2012 Şubat Anneleri

Evet balik yaginin gebeler icin olanini icmek onemliymis. Burda okumustum,
Gebelikte Balk Ya Hamilelikte Balk Ya Kullanm, Gebelikte Omega 3,Gebelikte Antioksidan lalar Haplar
eczacidan ozellikle istedim , Multi-tabs GraviOmega diye bir marka kullaniyorum. Turkiye'de var mi bilmiyorum ama eczaciya sormakta fayda var. Zeki bebeklerimiz olsun insallah...

supersin cok rahatladim...dogru ya hic oyle doktorlarda demedi bisi...oyle rahatlatici konusuyorsunki cok tesekkur ettim ben burada soracak birileride olmayinca etrafimda ani seylerde salaklasiyorum hemen.. sagol canim cok optum

kızlar bebek kurabıyelerine bayıldım ben hastaneye bunlardan sıparıs vercem cok hosuma gıttı sizce nasılllarr

CookieRella: Bebek Kurabiyeleri

Çok şıklar canım, ben düğünümde de bakmıştım bunların gelin ve damatlı olanlarına.Ama yenip gidicek :26:Kalıcı olması bakımından bebek şekeri yaptırcam ben.

ben hastaneye kurabıye dusunuyorum mevlutte ıse bebek sekeri mıknatıslı olnalrdan onlarıda buldum çok sekerlerr dur onlarında lınkını atayım

Merhaba arkadaslar,

ıkı gundur o toplantı senın bu toplantı benım, mıdeme kramplar gırdı artık.
Degıl sıze merhaba demeye, yemek yemeye zaman bulamıyorum neredeyse.
Ogle yemegımı daha bıraz once yedım, dusunun.
Bebusum resmen ac kalıyor kuzum benım.

Bugun fırmamızın bır ıkı subesıne gıtmem gerektı.
Daha kapıdan ıcerı adımımı atar atmaz, bır kac kısı kenara cektı benı.
'Hamıle gıbı duruyorsun? Yoksa....' fılan dedıler.
O kadar bellı oldugunu dusunmuyordum ben.
Ama durusumdan bıle anlasılıyormus, oyle dıyorlar.
Bırde cogunluk erkek bebek oldugunu tahmın ettı.

Offf... kız bebıs ıle ılgılı hayallerıme sanırım veda etmem gerekıyor

Sızler nasılsınız bu arada?
Var mı bır gelısme olan aranızda?
Gecmısı okuyamadım, daha da okuyamayacagım.
Bır yıgın ıs benı beklıyor ):

Ay kıyamam ya, herkes erkek diyor diye erkek mi olacak canım, Allahım gönlündekini verir inşallah.

supersin cok rahatladim...dogru ya hic oyle doktorlarda demedi bisi...oyle rahatlatici konusuyorsunki cok tesekkur ettim ben burada soracak birileride olmayinca etrafimda ani seylerde salaklasiyorum hemen.. sagol canim cok optum

İnsan birden kendi başına geldiğinde düşünemiyor panik yapıyor o zaman dışarıdan birileri devreye girerse mantıklı düşünebiliyorsun...
Böyle bilmiş bilmiş ahkam kestiğime,sana moral verdiğime bakma ben nasıl panik biriyim bilemezsin, halimi görsen gülmekten ölürsün
Mesela arkadaşım var hastanede çalışıyor benim ikili tarama sonucunu o aldı bana faksladı çarşamba günü.
Faksın önce bir kısmı sonra diğer yarısı geldi, sayfa sayfa. İlk sayfayı aldım elime nasıl elim titriyor bir yaprak kağıdı tutamıyorum. Diğer sayfayı alamıyorum. Halimi görmen lazım…
:26: Bir grafik var sayfada, bir kısmını taramışlar böyle siyahla, altında da açıklaması yazıyor…Okuyorum okuyorum anlayamıyorum, kafamda bir yere oturmuyor.:26:
Diyorum ki bu test yanlış, altında anlamsız yazılar var. :26:
Ben mesleğim sebebiyle gerek okulda gerek iş hayatımda olsun belki binlerce grafik gördüm, çizdim, yorumladım bugüne kadar…
Ama anlayamıyorum ne kadar baksam da…Epey bi zaman öyle balık gibi baktım baktım...Baktım olacak gibi değil anlayamıyorum vazgeçtim bakmaktan…:18:
Aradan 3-4 saat geçti, sakinleştim, doktora giderken teste eşimle baktık o zaman anlayabildim yazan şeyleri…
O kadar basitbirşey ki halbüki...40 kere görsem, kırkında da o panik halinde çıkardığım sonucu çıkarmam o yazıdan...
O kadar farklı algılamışım ki meğer ben yazılanı, resmen lafı kıçından anlamışım….
Ama panik halinde beyin, mantık devre dışı kalıyor işte...

