2012 Şubat Anneleri

banucum sen zaten gurbettesin nolur ben senin kafanı karıştırmayayım çok üzülürüm.lütfen korktum falan yazma inan çokkkk üzülürüm.dualarım hepimiz için...seni çok öpüyorum.

ben de yıllarca ankara kazan ben kepçe durumundayken ,geçenlerde kızlarımı sinemaya bıraktım onlar sinemadayken ben de avm'de gezdim.dönüş yolunda yorgunluktan arabayı kullanamadım.resmen eve gelince ağladım heryerim ağrıyo diye.eşim de gülüyo yıllardır benim yapamadığımı(kendisi pek gezmem taraftarı değil)güçüçük bebe yapıyo diye......

Hayırlı uğurlu olsun canım Allah tamamına erdirsin....

bugün kendimi çok iyi hissediyorum ve hemen temizliğe başladım.insan temizlik yapmayı bile özlermiymiş yahu:)
büyük kızım da şimdi başıma gelmiş yazdıklarımı okuyo''oleyyyy annem bugün kendini iyi hissediyomuş kesin gezmeye gideriz ''diye bağırıyo...
hey allahım.......

Son düzenleme:
slm kızlar amn nazar değmesin maşallah deyin bugün dün gibi bende iyiyim inş dahada iyi olcağız..bu arada bi arkadaşa kahve falı baktırdım biliyorum günah ama merak işte...oğlun olcak dedi..bakalım tutacakmı?

inş oruç tutarım böyle gidersem..bugün ilkkez balık ekmek yedim valla... normalde kokulara asla tahammül edemem ben... sizler nasılsınız? ay sonu geliyor işler artacak ramazanla benim ama inş arada sıradada olsa yazacağım size..

yook yokk uzulmee sen gecti benim korkum..baktirmazsam daha cok korku icinde gecirecegime karar verdim

Gunaydın guzel anneler,
Nasılsınız? Ben dun aksam cok kotuydum sanırım kum dokmeye basladım artık agrıdan oluyordum..

geçmiş olsun canım. doktora gittin mi tekrar?

yarasın tatlım. ben oruç tutmayacağım. susuzluk bebekler için çok zararlı diye biliyorum. işine karışmak gibi olmasın ama kaza yapsan daha iyi olmaz mı

Hepsı cok guzel, ama bende bebısının cınsıyetını ogrendın sandım.
Ee ya erkek olursa, ona da hazırlık yaptın mı?

Cok mu kindar biriyim, bilemiyorum.
Bıraz once buyuk gorumcem aradı, zaten dıger 3'ü ile konusmuyoruz.
Dedım, 'sence cınsıyetı ne olacak?'
Erkek tahmın edıyormus, bırde demez mı, 'kızlarla konusuyoruz, onlarda abımın oglu olacak' dıyorlar.
Yahu sankı cocuk sadece abılerının, ben burada tasıyıcı anneyım!
Zaten abılerını hayırlı olun demek ıcın de aradılar, yılısmaya calısıyorlar abılerıne.
Nefret edıyorum hepsınden, nefret!
ınsallah oglum olmaz, ınsallaaaaaaaah!

Hepsı cok guzel, ama bende bebısının cınsıyetını ogrendın sandım.
Ee ya erkek olursa, ona da hazırlık yaptın mı?

yanlış seçim mi sence tatlım? elbise ve pembeli takım hariç diğerlerini erkekte de kullanabilirim diye düşünmüştüm zaten onları da eşim aldı. kızı olacakmış peeh. oğlumla dövcez onu

Eşimde bana diyordu çok kincisin, hiçbirşeyi unutmuyorsun diye ama baktım olacak gibi değil eşimlede sürekli karşı karşıya geliyorum en iyisi alttan alttan işi götürmek ve bu bebekte beni çok değiştirdi eskiye dair hiç birşeyi düşünmek istemiyorum yoksa senin gibi bende nefret doluyorum ve buda bana zarar veriyor karşı tarafa değil..
Onların sana ne yaptığını bilemeyiz ama elinden geldiğince aldırmamaya çalış çünkü dediğim gibi sen yavaş yavaş kendini çürütüyorsun.. ve kalbin gittikçe katılaşıyor..
ve geçenlerde eltimde bana dedi senin oğlun olacak gibi hissedyorum.. Bende hiç seslenmedim..
Kendisinin kızı var ve normalde eşimgilde 3 erkek kardeş.. Kötü niyetlede söylemiş olabilir , ii niyetlede söylemiş olabilir ama ben iyi niyetli olanı anlamak istedim

canım sinirlenmişsin anlıyorum seni ama büyük laf etme nolur. sağlıkla gelsin bebeğin kız olsun erkek olsun ne farkeder. kızdığın için öyle dediğini biliyorum yanlış anlama beni. hem erkek olursa o görümceleri bir güzel döversiniz, hem de halalara benzeyemez erkek boşveeeeeeeeeeeer. çenelerini yorsunlar dursunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…