- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.041
Kızlar acil yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
2 kere tuvalete cıktım ikisinde de peceteye sildikce kan geldi damla damla sildikce geliyor..
Doktora gidiyim mi sizce? Ama camasırıma bulasmamıs 2 saat boyunca
2 kere tuvalete cıktım ikisinde de peceteye sildikce kan geldi damla damla sildikce geliyor..
Vajinadan mı geldi, büyük tuvaletini yaparken ordan gelmedi dimi emin misin?
Vajinadan ise bence bir görün.
Bence bir git bakalım ne diyecek :S
Hem kafan rahat eder, şimdi gitmesen acaba bir şey mi oldu diye düşünüp durcaksın..:S
Ağır bir iş mi yaptın ki :S
Tatlım sonucun temiz cıkmıs..cokkkkkk sevindim..iyi bak kendine
Teşekkürler canım benim...Darısı tüm bekleyenlere. Herkes dualarımda,Rabim herkesin yüzünü biran evvel güldürsün inşallah....
Tatlım şükür rahatladın,bebeğin de iyi şükür çok sevindim
Bizde sabah annemle kahvaltı yaparken şeytan dürtükledi, zaten ikimizde aceleci tipleriz, birbirimizi gazladık ve kendimizi hastanede buldukGüya cinsiyet öğrencez.Göremedik, doktordan laf işittim birde(kendi doktorum değil) dediki "senin o cinsiyetleri belli olan arkadaşlarının Sat 1 nisan olmasın sakın" dedi, sanki ben bilmiyorum sizin SATlarınızı Alışveriş felan yapmayın, 7. aydan sonra başlayın dedi, haklı olabilir ama bilse aldıklarımı Neyse dünkü korkularımı attım en azından, ellerini oynatıyordu, hareketliydi ve çok mutlu oldum
gözün aydın.....aminnnnnn
Offf esim de diyo biraz daha dur ona gore gidersin doktora.
Kan azalmıs o ilk cıktıgımkine gore simdi cok hafif geliyo devlet hst gitmek istemiyorum özele de para yok suan of kaldım boyle!
canım sonuçların güzelmiş cok svindim darısı bizim başımıza
ne diyeceğimi bilemedim yat biraz dinlen devam ederse gidersin.inşallah geçer tez zamanda.ben de afedersin eşimle bişeyler yapmıştım tuvalete bi gittim resmen kan boşaldı.hala da tuvalete gittikçe az az geliyo ama içim rahat bişey olmaz gibime geliyo.ayarlarımı bozdu diye düşünüyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?