- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.401
Adesecıgım, annem neyı anlamadı mı?
aaa bunu daha oncede duymustum demekki cok sik olan birsey...evet haklisin o surec cok zor gecer...kizlarin saglikli cok sukur...simdiki bebeginde sagliklikdir insallah..burada herkese yapiyorlar canim istege bagli degil rutin birsey..ufff cok korktum simdi...ama baktirsan bir turlu baktirmasan bir turlu..baktirmayinca bu defada hep acaba ile yasayacagim biliyorum kendimi..allahim sen yuzumuzu guldur..
merhaba arkadaşlar,
Beni de ekleyin arkadaşlar, sizi takip edeceğim.
benim sat 20 mayıs
Şu an bebeğim 10 haftalık. ilk gebelik. Hayırlısıyla kucağıma alırım inş.
Sizler neler yapıyorsunuz günleri nasıl geçiriyorsunuz.
Benim arada kanamalarım oluyor. bu nedenle genellikle evdeyim.
Bugun 2 3 saatliğine alışverişe çıktım. inanılmaz yoruldum. Ben ki saatlerce gezebilen biriydim.
pardonnn şekerrrr
ben bi an için sen annenlere hemile olduğunu söylemediğini düşündüm.gebeliğime ver.muckkkk
merhaba arkadaşlar,
Beni de ekleyin arkadaşlar, sizi takip edeceğim.
benim sat 20 mayıs
Şu an bebeğim 10 haftalık. ilk gebelik. Hayırlısıyla kucağıma alırım inş.
Sizler neler yapıyorsunuz günleri nasıl geçiriyorsunuz.
Benim arada kanamalarım oluyor. bu nedenle genellikle evdeyim.
Bugun 2 3 saatliğine alışverişe çıktım. inanılmaz yoruldum. Ben ki saatlerce gezebilen biriydim.
banucum sen zaten gurbettesin nolur ben senin kafanı karıştırmayayım çok üzülürüm.lütfen korktum falan yazma inan çokkkk üzülürüm.dualarım hepimiz için...seni çok öpüyorum.
ben de yıllarca ankara kazan ben kepçe durumundayken ,geçenlerde kızlarımı sinemaya bıraktım onlar sinemadayken ben de avm'de gezdim.dönüş yolunda yorgunluktan arabayı kullanamadım.resmen eve gelince ağladım heryerim ağrıyo diye.eşim de gülüyo yıllardır benim yapamadığımı(kendisi pek gezmem taraftarı değil)güçüçük bebe yapıyo diye......
Gunaydın guzel anneler,
Nasılsınız? Ben dun aksam cok kotuydum sanırım kum dokmeye basladım artık agrıdan oluyordum..
inş oruç tutarım böyle gidersem..bugün ilkkez balık ekmek yedim valla...normalde kokulara asla tahammül edemem ben... sizler nasılsınız? ay sonu geliyor işler artacak ramazanla benim ama inş arada sıradada olsa yazacağım size..
merhaba teyzeler, bugün hava çoooooooooooook sıcak olduğu için dışarı çıkamadık. cicilerimizin bir kısmını paylaşalım dedik sizlerle...Eki Görüntüle 232291 Eki Görüntüle 232292 Eki Görüntüle 232293 Eki Görüntüle 232294 Eki Görüntüle 232295 Eki Görüntüle 232296 Eki Görüntüle 232297 Eki Görüntüle 232298 Eki Görüntüle 232299
merhaba teyzeler, bugün hava çoooooooooooook sıcak olduğu için dışarı çıkamadık. cicilerimizin bir kısmını paylaşalım dedik sizlerle...Eki Görüntüle 232291 Eki Görüntüle 232292 Eki Görüntüle 232293 Eki Görüntüle 232294 Eki Görüntüle 232295 Eki Görüntüle 232296 Eki Görüntüle 232297 Eki Görüntüle 232298 Eki Görüntüle 232299
oyy oyy cok tatlilarr bende cikip alicam bir iki bisi cok canim cekti
Çok şekeler tatlım..
Güle güle giydirirsin inşallah...
al al, çok zevkli, duramıyorum. şu cinsiyetleri bir öğrenseydik artııııııııık
daha şekerleri senin olsun. inşallah güzel günlerde giydiririz hepimiz canım...
Hepsı cok guzel, ama bende bebısının cınsıyetını ogrendın sandım.
Ee ya erkek olursa, ona da hazırlık yaptın mı?
Cok mu kindar biriyim, bilemiyorum.
Bıraz once buyuk gorumcem aradı, zaten dıger 3'ü ile konusmuyoruz.
Dedım, 'sence cınsıyetı ne olacak?'
Erkek tahmın edıyormus, bırde demez mı, 'kızlarla konusuyoruz, onlarda abımın oglu olacak' dıyorlar.
Yahu sankı cocuk sadece abılerının, ben burada tasıyıcı anneyım!
Zaten abılerını hayırlı olun demek ıcın de aradılar, yılısmaya calısıyorlar abılerıne.
Nefret edıyorum hepsınden, nefret!
ınsallah oglum olmaz, ınsallaaaaaaaah!
yanlış seçim mi sence tatlım? elbise ve pembeli takım hariç diğerlerini erkekte de kullanabilirim diye düşünmüştümzaten onları da eşim aldı. kızı olacakmış peeh. oğlumla dövcez onu
Cok mu kindar biriyim, bilemiyorum.
Bıraz once buyuk gorumcem aradı, zaten dıger 3'ü ile konusmuyoruz.
Dedım, 'sence cınsıyetı ne olacak?'
Erkek tahmın edıyormus, bırde demez mı, 'kızlarla konusuyoruz, onlarda abımın oglu olacak' dıyorlar.
Yahu sankı cocuk sadece abılerının, ben burada tasıyıcı anneyım!
Zaten abılerını hayırlı olun demek ıcın de aradılar, yılısmaya calısıyorlar abılerıne.
Nefret edıyorum hepsınden, nefret!
ınsallah oglum olmaz, ınsallaaaaaaaah!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?