2012 Şubat Anneleri

Kızlar netten ıkılı testımızın kan sonucuna baktım.bırazdan doktora gıdıcez.
Sonuç bu merak ettım yorumlayabılenınız varmı

ikili tarama testi
papp-a 2192
free hcg 23,15

bana benzerse zaten nazlı olur bıde bu durumda ne olur bılemem

benım kızım olucak hayırlısıyla canım
ınsallah degısmez cok alıstım kıız olmasına :78:

Canım inşallah gönlünden geçen olur.Ben de çok merak ediyorum cinsiyetini,belki p.tesi günü doktorcum tahmin eder.
free hcg kaç çıkmıştı canım?

bana benzerse zaten nazlı olur bıde bu durumda ne olur bılemem
benım kızım olucak hayırlısıyla canım
ınsallah degısmez cok alıstım kıız olmasına :78:

canım gözünaydınmaaşallah.hem sonuçların güzel çıkmış hem de cinsiyeti öğrenmişsin.inşallah bizler de böyle güzel haberlerle döneriz.

Benim değerler evde canım ya, aklımda olsa söylerdim.
Ama free hgc olayı dikkatimi çekti, 50nin altı ise erkekti dimi

xzgi kızına talibizşimdiden

valla ya tek kız çok da kıymetli olur şimdi:)))
ama genelde erkek olcak bizimkiler bence çünü bu sene erkek yılıymış hoş böyle şeylere inanmam artık çünkü rus, çin min bütün takvimlerde kız çıkmıştı ama oğluşuma da çok sevindim paşammm benimmp

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun canım, sağlıklı olsunlar insallah... Evet 1 ay icinde insallah kesinlesir...

Sen nasılsın tatlım? Nasıl gidiyor, yavrularına öpücükler...
ne olsun guzelim takviyelere basladim canim ins ilk adetten sonra deneme yapicam insAllah Allahim saglikli bir gebelik sonundada hayirli ve saglikli bir evlat versin insAllah amin

merhaba gurbet guzeli.mesaj sayımı tamamlayamadığım için özel mesaj gönderemiyorum.benıde ekleyebılırmısın.
ilk bebek
erkek
sat:04.05.2011
tahmini doğum tarihi:08.02.2012

eksikler icin msj atabilirisiniz canlarr

kızlar busene kız senesiymiş sanırım..hayırlısı artık...kimlerin kızı var kimlerin erkek...kaçar tane merak ettim..? dün doğum günümdü..bayağı gezdim..çok şükür kanamam durduğu için rahattım..eşim bana doğum günü hediyesi çanta almış..çok beğendim...güzel geçti iznim fakat gece aşırı sıcak beni deli etti..dön dön mahvoldum yaa..:83:..yaprak kıpırdamadı..napıaz ramazanda bilmiyorum..

ben yukarda erkek yılı dedim şimdi sen kız yılı diosun heheh çok komik oldu ama ben öyle duydum valla:)))

Kızlar biz sonuçlar için doktora gıdıyoruz.hepinizi çok öpüyorum.dua edın bızım için.allaha emanet olun:80:

çevremdekilerin hep kızı oluyor ama bu topik erkekten gidiyor..hangisi doğru caba?:44:kız senesimi erkek senesimi?

Son düzenleme:
gunaydin sekerler nasilsiniz? 2 li testi temiz cikan anneler gozunuz aydin...darisi merakla bekleyenlerin basina...azelyacim lutfen o maili unut gitsin...dusuncesizce atilmis bir mail bence..benimde burda bebegini 10. haftada kaybetmis bir arkadasim hamileligimin en basindan beri aman sakin bebegine baglanma ne olacagi belli degil sonra cok uzulurusun gibi uyarilarda bulunuyordu...kotu niyetli degildi belki senin arkadasin gibi ama insan cok etkileniyor anliyorum seni...benim zaten bir kimyasal gebelik gecti basimdan..hergunum yuregim agzimda kendimi kontrol ederek geciyordu..allahta onun haftasini gectimde artik hatirlatmiyor bunu..bende etkisinden ciktim takmiyorum artik...yani anlamiyorum ben basindan kotu bir gebelik gecmis bir insanin diger hamile kalan insanlara surekli bunu hatirlatma istegini anlamiyorum...ben anlatamam acikcasi..neyse...kizlar bu arada benim karnim iyice belli olmaya basladi ve ilk zamanlar asagida olan karnim yukari cikmis durumda..sisligim gogus altindan basliyor... midemle karnimda birlesti ayni sislikteler...ozellikle aksamlari top gibi oluyor :)sizinde oylemi ? bi de 13. haftada bulantisi gecen oldumu? benim yine azitti bu son 2 gundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…