2012 Şubat Anneleri

kızlar cinsiyeti çok merak ediyorum ..bugünde tatlı krizim tuttu..daha düne kadar ekşi erik yiyen ben bugün pişmaniyeye aş erdim.. napıcam bilmiyorum tatlıda değil ekşide değil ney benim bebek yavvv

valla kendimi hiç tutamaz sanırdım ama bi atlet dışında hiçbirşey almadım daha..oysa bayılırım bebek şeylerine...ama cinsiyet elimi kolumu bağlıyor..:44:

canım bence eşini al karşına deki yinede senin ailen annen baban atamazsın ama bana bunları yaşatmışlardı benim gözümün önünden gitmiyor yaşadıklarım eğer evladımız erkek olurda babanın adını verirsen her defasında aynı şeyleri hatırlayacağım rica ediyorum başka erkek ismi düşün sonuçta sen babasısın ama beni inciten bir insanın adını vermek istemiyorum de ...konuş canım bunu..yok inadına koymak istiyorsa sende onu hiç sevmediği ailenden ikinci bir erkek adıyla tehdit et..başa yolu yok..

merhaba arkadaslar,

umarım keyifler yerindedir... ikili testin sonucları iyi cıktı hamd olsun.. darısı 3lü testimizin sonuclarına.. bende rahat bir nefes aldım..

iyi niyetini gönderip dua eden tüm arkadaslara cok tesekkur ederim, sevgiler.

cok sevindim zeynepcim gozun aydin bizimde bu sali 2 li testimiz var...iyi haberlerle gelmek bizede nasip olsun insallah

Son düzenleme:
kızlar bende varım ama sürekli giremiyorum maalesefff konuşmak istiyorum bende sizlerleeee haydi konuşalım

nabersinizz hanımlar diycektimm fekatt kimsecikler yok..:26::26::26::26: bendenizz dipteyimm sondayımm depresyondayımmm hamilelikkten ileri gelen hormonlardan mı böyleyimm yokda haketten depresyona mı girdim meraktayım.. ama bu iş can sıkıcı olmaya basladı. cenazeydi,mirast tartısmalarıydı (kocişim babasıyla bir calıstıgı için mal dı mülktü vs hersey sorun oldu.. aslında esim bana yansıtmamaya calıssada sürekli bunların konusuldugunu bilmekk beni delirtiyo) düsük tehlikesiydii cansıkıntılarım eve kapanmalarım derken ruh hastası oldum cıktım aglamaktan gözlerim cıktı yerinden.. herseye kızıyorum daha öncede yazmıstım.. en son bu sabahı anlatayım size konusmamm lazım biriyle.. bu son pazar ramazan geldi artık zaten bi yere gidemeyiz diye 3 gün oldu dedim kii askım bari bu pazar beni denize götür sonra yaz bitti dedim. bakalım dedi. dün kayınvalidemde bi deniz mmuhabbeti aldı gitti derkenn öglen görümcem denize gidelim die aradı.. 3 bekar biri cocuklu görümcem ve kayınvalidem denize gidicek. esim ben gelmem dedi anlasamıolar die. sen git degişiklik olsun dedi. cünkü arabayı vericek (arabada bizde oldugu kayınpederimle esim beraber calıstıgı için arabayı bizim görmüolar maalesef biliçaltı. kocişte annesi gitcek die veio arabayı) bende madem araba gidio bi yere cıkamıcaz gideim dedim kadın kadına.. ama oraya gidince gördüm ki diger görümcem de kendi arabası ve kocasıyla gelio. o zaman sinirlendim esim gelmio die ben nie hep yalnız kalıyorum dedimm zaten doluyum.. sonra kayınvalidem diger arabaya b,nmişti ben bizim arabada önde oturuyodum.dedi ki cocuklar o arabada annemin kafası siserr yolda onu bu arabaya alalım burda önde otursunn.. kayınpederim vefat ettiginden beri kocamın yanına öne oturamaz oldum. o yıllarca kocasıyla önde oturmus zaten simdi nie beni arka koltukta oturtmaya calısıoar kocam da dahil anlamıyorum. ayıp olcakmıss.. ben artık eylülde tatile gidemicezz deyincede önce kıbrısa gidin deip sonrada tatil bi tek deniz mi hep beraber köyüme gidelim demişti.. ben sismann oldugum içinn öne otururumm die de eklemiştii cok rahat.. ben arkada 5 kişi oturcam hamile halimle o sismanım die bahane yapıpp 9 saatlik yolu önde oturcak. üstelik bana fikrimi soranda yok sanki benn cok istiyomusum gibi seni oraya götrmessem gözüm acık gitcek dio:95::95::95::95: neyse yolda esimi arkadasına bırakacaktık e sen dolmusa bin bizi tekrar oraya sürükleme vs die disişmeye basladılar cıldırdım resmenn.. bende eve gidicem vazgectim dedimm.. kociş sinirlendi bu sefer arabayla eve gittik onlar arabayı alıp gittiler. kapıda simitle peynir al dedimm.. ben gidiyorum dedi sinirli sinirli. meger 100 lira annesine vermş, 75 lira bana verdi, kartı benzin alsın die görümceme verdi arabada gitti.. cebinde para kalmamıss yürüyerek dünya yol arakadasına gitti. benim verdigimi de almadı.. bide benim a...ıma yaptın resmen rezil ettin.. ablamın kocası var die gitmiomussun gibi oldu vs vs die söylendi durdu.. bende telefonda agzıma geleni saydımm.. 2 aydır evde kapalıyım benn zaten istemiyodum gitmek dedim.. sensin hatalı gelsen giderdimm dedim. 1 gün herkese tahammüül ediverseydin benim içinn ölücem sıkıntıdan dedim. sende gitseydin ablamlarla madem sıkılıyosun denize girseyidinn dedi.. iice kayısları kopardım ondan sonraa zaten 2 aydırr mütemadiyyen onları görüyorum sabah aksam beraberizz dedim. onlar bi arada mutlu olabilir anne kız kardes hepsi ben ney,m dedim.. o da benim babam öldü asıl ben bunalımdayım dedi.. aksam araba geldin gideriz cay içmeye falan dedi.. sakinlestim konu kapandı ama simdide araba saat en az 9 a kadar gelmez dio.. cıldırcam bu saat oldu zaten evede gelmedii hala.. arkadasınınn yanında pinekliyo.. nerdeyse 1 aydır hep küsüzz sürekli kavga ediyoruzz bi gün ii 3 gün kötüyüz.. napayımm psikiyatriste mi gideyimm.. bi şise pasiflora mı alayım yoksa bebegimde melankolik olcak benim yüzünden

