- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.421
yanlış seçim mi sence tatlım? elbise ve pembeli takım hariç diğerlerini erkekte de kullanabilirim diye düşünmüştümzaten onları da eşim aldı. kızı olacakmış peeh. oğlumla dövcez onu
Eşimde bana diyordu çok kincisin, hiçbirşeyi unutmuyorsun diye ama baktım olacak gibi değil eşimlede sürekli karşı karşıya geliyorum en iyisi alttan alttan işi götürmek ve bu bebekte beni çok değiştirdi eskiye dair hiç birşeyi düşünmek istemiyorum yoksa senin gibi bende nefret doluyorum ve buda bana zarar veriyor karşı tarafa değil..
Onların sana ne yaptığını bilemeyiz ama elinden geldiğince aldırmamaya çalış çünkü dediğim gibi sen yavaş yavaş kendini çürütüyorsun.. ve kalbin gittikçe katılaşıyor..
ve geçenlerde eltimde bana dedi senin oğlun olacak gibi hissedyorum.. Bende hiç seslenmedim..
Kendisinin kızı var ve normalde eşimgilde 3 erkek kardeş.. Kötü niyetlede söylemiş olabilir , ii niyetlede söylemiş olabilir ama ben iyi niyetli olanı anlamak istedim
canım sinirlenmişsin anlıyorum seni ama büyük laf etme nolur. sağlıkla gelsin bebeğin kız olsun erkek olsun ne farkeder. kızdığın için öyle dediğini biliyorum yanlış anlama beni. hem erkek olursa o görümceleri bir güzel döversiniz, hem de halalara benzeyemez erkekboşveeeeeeeeeeeer. çenelerini yorsunlar dursunlar
benim 1 tane var görümcem ve ben adı bile geçince ciddi ciddi ruhum daralıyor midem bulanıyor.geçen gece rüyamda beni bi dövdü ağzım burnum kan doldu.ağlaya ağlaya uyandım.eşim ne gördün deyince başladım ağlayarak anlatmaya ''hhehehehee ablam rüyalarına bile girdiğine göre sen onu çok özlemişsin heralde hehhehehe''deyip sinirlerimi zıplattı.ıyyyyyyy iğrençti.....
Benım esım de bana dıyor, 'cok kincisin' dıye.
Nasıl olmayayım? Unutamıyorum kı yasadıklarımı!
En basıt bırsey anlatayım.
Bır gun cadı gorumcem ıle esım sakasına dovusuyorlar.
Cadıya dedım kı; ' vurma esıme!' O ne dese; 'sana ne, o benım 20 yıllık abım, sen 3-4 aylık karısısın.
Ben omur boyu kardesı olarak kalacagım ama, senın karısı kalıp-kalmayacagın bellı degıl!'
Ve benım gerızekalı kocam, sadece gulumsedı kardesıne, donupte bır laf edemedı!
Nefret edıyorum ıste nefret!
Ve ben senın aksıne daha bır ofke dolu oldum hamılelıgımden berı!
Kocama da kızıyorum, onu da sevmıyorum bazen!
Saglıkla gelmesı ıcın cok dua edıyorum....
Ama ınan esım 'erkek olursa babamın adını verecegız' dedıkce mutsuzlugum artıyor.
Annem 'ne olacak, versın' dıyor, bu kez ona da ofkelenıyorum.
Hayır efendım, ıstemıyorum! İs-tem-mı-yo-rum!
Oyle olursa ıkı ısımlı olurmus, bırını ben tercıh edermısım. Ne buyuk lutuf!
Adım gıbı emınım, o cadı gorumcelerım sırf gıcıklık olsun dıye benım verıdıgım adı da kullanmazlar.
Allah ım sen gonlume gore ver n'olur!
Boyle bır sey yasasaydım kesın kavga ederdım, benımle alay mı edıyorsun dıye.
Gerızekalı kocam bazen kardeslerınden bahsedıyor, sınırımden zıplıyorum yerımde.
Sonra susturmaya calısıyor, 'sınırlendırmeyecektın benı, onlardan bana bahsetmeyecektın' dıyorum.
Saglıkla gelmesı ıcın cok dua edıyorum....
Ama ınan esım 'erkek olursa babamın adını verecegız' dedıkce mutsuzlugum artıyor.
Annem 'ne olacak, versın' dıyor, bu kez ona da ofkelenıyorum.
Hayır efendım, ıstemıyorum! İs-tem-mı-yo-rum!
