- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.221
merhaba kızlarrrr,
bugün anne-oğul dünün acısını çıkarttık. gezdik de gezdik. hava çok sıcak ama gerçekten. şu haftalar geçse de görsem onuuuuuuuuuuu
Ohh iyi yapmışsınızAy yiter ben de "oğlum" veya "kızım" diye hitap etmek istiyorum ya :79:
Benim mesai bitti kendinize iyi bakın kızlar
Kızlar hepinize iyi akşamlar,
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın :))
yarın görüşmek üzere
Kızlar acile gittik kadın dogum hast. e alttan baktılar bisey yok dediler. dinlen bol su ic dedi ve progestan verdi her ihtimale karsı.
Eger usg resminde bebegin pipisini gorme sansımız varsa bu haftalarda sanırım oglum olucak
Alttan baktı doktor uzanmıs ayagı havada elleri yan tarafında ve pipi yerinde bir beyazlık vardı..
Yarın ekliycem resmini eger gorunurse yorumlarınızı bekliyorum..
Saglıkocagındaki hemsireme gittim ona da bilgi verdim usg resmini gordu erkek mi diye sordu bana bilmem bana da oyle geldi dedim
iyi akşamlar kızlar.
azelya sen de ağzını alıştır. benim cinsiyetin c sinden bahsetmedi doktor daha. ben oğlum diyorum
Kızlar acile gittik kadın dogum hast. e alttan baktılar bisey yok dediler. dinlen bol su ic dedi ve progestan verdi her ihtimale karsı.
Eger usg resminde bebegin pipisini gorme sansımız varsa bu haftalarda sanırım oglum olucak
Alttan baktı doktor uzanmıs ayagı havada elleri yan tarafında ve pipi yerinde bir beyazlık vardı..
Saglıkocagındaki hemsireme gittim ona da bilgi verdim usg resmini gordu erkek mi diye sordu bana bilmem bana da oyle geldi dedim
Kızlar gobek kordonu degilse pipisidir herhalde. Ama bu haftada bu kadar net gorunur mu bilmem. Yorumlarınızı bekliyorum..
Uploaded with ImageShack.us
Kızlar gobek kordonu degilse pipisidir herhalde. Ama bu haftada bu kadar net gorunur mu bilmem. Yorumlarınızı bekliyorum..
Uploaded with ImageShack.us
iyi geceler guzel anneler
dunyam herseyın ıyı cıkmasına cok sevındım canım aklım sende kalmıstı bugun
eger o pıpıyse masallah ne kadar buyukmus
ogleden sonra cok kotu olddum bende tuvalette can verıcem sandım
Allahım bı an once su mıde bulantıları kusmalar gecer ınsallah
bende bıde mıde rahatsızlıgı var cok zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?