- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #8.901
insallah güzel haberler alırsın tatlım..bende kan testi sonuclarımı bekliyorum..
ınsallah canım.
bugunlerde mıde bulantım azaldı, sankı hamıle degılmısım gıbı gelıyor
Cok korkuyorum ona bırsey olacak dıye.
ınsallah sende guzel haberler alırsın.
Tatlım ya iki gün önce bende aynı şeyi düşünüyordum acaba birşey mi oldu diye..
Çok şükür mide bulantısı çekmedim hiç ama kasıklarımdaki ağrı kesilmişti off bişe mi oldu diye düşünürken şimdi kasık ve bel ağrımdan duramıyorum..
Korkma yani allahın izniyle birşey olmamıştır..
Kızlar gittim doktora sonuclar iyi cıktı cok sukur.. Ultrasona sokmadı daha yeni girmissin dedi 1 ay sonra cagırdı..
Ama ben 2 hafta sonra esimi kandırabilirsem özele gidicem bakalım hayırlısı.. Bu arada kesinlikle oruc tutmuyorsun dedi doktorum
Hamileler oruc tutmaz dedi bol bol su ic gunde 3 lt su ic dedi
Ama ben cok kotuyum sabahtan beri karnım ac ne yesem kusuyorum su icsem cıkarıyorum..
Bogalarım agrıyor acayip halsizim.. Napıcamı bilmiyorum ev de cok sıcak of..
Allah'ım yardım etsin bana..
Bu arada fhbcg 102 cıkmıs benim dun biri cinsiyetle ilgili bisey demisti hatırlamıyorum tam.
Kızlar gittim doktora sonuclar iyi cıktı cok sukur.. Ultrasona sokmadı daha yeni girmissin dedi 1 ay sonra cagırdı..
Ama ben 2 hafta sonra esimi kandırabilirsem özele gidicem bakalım hayırlısı.. Bu arada kesinlikle oruc tutmuyorsun dedi doktorum
Ama ben cok kotuyum sabahtan beri karnım ac ne yesem kusuyorum su icsem cıkarıyorum..
Bu arada fhbcg 102 cıkmıs benim dun biri cinsiyetle ilgili bisey demisti hatırlamıyorum tam.
Tatlım hoşgeldin, sonucun iyi çıkmasına çok sevindim gözünaydın.
2 hafta sonra ben de gidicem, beraber gün sayarız artık.
Meyve yiyebilirsen meyve ye canım, ya da soda iç içebilirsen tabi.
Dunyam;
Gozun aydın canım, darısı bızlerın basına ınsallah.
Kızlar, bu bebısımın hastane cıkısı cantası.
Aslında bence pek uygun olmamıs ama, kızımın babası heyecandan gıtmıs almıs ısteEki Görüntüle 230807 Eki Görüntüle 230808
Ben dedim tatlım. Öncelikle gözün aydın.
Free βhcg 50’nin üstü kız diyorlar…
Benim de kan testim çıktı. Arkadaşım aldı, hastanedeki doktora göstermiş çok iyi maşallah demiş doktor.
Bir daha yaptırmasına gerek yok demiş. Ben daha kendi doktorum göstermedim, bakalım o ne diyecek.
Benim yorumlayabildiğim kadarıyla da Rabbime şükür iyi, risk yok.
Bakalım yine yap diyecek mi.
Benim fβhcg 50,20 çıktı…Bu değere göre pek tahmin edilemiyo ama bakalım bugün bi yerlerini göstercek mi :)
Gayet şık bir çanta almış bence güle güle kullan
Hadi bakalım doktordan haberlerini bekliyoruz canım. Gerci bugun daha giremem sanırım 2 saat sonra esim gelecek zaten halsizim biraz daha yatayım ben.
Öpüyorum hepinizi..
Facebooktan bir tanıdığımdan canımı sıkan bir msj aldım.
cnm mrb nasılsın? hamileymişsin çok sevindim hayırlı olsun :)bnde 4.5 aylık hamileydim ama 4 gün önce bebeği aldırmak zorunda kaldım gelişemediği için çok dikkatli ol kontrollerini aksatma biz o gün dr a gtmeseydik öldüğünü anlamycktık cinsiyeti blli oldu mu?
Yazmış, ben de riskleri atlattık diye gayet rahattım, moralim bozuldu
Kızlar çok sevindim gözünüzaydınecrinnn erkek anası mı olucun yavrum sen Tebrik ederim canım.
Hayırlara çıksın inşallah, çok güzel rüya bence, bugün güzel haberler alacaksın diye yorumlayalım
Ben de dün rüyamda cinsiyeti öğrenmişim, facebooka girdim duvarıma "prensesimiz geliyor" yazdım...Sonra da kızdım kendi kendime erkenden öğrendim cinsiyeti tüm heyecan kaçtı diyeArkasından gördüğüm rüya beni strese soktu eşim bir manken ordusunun başında duruyordu, mankenlerde sadece tanga vardı ay çok kötüydü bakma diyordum eşime bakıyordu Şükür erken uyandım :86:
cnm mrb nasılsın? hamileymişsin çok sevindim hayırlı olsun :)bnde 4.5 aylık hamileydim ama 4 gün önce bebeği aldırmak zorunda kaldım gelişemediği için çok dikkatli ol kontrollerini aksatma biz o gün dr a gtmeseydik öldüğünü anlamycktık cinsiyeti blli oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?