2012 Şubat Anneleri

Bana elevit,kalsiyum ve omega 3 verdi. Kalsiyumu da yeterli miktarda süt içemediğimden vermiş.

Önceden beri stres altında tansiyonum çıkıyor canım.
Hatta 2010 başlarında nörolog kontrolünden geçtim,asabi tansiyon dedi doktor.Antidepresanla tansiyonumu düşürmeye çalıştılar...
Doktora ne zaman gitsem artıyor tansiyon benim.Beyaz önlük sendromu var dediler.

Bence normal bir beşik al, 2 sene zaten kullanır onu rahat rahat, taşınırken bilirsin eşyalar bozuluyor, çok taşındık zamanında bizde.Taşındığınız yerde normal bir yatak alırsın.

çok haklısın canım ya daha yatağı kullanıcak buyukluğe gelmeden yatak ev değiştırmekten deforme oluren ıyısı beşik almak

Yok canım ya bi bardaktan birşey olmaz sakın endişelenme.Daha da içme ama.Süt içemiyorsan ayran iç tatlım, bu arada gözümden kaçmış

eyvaaaaahhhh küsme tatlım,dur hemen ne sormuştun bakayım gözümden kaçmış benim özürrrrrrrrr

peki tamam barisirim hemende ya bu kafeinsiz kahveler hakkinda ne biliyorsunuz...az once kafeinsiz kahvenin islenmis olmasindan dolayi icinde kimyasallar barindirdigini okudum cok kotu oldum..bebek icin tehlikelidir yaziyordu..o sirada kafeinsiz latte iciyordum cunku..bunu bir kac defada ictim..cok moralim bozuldu..baska cogu yerde de icilebilir yaziyor..hic sordunuzmu doktorunuza bu konuyu...bisi olmaz insallah cok korkum ya:18:

Heh buldum burdaymış
Ben de kafein tehlikeli diye biliyorum canım. Hatta canım dün nescafe istedi netten araştırdım biraz…kağan Kocatepe filan şey yazmış hamilelikte esas aşırıya kaçmamaktır, aşırıya kaçmadan içilebilir yazmış.
Sonra bir yerde de kafeinin insan vücudundan atılma süresinin 14 saat olduğu ama bunun fetusta 100 saatlere çıkabildiği yazılmış, onu okuyunca vazgeçtim…
Kafeinin zararlı olduguna karar verdim…
Kafeinsiz latte işlenmiş olduğundan zararlı mı, bence diğer yediğimiz içtiğimiz pek çok şey kadardır en fazla. Süt alıyoruz işlenmemiş mi o, paketli ekmek alıyoruz o da işlenmiş. Paketli kuruyemişler, meyveli yoğurtlar…Hepsi işlenmiş ki…
Konserveler filan zararlı diye biliyorum uzun süre dayansınlar diye içlerindeki koruyucu miktarı fazla.
Ama latte sorun olmaz gibime geldi bana.

fetusta 100 saatmi ay cok fena..yok kafeinli bisi hic icmedim..sabahlari cay bile icmiyorum ben..ama arada kafeinsiz latte bi kac defa ictim..kafeni kafeinsize cevirmek icin bir cok kimyasal madde kullaniliyormus oyle yaziyordu islenmis demem o..oyle yogurt sut gibi degil...ayy allahim sen bebegimi koru bilmeden ictim yaa..:18:

Tatlım hayati önem taşıyan bir durumu olsa İngiltere gibi yerde satılır mı hiç. Bebeğe zarar veren normal insanlara da verir, derhal satışı durdurulur öyle olsa.
Bar bar bağırırlar hamileler içmesin diye.
Birkaç kezden bir şey olmaz, ama artık içme…Muhtemelen uzun süre bebeğin vücudunda birikirse zarar verir.
Bebeklerimiz o kadar güçsüz değil sen canını hiç sıkma.
Eğer vücudundan uzaklaştırmasına fırsat vermeden üst üste içersen o zaman zararlı olur bence…
Düşünsene hamile olduğunu bilmeden bir dolu ilaç içen kadınlar sağlıklı bebek doğuruyor. O kadar da zararlı değildir dimi, mümkün değil…
Hem zaten yediğin her şey öyle fırt diye bebeğe geçmiyor, ayrışıyor, işlemden geçiyor…Hiç kendini kötü hissetme ama bir daha da içme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…