- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.361
teşekkür ederim...
bana doktorum elevitten başla bişey içirmiyor,kullanmak istiyorum ben de ama balığın karın yağından üretileni bulmaya çalışıyorum..birde bunu inceleyim
tekrar sağolun.bu arada ben sizi takip etmeye devam edeceğim...
12+4 teyiz.bugün ölçüm yaptırdık.ense kalınlığı yokmuş ve 1 dedi doktor pzrtesi de kan sonucunu alcaz..
hepinize kolay gelsin ....
Tatlım hayati önem taşıyan bir durumu olsa İngiltere gibi yerde satılır mı hiç. Bebeğe zarar veren normal insanlara da verir, derhal satışı durdurulur öyle olsa.
Bar bar bağırırlar hamileler içmesin diye.
Birkaç kezden bir şey olmaz, ama artık içme Muhtemelen uzun süre bebeğin vücudunda birikirse zarar verir.
Bebeklerimiz o kadar güçsüz değil sen canını hiç sıkma.
Eğer vücudundan uzaklaştırmasına fırsat vermeden üst üste içersen o zaman zararlı olur bence
Düşünsene hamile olduğunu bilmeden bir dolu ilaç içen kadınlar sağlıklı bebek doğuruyor. O kadar da zararlı değildir dimi, mümkün değil
Hem zaten yediğin her şey öyle fırt diye bebeğe geçmiyor, ayrışıyor, işlemden geçiyor Hiç kendini kötü hissetme ama bir daha da içme.
kızlar bebek kurabıyelerine bayıldım ben hastaneye bunlardan sıparıs vercem cok hosuma gıttı sizce nasılllarr
CookieRella: Bebek Kurabiyeleri
Çok şıklar canım, ben düğünümde de bakmıştım bunların gelin ve damatlı olanlarına.Ama yenip gidicek :26:Kalıcı olması bakımından bebek şekeri yaptırcam ben.
Eki Görüntüle 231932
Merhaba arkadaslar,
ıkı gundur o toplantı senın bu toplantı benım, mıdeme kramplar gırdı artık.
Degıl sıze merhaba demeye, yemek yemeye zaman bulamıyorum neredeyse.
Ogle yemegımı daha bıraz once yedım, dusunun.
Bebusum resmen ac kalıyorkuzum benım.
Bugun fırmamızın bır ıkı subesıne gıtmem gerektı.
Daha kapıdan ıcerı adımımı atar atmaz, bır kac kısı kenara cektı benı.
'Hamıle gıbı duruyorsun? Yoksa....' fılan dedıler.
O kadar bellı oldugunu dusunmuyordum ben.
Ama durusumdan bıle anlasılıyormus, oyle dıyorlar.
Bırde cogunluk erkek bebek oldugunu tahmın ettı.
Offf... kız bebıs ıle ılgılı hayallerıme sanırım veda etmem gerekıyor
Sızler nasılsınız bu arada?
Var mı bır gelısme olan aranızda?
Gecmısı okuyamadım, daha da okuyamayacagım.
Bır yıgın ıs benı beklıyor ):
supersin cok rahatladim...dogru ya hic oyle doktorlarda demedi bisi...oyle rahatlatici konusuyorsunki cok tesekkur ettim ben burada soracak birileride olmayinca etrafimda ani seylerde salaklasiyorum hemen.. sagol canim cok optum
Ay kıyamam ya, herkes erkek diyor diye erkek mi olacak canım, Allahım gönlündekini verir inşallah.
Merhaba arkadaslar,
ıkı gundur o toplantı senın bu toplantı benım, mıdeme kramplar gırdı artık.
Degıl sıze merhaba demeye, yemek yemeye zaman bulamıyorum neredeyse.
Ogle yemegımı daha bıraz once yedım, dusunun.
Bebusum resmen ac kalıyorkuzum benım.
Bugun fırmamızın bır ıkı subesıne gıtmem gerektı.
Daha kapıdan ıcerı adımımı atar atmaz, bır kac kısı kenara cektı benı.
'Hamıle gıbı duruyorsun? Yoksa....' fılan dedıler.
O kadar bellı oldugunu dusunmuyordum ben.
Ama durusumdan bıle anlasılıyormus, oyle dıyorlar.
Bırde cogunluk erkek bebek oldugunu tahmın ettı.
Offf... kız bebıs ıle ılgılı hayallerıme sanırım veda etmem gerekıyor
Sızler nasılsınız bu arada?
Var mı bır gelısme olan aranızda?
Gecmısı okuyamadım, daha da okuyamayacagım.
Bır yıgın ıs benı beklıyor ):
merhaba arkadaşlar
Allah nasip ederse inşallah bende şubat annesi olucam
beni de eklerseniz sevinirim
sat 27 Nisan
ilk bebek
tahmini doğum tarihi 1-3 Şubat
Hayırlı olsun canım.Sağlıkla kucağına almak nasip etsin Rabbim.
Degıl ama...
Ne bıleyım, oyle dıyenler cogunlukta olunca bende ınanmaya basladım erkek olacagına.
Rabbım affetsın ama, erkek olacagını dusunmek dahı uzuyor benı, sırf esım babasının adını koyacak dıye.
Erkek olacaksa, Rabbım gonlume gore versın, ınsallah esım babasının adını vermekten vazgecer.
Aksı olacaksa da Rabbım gonlumu guzel eylesın, bana hosnutluk versın.
Sırf bu sebepten oturu esımle dargınlık yasatmasın.
Herkse selam,
Ben de yarın 2li test sonucumu alıcam.heyecanlıyım biraz inşallah ıyı cıkar.Bana da doktor kız gıbı demıstı gecen hafta ama karnımı gorenler erkek dıyor.Saglıklı olsun kucagıma alayım allah ıma sukur yeterli.
Bende ılk gebelıkte hep karnımı tutardım Ama oglumda karnım 4.aydan sonra cıkmıstı bu gebelıkte ise goren anlıyor ,karnım cıktı.
Kızlar annemin arkadaşlarınından birisi ve onun torunuyla görüşmüştük geçenlerde.Torunu 3,5 yaşında.
Çok tatlı,inanılmaz akıllı ve güzel bir kız.
Bebeğim olacağı fikri ona çok ilginç gelmişti, oturduğumuz süre boyunca karnımı sevdi.Ultrason resimlerine baktı...
Bebek şimdi ne yapıyor, üstünde ne kıyafet var, neden çıplak ayıp değil mi, oyuncakları var mı, o ne yiyor, onun adı ne, neden adı yok, kız mı oğlan mı diye sorup durdu...
Benim kadar olunca ben onunla oynıcam diye hayal kurdu...
Bugün tekrar annemle görüşmüşler, tutturmuş bebekli ablayı isterim de bebekli ablayı isterim, ben de giricem o ablanın karnına diye...
Bebek şöyle yapıyordu resimde deyip taklit ediyormuş...Ne yapacaklarını şaşırmışlar, teselli etmeye çalışıyorlarmış şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?