ecrinnn aynı sıkıntı bende de var 3 aydır kocamla bas basa bi,yere gittigimiz yok..
Hele ki su son 1 aydır otobus alma derdine dustu her gun her bos kaldı saat baskalarının yanına gidiyo..
Adamı gece yatmadan yatmaya goruyorum sadece o da uyuyakalmazsam..!
Bugun cıldırma noktasına geldim artık dayanamıycam yeter yaa valla sinirden oturup aglamak istiyorum
Kaynanam da bırak gitsin isi vardır diyip duruyor ona da dalıcam sonunda az kaldı. Biz daha yeni evliyiz ya kocamın yuzunu gordugum yok
Onlar gibi kocamıs olsak neyse diycem banane gitsin kocam nereye gidiyosa diycem ama anlamıyo kimse beni anlamıyo!!!!!!!!

Bebegim de icerde benim yasadıgım siniri cekiyor babası yuzunden!
Zaten hamileligimi yasayamadım bile kocam ne ilgileniyo ne bisey yapıyo. Sadece 2 kere acile goturdu onda da soylene soylene!

oyyy canım seni sinir etmişler bunlar evet bende 2 aydır yatıyorum eşim arada çıkarıyo farketmez ramazandada çıkarım yoksa evde çürüyecem yatmaktan kimsemizde yok burda araba konusunda senin arkada olman gerçekten tehlikeli ve rahatsız edici onlar anlamıyosa sen anne ben arkada çok sarsılıyorum önde kemer takacağım demeliydin ve canım düşük tehlikesi atlatmışsın benim gibi sakınnnnn 9 saatlik yola bu şekilde çıkma bizde 8 saatlik bi yol için günlerdir düşündük üstelik arkada uzanarak gidecektik vazgeçtik en iyisi evinde oturmak . bu depresyon konusuna gelirsen bende de var dün eşimle annesi hakkında konusuyoruz sürekli arar ölümcül hastalıklara yakalandığınıu söyler kalp beyin göğüs yok yok kadında bende canım annen biraz abartmıyormu ilaç bile vermiyo dr lar dedim resmen anırarak o benim annem abartıysa abartı ilgiyse ilgi o kadar ne istiyorsa o yapılacak anladınmı dedi bende ozaman sen yarın git beklediği ilgi ve alakayı göster dedim baktım başladı konuşmaya sustum. 2 yıllık evliyim nişanlandığım günden beri yalandan hasta ya oğullarına rahmindeki kiste kanser diye anlatıyo tabi sonrası fısss bunlarda fino gibi peşindeler

