- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.321
kızlar Merhaba sizlere sormak istediğim bişey var. Ben en son 26 nisanda regl oldum. Şuan internet hesaplamalarına göre 13+2 özel hastaneye göre 12+6 devlet hadtanesine göre 12+3 haftalık hamileyim bu nasıl oluyor anlamıyorum.
Ben şimdi hangisine göre hamileyim. Özel hastanedeki kadın regl tarihine göre geç döllenme dedi. Ama herşey yolunda dedi. Ya şimdi ben hangisini baz alıcam.
Ben de 6 tüp kan ve 2 tam idrar kültürü vermiştim...
İdrarları tekrar isteyeceğim senden dedi 16. hafta sonrasında...Tansiyonum yüksek ya preeklampsi korkutuyor sanırım doktorumu.İdrarda protein artışına bakıyorlar...
Rabbim korusun...
herkese merhaba ben de Allah nasip ederse şubat annesiyim
yazdıklarınızı takip ediyorum okuyucu olarak
aranızda omega 3 kullananan var mı arkadaşlar,doktorunuz önerdi mi?önerdiyse hangi markayı önerdi öğreneblir miyim?
Benim tahlil sonuçlarında kağıtta bir sürü bilmediğim terim yazıyordu.Karşılığında kaç olduğu ve aslında kaç olmaları gerektiği.
Doktorumda 16. haftada 3lü test yapacağını söyledi sadece, bir de renkli ultrasona girebilirsin dedi, o niye onu bilmiyorum.
3’lüyle yine down sendromu tarıyorlar canım. Bazı doktorlar 2’li temiz çıkınca gerek görmüyorlar ama benim doktorum da yapacakmış…
Renkli ultrason dediği de 2. Düzey ultrason sanırım, onda da organ gelişimine filan bakıyorlarmış 20.haftalarda.
Benden yeniden idrar testi istemesinin sebebi tansiyonumun yüksek seyretmesi.
Evde normal meret ne zaman doktora gitsem 140/100 yada 160/100...Uyuz ediyor beni....
Ama tansiyona meyilim de var maalesef...Yüksek tansiyonla birlikte idrarda protein de tespit edilirse tedavi gerekiyormuş.
Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin.
Bana verdi doktorum. Marincap marka...
3lüyle yine down sendromu tarıyorlar canım. Bazı doktorlar 2li temiz çıkınca gerek görmüyorlar ama benim doktorum da yapacakmış
Renkli ultrason dediği de 2. Düzey ultrason sanırım, onda da organ gelişimine filan bakıyorlarmış 20.haftalarda.
Benden yeniden idrar testi istemesinin sebebi tansiyonumun yüksek seyretmesi.
Evde normal meret ne zaman doktora gitsem 140/100 yada 160/100...Uyuz ediyor beni....
Ama tansiyona meyilim de var maalesef...Yüksek tansiyonla birlikte idrarda protein de tespit edilirse tedavi gerekiyormuş.
slm kızlar
2li test yaptıran arkadaşlar
dokdor alttan usg ilemi baktı yoksa karındanmı baktı???
cevaplarsanız çok sevinirim
idrar tahlilini ne zaman istediler sizden? 2li test yapılırken mi? yoksa daha önce mi? benden hiç idrar tahlili isteyen olmadı şimdiye kadar:44:
selam arkadaşlar bende şubat annesi olacağım inş ikili test yaptıran var mı
teşekkürler rabbim hepimize sağlıkla almayı nasip etsin bebeklerimizi
Sanırım 8-9. haftalarımdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?