Ay kıyamam ya, herkes erkek diyor diye erkek mi olacak canım, Allahım gönlündekini verir inşallah.

Degıl ama...
Ne bıleyım, oyle dıyenler cogunlukta olunca bende ınanmaya basladım erkek olacagına.
Rabbım affetsın ama, erkek olacagını dusunmek dahı uzuyor benı, sırf esım babasının adını koyacak dıye.
Erkek olacaksa, Rabbım gonlume gore versın, ınsallah esım babasının adını vermekten vazgecer.
Aksı olacaksa da Rabbım gonlumu guzel eylesın, bana hosnutluk versın.
Sırf bu sebepten oturu esımle dargınlık yasatmasın.

Ay canım Allah kolaylık versin sana bu sıcaklarda çok zor.
Ama hareketli olmak da bir yandan güzel.
Bence de hamilelerin duruşu, yürüyüşü değişiyor.
Bana kayınvalidemin iki komuşusu yolda görüp sormuşlardı hamilemisin diye, yürüyüşümden anlamışlar, karnımı tutuyormuşum bi de

merhaba arkadaşlar

Allah nasip ederse inşallah bende şubat annesi olucam
beni de eklerseniz sevinirim

sat 27 Nisan
ilk bebek
tahmini doğum tarihi 1-3 Şubat

eşinin babasının adı ne canım

Herkse selam,
Ben de yarın 2li test sonucumu alıcam.heyecanlıyım biraz inşallah ıyı cıkar.Bana da doktor kız gıbı demıstı gecen hafta ama karnımı gorenler erkek dıyor.Saglıklı olsun kucagıma alayım allah ıma sukur yeterli.
Bende ılk gebelıkte hep karnımı tutardım Ama oglumda karnım 4.aydan sonra cıkmıstı bu gebelıkte ise goren anlıyor ,karnım cıktı.

İnşallah güzel haberlerle gelirsin

Kızlar bişey anlatayım da gülün...Annemin arkadaşlarınından birisi ve onun torunuyla görüşmüştük geçenlerde.Torunu 3,5 yaşında.
Çok tatlı,inanılmaz akıllı ve güzel bir kız.
Bebeğim olacağı fikri ona çok ilginç gelmişti, oturduğumuz süre boyunca karnımı sevdi.Ultrason resimlerine baktı...
Bebek şimdi ne yapıyor, üstünde ne kıyafet var, neden çıplak ayıp değil mi, oyuncakları var mı, o ne yiyor, onun adı ne, neden adı yok, kız mı oğlan mı diye sorup durdu...
Benim kadar olunca ben onunla oynıcam diye hayal kurdu...
Bugün tekrar annemle görüşmüşler, tutturmuş bebekli ablayı isterim de bebekli ablayı isterim, ben de giricem o ablanın karnına diye...
Bebek şöyle yapıyordu resimde deyip taklit ediyormuş...Ne yapacaklarını şaşırmışlar, teselli etmeye çalışıyorlarmış şimdi

Son düzenleme:

Ay yavrum ya Demek o da gircekmiş karnına
Tam bıcır bıcır konuştukları yaşlar maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…