2012 Şubat Anneleri

herkese merhaba ben de Allah nasip ederse şubat annesiyim
yazdıklarınızı takip ediyorum okuyucu olarak
aranızda omega 3 kullananan var mı arkadaşlar,doktorunuz önerdi mi?önerdiyse hangi markayı önerdi öğreneblir miyim?

Canım çünkü bu dönemlerde CRL baş popo mesafesine göre belirliyorlar bebeğin haftasını. Ölçüm elle yapıldığı için ve bebek hareketli olduğu için kursoru bebeğin başında nereye poposunda nereye koyduğu çok önemli...Bir milimlik kayma bile hafta tahminini değiştiriyor.
Daha sonra bebek büyüüdkçe netleşiyor bu ölçümler.
En son gittiğimde doktorum uyluk kemiğine, baş çevresine, karın çevresine, crl'ye göre ölçüp ortalama aldı...Birkaç gün oynuyor zaten....

selam kızlar az once kafeinsiz late alim dedim sut icmis olurum hem boylelikle yarisina kadar ictim eve geldim internette bir okudumki kafeinsiz kahve islenmis oldugu icin bazi kimyasallar iceriyormus hamilelikte tehlikelidir yaziyo..cok kotu oldum ictimde yarisini ya bisi olursa...cok sinir oldum ya...hep cok caniniz cekiyorsa kafeinsiz icin diye okumustum onceleri...cok moralim bozuldu uff...bisi olurmu desrsiniz

Benim tahlil sonuçlarında kağıtta bir sürü bilmediğim terim yazıyordu.Karşılığında kaç olduğu ve aslında kaç olmaları gerektiği.
Doktorumda 16. haftada 3lü test yapacağını söyledi sadece, bir de renkli ultrasona girebilirsin dedi, o niye onu bilmiyorum.

Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin.
Bana verdi doktorum. Marincap marka...

3’lüyle yine down sendromu tarıyorlar canım. Bazı doktorlar 2’li temiz çıkınca gerek görmüyorlar ama benim doktorum da yapacakmış…
Renkli ultrason dediği de 2. Düzey ultrason sanırım, onda da organ gelişimine filan bakıyorlarmış 20.haftalarda.
Benden yeniden idrar testi istemesinin sebebi tansiyonumun yüksek seyretmesi.
Evde normal meret ne zaman doktora gitsem 140/100 yada 160/100...Uyuz ediyor beni....
Ama tansiyona meyilim de var maalesef...Yüksek tansiyonla birlikte idrarda protein de tespit edilirse tedavi gerekiyormuş.

Allah korusun, ama takip altında olman güzel. Doktora gittiğinde heyecandan mı çıkıyor acaba tansiyonun.Ben ne zaman doktorun kapısından girsem "acaba kötü bir haber alır mıyım" diye bir telaşa bürünüyorum, ne zaman ultrasonda iyi olduğunu görüyorum rahatlıyorum.

Hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin.
Bana verdi doktorum. Marincap marka...

teşekkür ederim...
bana doktorum elevitten başla bişey içirmiyor,kullanmak istiyorum ben de ama balığın karın yağından üretileni bulmaya çalışıyorum..birde bunu inceleyim
tekrar sağolun.bu arada ben sizi takip etmeye devam edeceğim...
12+4 teyiz.bugün ölçüm yaptırdık.ense kalınlığı yokmuş ve 1 dedi doktor pzrtesi de kan sonucunu alcaz..
hepinize kolay gelsin ....

idrar tahlilini ne zaman istediler sizden? 2li test yapılırken mi? yoksa daha önce mi? benden hiç idrar tahlili isteyen olmadı şimdiye kadar:44:

slm kızlar
2li test yaptıran arkadaşlar
dokdor alttan usg ilemi baktı yoksa karındanmı baktı???
cevaplarsanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…