Oyle olursa ıkı ısımlı olurmus, bırını ben tercıh edermısım. Ne buyuk lutuf!
Adım gıbı emınım, o cadı gorumcelerım sırf gıcıklık olsun dıye benım verıdıgım adı da kullanmazlar.
Allah ım sen gonlume gore ver n'olur!
merhaba teyzeler, bugün hava çoooooooooooook sıcak olduğu için dışarı çıkamadık. cicilerimizin bir kısmını paylaşalım dedik sizlerle...Eki Görüntüle 232291 Eki Görüntüle 232292 Eki Görüntüle 232293 Eki Görüntüle 232294 Eki Görüntüle 232295 Eki Görüntüle 232296 Eki Görüntüle 232297 Eki Görüntüle 232298 Eki Görüntüle 232299
pekk güzellermişş güle güle kullansın cnm bebişinnnn
bundan5-6 yıl önce eşim ile aynı arabadayken kaza yaptık.çok kötü bi kaza karşı araçta 2 kişi öldü eşim hemen tutuklandı ceza evine kondu.ben felaket bi durumdayım kazanın şoku falan.hemen avukat aramaya başladım ,ben başladım bunlar durur mu bunlarda arıyorlar.neyse benim bulduğum avukatın yanına gideceğim beni yollamıyorlar bizimkine gidilecek diye.koyun can derdinde kasap mal derdinde.iyi tamam sizinkine gidelim dedim cezaevinden çıktık avukata gidecez arabaya biniliyor bana sen gelme sen burdan eve git dediler,çıldırdım ne demek ben eve gideceğim diye.aynısını bana o zaman dedi sevgili görümcem ''kardeşim cezaevinde 2 gün kalsa sen anında birini bulur gidersin ama o bizim evladımız sen karışamazsın ''diye.ve ben bu arada 2 yiğenlerinin annesiydim......her cezaevine ziyarete gittiğimizde ben eşimin yanına girince dk tutardı o 10 dk kaldı ben de 10 dk kalacam diye.kimsede eşim de dahil gıkkkk çıkarmazlardı.ama rabbim o kadar büyük ki ,bayram sabahı hazırlandık gittik açık görüş vardı,sadece eşi ve ana babasıyı alıyorlarmış bu ohhhhhh dışarda kaldı nasıl mutlu olmuştum...
ben 13 yıllık evliyim ve eşime ciddi anlamda acıyorum ailesine karşı olan tutumundan dolayı.heyyyttttt deyip elini masaya vuramıyor.alıştım artık çok zoruma gitmiyor.eskiden beni zorla falan götürürdü şimdi allah yine de razı olsun bana karışmıyo kendi özleyince kızlarımı alıp gidiyor.bu bile benim için büyük nimet......
Allahım bu devirde hala ana baba adı koymaya çalışmayı anlamıyorum. insan babasının annesinin adıyla nasıl seslenir evladına. Rabbim gönlüne göre versin tatlım. insan yaşamayınca anlamakta güçlük çekiyor bazen. yanlış cümleler kurduysam afedersin. benim de bir görümcem var. tartışsak yanında kazara beni savunur, abisine kafa tutar. ama halalarım anneme yapmadıklarını bırakmamıştır. adıyla hitap etmeye bile tenezzül etmezlermiş. "kahve yapsana, sen de yesene" falan. biliyormusun herşey annede bitiyor. anne çocuğu nasıl yetiştirirse öyle davranıyor çocuk. biz de bunları kendimize ders alalım. yetiştirdiğimiz yavrular sadece kanlarına canlarına değil herkese sevgi dolu olsun. üzülme boşverrrrrrr
ben 13 yıllık evliyim ve eşime ciddi anlamda acıyorum ailesine karşı olan tutumundan dolayı.heyyyttttt deyip elini masaya vuramıyor.alıştım artık çok zoruma gitmiyor.eskiden beni zorla falan götürürdü şimdi allah yine de razı olsun bana karışmıyo kendi özleyince kızlarımı alıp gidiyor.bu bile benim için büyük nimet......[/QUOT insanı zaten bu tarz durumlarda eşinin desteğinin olmaması yıpratıyor yanında olup hayır dememeleri...allah sabır versin canım ama inan bana görüşmedikçe kafan rahat varsın eşin görüşsün..mesafeli soğuk ama yeri geldimi yalandanda olsa sempati duyuyor gibi gözükmekte eşlerimizin gözünde bizi yüceltir yoksa ne kadr istemezsen o kadar eşinin üstüne gidip kafasını karıştırırlar..en iyisi hem yakın hem uzak olmak hemde hiç takmamak......isim konusundada diğer arkadaşa bi önerim var kura çekin hangisi çıkarsa..yoksa eşini ikna etmek zor sanırım..
