum.
Sımdı sıgara ıcenlere dıkkat edıyorum, bakayım mıdem bulanıyor mu dıye.
Evet, hala sıgara kokusundan nefret edıyorum. Iste tek tesellım bu.
ınsallah ıyıdır bebısım.
Sana da Rabbım sıfa versın canım, ama o bel agrıları bıle bır baska guzel bence.
Bebegının varlıgını hatırlatıyor ya, o bakımdan

Kızlar gittim doktora sonuclar iyi cıktı cok sukur.. Ultrasona sokmadı daha yeni girmissin dedi 1 ay sonra cagırdı..
Ama ben 2 hafta sonra esimi kandırabilirsem özele gidicem bakalım hayırlısı.. Bu arada kesinlikle oruc tutmuyorsun dedi doktorum
Hamileler oruc tutmaz dedi bol bol su ic gunde 3 lt su ic dedi
Ama ben cok kotuyum sabahtan beri karnım ac ne yesem kusuyorum su icsem cıkarıyorum..
Bogalarım agrıyor acayip halsizim.. Napıcamı bilmiyorum ev de cok sıcak of..
Allah'ım yardım etsin bana..
Bu arada fhbcg 102 cıkmıs benim dun biri cinsiyetle ilgili bisey demisti hatırlamıyorum tam.

Tatlım hoşgeldin, sonucun iyi çıkmasına çok sevindim gözünaydın.
2 hafta sonra ben de gidicem, beraber gün sayarız artık.
Meyve yiyebilirsen meyve ye canım, ya da soda iç içebilirsen tabi.

İyi bir haber daha maşallahhhhh
Darısı bizlere..

Tatlım hoşgeldin, sonucun iyi çıkmasına çok sevindim gözünaydın.
2 hafta sonra ben de gidicem, beraber gün sayarız artık.
Meyve yiyebilirsen meyve ye canım, ya da soda iç içebilirsen tabi.

Sagol canım darısı sonuc bekleyenlerin basına..
Once sen gidersin doktora ben seni bekliycem eger belli olursa ben de kandırır kocisi giderim..
Canım hiccccc bisey istemiyor ama seftali yemeye calısayım bakayım insallah yerim de cıkarmam..

Dunyam;
Gozun aydın canım, darısı bızlerın basına ınsallah.

Kızlar, bu bebısımın hastane cıkısı cantası.
Aslında bence pek uygun olmamıs ama, kızımın babası heyecandan gıtmıs almıs ıste

Ben dedim tatlım. Öncelikle gözün aydın.
Free βhcg 50’nin üstü kız diyorlar…
Benim de kan testim çıktı. Arkadaşım aldı, hastanedeki doktora göstermiş çok iyi maşallah demiş doktor.
Bir daha yaptırmasına gerek yok demiş. Ben daha kendi doktorum göstermedim, bakalım o ne diyecek.
Benim yorumlayabildiğim kadarıyla da Rabbime şükür iyi, risk yok.
Bakalım yine yap diyecek mi.
Benim fβhcg 50,20 çıktı…Bu değere göre pek tahmin edilemiyo ama bakalım bugün bi yerlerini göstercek mi :)

Hadi bakalım doktordan haberlerini bekliyoruz canım. Gerci bugun daha giremem sanırım 2 saat sonra esim gelecek zaten halsizim biraz daha yatayım ben.
Öpüyorum hepinizi..

Facebooktan bir tanıdığımdan canımı sıkan bir msj aldım.
cnm mrb nasılsın? hamileymişsin çok sevindim hayırlı olsun :)
bnde 4.5 aylık hamileydim ama 4 gün önce bebeği aldırmak zorunda kaldım gelişemediği için çok dikkatli ol kontrollerini aksatma biz o gün dr a gtmeseydik öldüğünü anlamycktık
cinsiyeti blli oldu mu?

Yazmış, ben de riskleri atlattık diye gayet rahattım, moralim bozuldu

iyi sonuç alan tüm arkadaşların gözü aydın, darısı hepimizin başına inşallah
tam 1 hafta kaldı randevuma, zaman çabuk geçsin istiyorum artıkk.

Gayet şık bir çanta almış bence güle güle kullan

Tesekkur ederım canım, ben uygun olmaz dıye dusunmustum ama sanırım cok da abes olmaz.
Daha guzellerı senın ve butun anne adaylarının olsun ınsallah.

Hadi bakalım doktordan haberlerini bekliyoruz canım. Gerci bugun daha giremem sanırım 2 saat sonra esim gelecek zaten halsizim biraz daha yatayım ben.
Öpüyorum hepinizi..

Dıkkat et kendıne canım, gorusuruz.

Çok çabuk etkilenme bunlar olağan şeyler ... Arkadaşın dikkatli olmanı söylemiş ... Ama her ne yaparsak yapalım bir yerde mutlak kaderlerimiz yazılı biliyorsunuz Engel olamayacağımız bir çok şey var hayatımıza dair Dua etmek gerek Allah a sığınmak gerek Herşey rabbimden O ndan gelene hamd olsun şükürler olsun ... Mevlam neyler neylerse güzel eyler

degişmezseee erkekk anası olucem evett.. asssssllaaanımm dicemm valide sultan gibi.. bide bi hürrem bulmak lazım e kıza dönersedeeee kıymetlimmmm der bitane pargalı bulurumm

Böyle seylere moralini bozma canım. Sen yemene icmene bak bebegin de beslensin senden gayet rahat gelisir.
Ben kim ne derse desin kulak asmıyorum valla..

Dun gorumcem gelmis bize 9.30 a kadar actım saat 2 de 1 kase pilav yemistim. Onla duruyordum. Esim gorumceme dedi bir melemen yap da yiyelim.
Suratı dustu birden. Benim de ilaclarım var tok karnına yemek yemedigim icin icemedim.. Canım hicbisey istemiyordu napabilirdim mutfaga girip de bisey hazırlayacak halim de yoktu..
Gorumcem diyo neden yemedin sen madem ilacların vardı! sinir oldum orda ona suratı dustu zaten esim git hazırla biseyler diyince..
Sonra kaynanamın yanına gittim biraz basımı ovalattım agrı kesici ic dedi kaynanam dedim ilaclarım var hepsini aynı anda icmiyim bisey olur.
Gorumcem ordan atladı ben hepsini bir iciyordum hic de bisey olmadı hatta 1-2 kere ictim bıraktım noldu sanki cocuk iyi degil mi diyip durdu..
Cok sinirlendim! Esime soyledim boyle diyo soyle diyo hep kendiyle kıyaslıyor yuzu de asık zaten diye dayanamadım artık.. O da bisey yapamadı dogal olarak..

Canım, Rabbımın takdırının ne olacagı bellı olur mu?
Rabbım ıstedıkten sonra, dogdugu an bıle alır cennetıne.
Isterse de, bebegın dogar, buyur, kocaman bır kız olur, o da senın yasadıgın heyecanı yasar gunun bırınde.
Tanıdıgının yazdıgı mesaj hos olmamıs, ama kotu nıytle de yazmamıstır mutlaka.
Bızler dıkkat edecegız daıma, sonra da Rabbım bebegım sana emanet dıyecek, o gunun gelmesını bekleyecegız.
Sen ıcını ferah tut ve bebısın ıcın bol bol dua et.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…