2012 Şubat Anneleri

Kızlar acil yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
2 kere tuvalete cıktım ikisinde de peceteye sildikce kan geldi damla damla sildikce geliyor..
Doktora gidiyim mi sizce? Ama camasırıma bulasmamıs 2 saat boyunca

Bence bir git bakalım ne diyecek :S
Hem kafan rahat eder, şimdi gitmesen acaba bir şey mi oldu diye düşünüp durcaksın..:S
Ağır bir iş mi yaptın ki :S

2 kere tuvalete cıktım ikisinde de peceteye sildikce kan geldi damla damla sildikce geliyor..

Tatlım kum dokuyordun galiba sen, onla alakalı olabilir belkide, ama bunu biz bilemeyiz... Benim tavsiyem emin olmak icin bir doktora görünmen yolunda... Hem icin daha rahat olur.. Gecmis olsun umarım önemli birsey degildir...

Vajinadan mı geldi, büyük tuvaletini yaparken ordan gelmedi dimi emin misin?
Vajinadan ise bence bir görün.

Hayır kucugu yaparken vajinadan geldi eminim cunku zorlamadım kendimi ıkınmadım.

hacer1 progestan gebeligin ilk donemlerinde kullandım ama sonra ise yaramadıgını ogrenince bıraktım zaten kanamam da olmadı simdiye kadar cok sukur.
Kan koyu renkli degil bildigimiz kan renginde..

Bence bir git bakalım ne diyecek :S
Hem kafan rahat eder, şimdi gitmesen acaba bir şey mi oldu diye düşünüp durcaksın..:S
Ağır bir iş mi yaptın ki :S

Hayır agır bir is de yapmadım yatıyordum zaten bu saate kadar.
Zaten grip oldum halsizim hicbisey yapacak halim yok..

Evet canım kum dokuyordum ben bence de onla alakalı olabilir belki ama ne biliyim panik yaptım iste of
Simdiye kadar hic kan gelmemisti vajinamdan

Tatlım muhtemelen döktüğün kumla alakalıdır.
Ama vajinal olması riskine karşı hemen doktora git. Hiç bir kanama hafife alınmaz.
Riskli haftaları atlattık hamdolsun,ama tedbiri elden bırakmamakta fayda var.

Offf esim de diyo biraz daha dur ona gore gidersin doktora.
Kan azalmıs o ilk cıktıgımkine gore simdi cok hafif geliyo devlet hst gitmek istemiyorum özele de para yok suan of kaldım boyle!

ne diyeceğimi bilemedim yat biraz dinlen devam ederse gidersin.inşallah geçer tez zamanda.ben de afedersin eşimle bişeyler yapmıştım tuvalete bi gittim resmen kan boşaldı.hala da tuvalete gittikçe az az geliyo ama içim rahat bişey olmaz gibime geliyo.ayarlarımı bozdu diye düşünüyorum:)

Valla canım, bana da daha çok erken dedi.Belli olan arkadaşlar var dedim ama 16. hafta dedi başka bişey demedi :44:

Offf esim de diyo biraz daha dur ona gore gidersin doktora.
Kan azalmıs o ilk cıktıgımkine gore simdi cok hafif geliyo devlet hst gitmek istemiyorum özele de para yok suan of kaldım boyle!

Canım özeli boşver. Devlet hastaneleri de gayet iyi artık, çok modernize olmuş.
Güler yüzlü olmasalar da gayet sorumluluklarının bilincindeler.
Sen acile git.Özele daha sonra kontrole gidersin.

Belgiselcim okuyanlar ksımında ismini gördüm,burdan yazayım belki okursun.
Mesaj kutun dolmuş, dün sana o yüzden cevap atamadım, sen mesajları silmeden ulaşamıyorum sana :79:

4 aya kadar uslu dur bence allah korusun çok sakıncalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…