- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.341
teşekkür ederim...
bana doktorum elevitten başla bişey içirmiyor,kullanmak istiyorum ben de ama balığın karın yağından üretileni bulmaya çalışıyorum..birde bunu inceleyim
tekrar sağolun.bu arada ben sizi takip etmeye devam edeceğim...
12+4 teyiz.bugün ölçüm yaptırdık.ense kalınlığı yokmuş ve 1 dedi doktor pzrtesi de kan sonucunu alcaz..
hepinize kolay gelsin ....
Allah korusun, ama takip altında olman güzel. Doktora gittiğinde heyecandan mı çıkıyor acaba tansiyonun.Ben ne zaman doktorun kapısından girsem "acaba kötü bir haber alır mıyım" diye bir telaşa bürünüyorum, ne zaman ultrasonda iyi olduğunu görüyorum rahatlıyorum.
idrar tahlilini ne zaman istediler sizden? 2li test yapılırken mi? yoksa daha önce mi? benden hiç idrar tahlili isteyen olmadı şimdiye kadar:44:
Bence normal bir beşik al, 2 sene zaten kullanır onu rahat rahat, taşınırken bilirsin eşyalar bozuluyor, çok taşındık zamanında bizde.Taşındığınız yerde normal bir yatak alırsın.
elevit banada vermişti ama bana ağır geliyo
bana cevap vermediniz kustum
gece yatarken almayı denesen canım?
gece yatarken almayı denesen canım?
slm kızlar
2li test yaptıran arkadaşlar
dokdor alttan usg ilemi baktı yoksa karındanmı baktı???
cevaplarsanız çok sevinirim
selam kızlar az once kafeinsiz late alim dedim sut icmis olurum hem boylelikle yarisina kadar ictim eve geldim internette bir okudumki kafeinsiz kahve islenmis oldugu icin bazi kimyasallar iceriyormus hamilelikte tehlikelidir yaziyo..cok kotu oldum ictimde yarisini ya bisi olursa...cok sinir oldum ya...hep cok caniniz cekiyorsa kafeinsiz icin diye okumustum onceleri...cok moralim bozuldu uff...bisi olurmu desrsiniz
eyvaaaaahhhh küsme tatlım,dur hemen ne sormuştun bakayım gözümden kaçmış benim özürrrrrrrrr
selam kızlar az once kafeinsiz late alim dedim sut icmis olurum hem boylelikle yarisina kadar ictim eve geldim internette bir okudumki kafeinsiz kahve islenmis oldugu icin bazi kimyasallar iceriyormus hamilelikte tehlikelidir yaziyo..cok kotu oldum ictimde yarisini ya bisi olursa...cok sinir oldum ya...hep cok caniniz cekiyorsa kafeinsiz icin diye okumustum onceleri...cok moralim bozuldu uff...bisi olurmu desrsiniz
Yok canım ya bi bardaktan birşey olmaz sakın endişelenme.Daha da içme ama.Süt içemiyorsan ayran iç tatlım, bu arada gözümden kaçmış
Heh buldum burdaymış
Ben de kafein tehlikeli diye biliyorum canım. Hatta canım dün nescafe istedi netten araştırdım biraz kağan Kocatepe filan şey yazmış hamilelikte esas aşırıya kaçmamaktır, aşırıya kaçmadan içilebilir yazmış.
Sonra bir yerde de kafeinin insan vücudundan atılma süresinin 14 saat olduğu ama bunun fetusta 100 saatlere çıkabildiği yazılmış, onu okuyunca vazgeçtim
Kafeinin zararlı olduguna karar verdim
Kafeinsiz latte işlenmiş olduğundan zararlı mı, bence diğer yediğimiz içtiğimiz pek çok şey kadardır en fazla. Süt alıyoruz işlenmemiş mi o, paketli ekmek alıyoruz o da işlenmiş. Paketli kuruyemişler, meyveli yoğurtlar Hepsi işlenmiş ki
Konserveler filan zararlı diye biliyorum uzun süre dayansınlar diye içlerindeki koruyucu miktarı fazla.
Ama latte sorun olmaz gibime geldi bana.
fetusta 100 saatmi ay cok fena..yok kafeinli bisi hic icmedim..sabahlari cay bile icmiyorum ben..ama arada kafeinsiz latte bi kac defa ictim..kafeni kafeinsize cevirmek icin bir cok kimyasal madde kullaniliyormus oyle yaziyordu islenmis demem o..oyle yogurt sut gibi degil...ayy allahim sen bebegimi koru bilmeden ictim yaa..:18:
cokmu pimpirikliyim ben sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?