2012 Şubat Anneleri

merhaba kızlarrrr,
bugün anne-oğul dünün acısını çıkarttık. gezdik de gezdik. hava çok sıcak ama gerçekten. şu haftalar geçse de görsem onuuuuuuuuuuu

Ohh iyi yapmışsınız Ay yiter ben de "oğlum" veya "kızım" diye hitap etmek istiyorum ya :79:
Benim mesai bitti kendinize iyi bakın kızlar

Kızlar hepinize iyi akşamlar,

kendinize ve bebişlerinize iyi bakın :))

yarın görüşmek üzere

iyi akşamlar kızlar.
azelya sen de ağzını alıştır. benim cinsiyetin c sinden bahsetmedi doktor daha. ben oğlum diyorum

Kızlar acile gittik kadın dogum hast. e alttan baktılar bisey yok dediler. dinlen bol su ic dedi ve progestan verdi her ihtimale karsı.

Eger usg resminde bebegin pipisini gorme sansımız varsa bu haftalarda sanırım oglum olucak
Alttan baktı doktor uzanmıs ayagı havada elleri yan tarafında ve pipi yerinde bir beyazlık vardı..
Yarın ekliycem resmini eger gorunurse yorumlarınızı bekliyorum..
Saglıkocagındaki hemsireme gittim ona da bilgi verdim usg resmini gordu erkek mi diye sordu bana bilmem bana da oyle geldi dedim

oh oh masallah bak iyimis bebisin annesi allah korusun oglusunu

iyi akşamlar kızlar.
azelya sen de ağzını alıştır. benim cinsiyetin c sinden bahsetmedi doktor daha. ben oğlum diyorum

Abuuuu ben de söylediler sandım

Ay canım çok sveindim korkulcak birşey yokmuş çok şükür.Koy hemen annesi resmini görelim pipiyi Ya benim içimden senin kızın olacak diye geçiyordu.

çok sevindim canım.bol bol yat.kendine iyi bak.

Kızlar gobek kordonu degilse pipisidir herhalde. Ama bu haftada bu kadar net gorunur mu bilmem. Yorumlarınızı bekliyorum..

Uploaded with ImageShack.us

kızz o neasıl pipiii.. doktorun bize gösterdigi ufacıktı bu durmda benimki erkekk deel mi acabaa:44::44::44: ayyyy merak bitmio yaaa 1 ay bitsedee kesinlesseee bakk ne güzel iimişş bebeciginnn allahımm kucagında resimleri de nasip etsin insallah

Mrb hanimlar Bakiyordum gozume carpti bende bir yorum yapmak istedim Resimdeki bebisi de Allah anasina babasina bagislasin Hayirli bir evlat olur ins Darisi tum anne olmak isteyenlere.....

Kızlar herkese iyi geceler.Yatmadan size birşey anlatmak istedim.
Bu akşam bir alışveriş merkezine gittik. Hamile olduğumu öğrendiğim günden bugüne kadar hep yaptığım gibi AVM girişinde görevli bayana manyetik kapıdan geçmek istemediğimi,hamile olduğumu söylemek için yanına gittim,hep öyle yapıyorum zaten. "Pardon kapıdan geçemesem olur mu, hamileyim de." dedim. "Tabi buyrun,zaten anladım hamile olduğunuzu, belli oluyor karnınızdan." dedi. Ben şok tabii.
Evet bu akşam biraz gazım vardı ama zaten toplu olduğum için,hamile olduğumun anlaşıldığının farkında değildim.
Daha geçen hafta hastanede hanımlar, "Neeee? 3 aylık hamilemisin sen? Ama hiç belli değil" diyorlardı.
1 haftada coştum sanırım

Son düzenleme:
iyi geceler guzel anneler
dunyam herseyın ıyı cıkmasına cok sevındım canım aklım sende kalmıstı bugun
eger o pıpıyse masallah ne kadar buyukmus

ogleden sonra cok kotu olddum bende tuvalette can verıcem sandım
Allahım bı an once su mıde bulantıları kusmalar gecer ınsallah
bende bıde mıde rahatsızlıgı var cok zorlanıyorum

aslında artık bitmesi gerekir bulantılarının.ben iki kızımda ilk 12 hafta sürekli kustum ve hastanede yattım ama 12.hafta biter bitmez normale dönmüştüm.inşallah sen de en kısa zamanda sağlığına tekrar kavuşursun.

2-3 kilo kadar aldım ama bugün 1,5 aydır görüşmediğim okuldan arkadaşlarımla görüştüm ne güzel aynısın kilo almamışsın dediler,şaşırdımmmmmm.halbuki ben kendimi fil gibi görüyodum......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…