kıyamamm balım yaa herkes bölese bizde bi sorun var demekk:26::26::26::26:bizde yeniii evli saylırızz yanii 10 ay oldu bende bugün dedim en son nereye birlikte gittik? pess ya dedi. 3_4 kere sinemaya gittk birlikte o kadar. onun dısında nerdeyse her pazar dısarı cıktıkk amaa bütün görümcelerim ve kayınvalidemle birlikte. tek kalamıyoruz hiçç.. hele kayınpederim rahmetli oldugundan beri (öncesii hastalıgı da var 15 gün falan) hiçç bişeimizz kalmadı.. helee kayınpederim vefat edeli 27 gün olmusss.. sabahtan gece yarısı 1 e 2 ye kadar birlikte oturuyoz orda.. evden kapı dısarı cıkmadım..bide beni oraya götürüo işim var dio bi hava alayım dio onu dio bunu dio pırt kacıo gidio.. gecsin su günler artıkkk

Aynen hicbir yere tek gitmedik simdiye kadar.. 1 kere denize gittik onda da esimin teyzeleri kaynanamlar herkesle birlikte gittik..
Dısarı cıktıgımızda ya teyzesine gideriz ya gorumceme atar beni gider biseyler bulur yapıcak.
Ben soylendigim kızdıgım zaman da kaynanam atlar bagırma kızım alttan al kızım isi vardır kızım.
Valla oyle doluyum ki suan esime karsı karsımda olsa parcalarım suan
Gecen gece 12 de bagıra cagıra nsoylene soylene kapının onune indik cekirdek yiye yiye 2 tur attık eve cıktık geri..
Of ya offfffff

parcalama kızz adamııı gecicekk bunlarr en fazla kardes kardess doktor kapısı asındırırrızz bak dertli birini daha buuınca accık rahatladımm.. bizimki beraber vakit gecirememek işte.. cünkü 1 yıl cıktık 1 nişanlı kaldık öyle düskündü ki bana hep ikimizz olalım istiyoduu.. evlendikk simdi herkesle bir olalım istiyo. evliligimizin ilk ayları misafir agırlamakla ve iadei ziyaretle gecti. bide bi arkadasını eve alıstırmıstıkk paso karsılıklı cay kahve içioduk gece yarısına kadar.. ona bi takmıstım.o biti simdi bunlara takıgım.. evde kaldıkmı hep benle hasır nesir hakkını yemiyim bebekle oynar gibi oynuo benle.. ama ben muhabbet kusu degilim ki kafeste durayımm.. az cıkalım sahile inelimm bak kilo alma diosun paso oturuyoz diorum aa inemem simdi saat kac oldu baska zaman dio kalıo.. gidip bi yerde cay içelim diorum ya daha yeni yemek yedik simdi cay içmeye kordona kadar gidilirmi baska zaman dio oturuos.. pazar kahvaltıya gidelim diorum ii dio hemen annesini arıo o kızlarını arıo öle zincirleme gidio. ben eskisi gibi beraber yeni yeni yerler bulalım bi başımıza bişiler yapalım istiyorum. ayy gel iki tur atıp cekirdek citleyelim dese ona da razıyım valla. simdi cıkmaya basladıgımız tarihin yıldönümü gelio napcak cok merak ediyorum.. sevgililer gününü bile evde gecirdik bos bos.. biz sevgilimyiz dedi hediyeyi bırak cicek almadı.. kandil bugün dedi.. kandilde melekler dünyaya onun elindeki cicekleri kapmaya gelio sanki. ama takmadımm simdie kadar.. hamileligimm stresim bu yasananlar insanların tutumları derkenn cıldırma noktasına geldim.. acaba hiç evde oturmadıgım için mi böyle hissediorumm.. cünkü ben calıstım hep mesguldüm, demek ki param var die kendime güvenimde varmıss.. simdi ugrascak bişeim yokk insanlara mı takıyorum diorum.. eger böyleyse daha kötü.. cünkü ben magazacılık ta calıstım hepp.. bayılarakk yaptıgım bi iş ama evlilik içinn uygun sartlar tasımıyoo.. ve bebekle birlikte böyle bi işe girsem bile ccookkkkk uzun zamn alcak o yüzden bi psikologa gidip derdimin ne oldugunu mu anlasam önce diorum.. cünkü sen ne kadar anlatırsan anlat kimse seni tam anlamıyla anlamıyor tıpkı benim onları anlamadıgım gibi insana kendinden baskası ilac olmuo maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…