ben 13 yıllık evliyim ve eşime ciddi anlamda acıyorum ailesine karşı olan tutumundan dolayı.heyyyttttt deyip elini masaya vuramıyor.alıştım artık çok zoruma gitmiyor.eskiden beni zorla falan götürürdü şimdi allah yine de razı olsun bana karışmıyo kendi özleyince kızlarımı alıp gidiyor.bu bile benim için büyük nimet......[/QUOT insanı zaten bu tarz durumlarda eşinin desteğinin olmaması yıpratıyor yanında olup hayır dememeleri...allah sabır versin canım ama inan bana görüşmedikçe kafan rahat varsın eşin görüşsün..mesafeli soğuk ama yeri geldimi yalandanda olsa sempati duyuyor gibi gözükmekte eşlerimizin gözünde bizi yüceltir yoksa ne kadr istemezsen o kadar eşinin üstüne gidip kafasını karıştırırlar..en iyisi hem yakın hem uzak olmak hemde hiç takmamak......isim konusundada diğer arkadaşa bi önerim var kura çekin hangisi çıkarsa..yoksa eşini ikna etmek zor sanırım..
ben de zaten bi daha annene gitmem falan demedim.ama ilk defa yapılanları kendi gözüyle gördü ve aklın varsa bi daha o eve gitmezsin dedi.ilk 2-3 ay gidelim falan da demedi ama sonra o da benim aileme tavır aldı gitmedi onlar gelince görevliyim dedi gitti.baktım böyle olmayacak anneler gününde hadi yine de gidelim dedim.teşekkür etti öptü falan.geçenlerde akşam yüzmeye gittim eve bi geldim benimkinin suratı sirke saçıyo.bana gittim diye kızdı sandım .noldu dedim annem çok hastaymış tansiyonu yükselmiş dedi.ee hadi kalk dr götürelim niye götürmedin falan dedim,aklıma gelmedi diyo.ben aradım kayınvalidemi hadi hazırlan tansiyon çok yüksek tehlikeli felç falan kalırsın dedim.eşimi kaldırdım hadi kalk diye.sevdiği bi film vardı da......yani onlara karşı tavırlıymışım gibi değilde kırgınmışım gibi.şimdilik eşim çok şükür benim tarafta ama hiç belli olmasssss
benım_olan;
Kura cekerek, rısk almak dahı ıstemem.
Son ana kadar dırenecegım, eger benı kıracaksa da kendı bılır.
Bende onun hıc tasvıp etmedıgı bırseyı yaparım, gorur gununu o zaman.
Hayırlı uğurlu olsun canım Allah tamamına erdirsin....
merhaba teyzeler, bugün hava çoooooooooooook sıcak olduğu için dışarı çıkamadık. cicilerimizin bir kısmını paylaşalım dedik sizlerle...Eki Görüntüle 232291 Eki Görüntüle 232292 Eki Görüntüle 232293 Eki Görüntüle 232294 Eki Görüntüle 232295 Eki Görüntüle 232296 Eki Görüntüle 232297 Eki Görüntüle 232298 Eki Görüntüle 232299
ahhh canım benim ne kadar yıpratmışlar ki isim konusunda bu kadar hassassın.inşallah rabbim senin gönlüne göre verir.diren ve eşine de bunu doğuma kadar hissettir.ama yine de onun tasvip etmediği bişeyi yapma canımmmmmmm.ne de olsa evimizin direkleri onlar yahu.....
Sekerim hepsi cok guzel.
Yalniz neye gore aliyorsun ki? ben gecen gun yeğenime biseyler almaya kalktim cok zor bisey dusun bide cinsiyeti falan belli.
Neden mi zorlandim. Su an 1.5 aylık surda yaz 1 2 ay ıcınde bıtıyor. alacağım giysiyide hemen gıyemez su an kucuk
Baktım ki cok az kullanacak en iyisi oyuncak almak dedim. Ay bı de zor beğeniyorum. Artık kendi cocuğuma nasıl kıyafet alıcam.
Hele su içlik mıdır nedır onlar hakkında hıc fıkrım yok. kacıncı ay da almayı planlıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?