2012 Şubat Anneleri

kızlar ne kaynatıyosunuz bakim..bugün girmedim hiç...romana daldım...çok sürükleyiciydi bitirdim valla...sorunlar var galiba.....aman kızlar hiçbişeyi kafaya takmaya değmez....inş herşey yoluna girer..kendinizi üzmeyin..bebeklerde etkilenir....

işte bizde tamm ona üzülüyoduk cnmm bebeükler melankolik olcak die doktora mı gitsem diodum bendee.. dünyam da görse kocasını parcalayacaktı ama cıkmıss:44::44: neyse sen hangi romanı okuosun cnm.. bende siyah sütt ne zaman oldu alalı ancak elime aldım 3. gün bugünn son sayfalar.. hiçte kötü bişi yazmamıss nie eleştirildi o kadar anlamadım:44::44: toplumca sorgulayanlara tahammülümüzz yok bizim. kadın cok normal endiselere kapılmıss cok normal seyler düsünmüşş

cnm ben iş yerimin yanında kütüphane var ordan alıyorum kitap şuan saklı gerçek diye bi kitabı bitirdim bir adamın küçüklüğünde yaşadığı dehşet bir olaydan sonra psikolojisinin ilerliyen zamanda nasıl değiştiğini anlatıyor..çok güzeldi...bu kadar herşeyi sorun etmeyin ne olur..bebekler herşeyi hisseder..hem en hassas dönemdeyiz..günlerimiz birbirini tutmaz...biraz sabır ne diyeyim..çok şükür ben rahatım aileden yana..canımı sıkanlardanda uzak duruyorum..oda genelde kendi ailem zati...şaka gibi ama öyle...

üzüldümm.. cünküü esinin ailesi yabancı oluyor sonucta bigün cekip gitsenn kimseyi bi daha ne göürrsün ne duyarsın ne düsünürsünn. ama insan kendi ailesini görmese bilee cokk uzaklassa bilee mutlaka düsünmek zorunda kalıyor. ben kendi annemle görüsmüyoru mesela 3 yılı gecti galiba.. cok özlüyorum o da cok aglıyormuss.. ama görüsemiyorum.. cünkü bazı hatalar insanın hayatına yaylıyorr ve önüne gecemiyosun.. görüsmüyorum ama onun hatalarını düsünmek zorunda kalıyorum, bana yasattıklarını düsünmek zorunda kalıyorum. neden bütün cocuklugumda olmadıgını düsünmek zorunda kalıyorum.. cocuklugum insanların benim agırlıgıma gıpta etmesiyle gecti. bunla övünmedim desemm yalan.. ama büyüdükce aslında bu olmadıgımı farkettim.. ben aslında o kadar da aklı basında olmak istemedim agırbası olmak istemedim belki ama o kadar cok kendime ve aileme kafa patlattım kii ister stemezz erkenden olgunlastım. hayır böyle olmayacakk deip kabugumdan cıkmaya calıstıgım ergenlik dönemimde sacma sapan işlerle gecti. en sacması da annemle yasama fikriydi.. o kadar sacmaydı kii benim üniversite hayallerime mal oldu. simdi 21 yasındayım evliyimm.. bakamıcagmdan korkmama ragmen bebegimi cok istedim.. sırf anne cocuk olmak ne demekk aile olmak ne demekk bir an önce ögreneyimm bendeki sevgiyi ona vereyim diye. basınınn etini yesemde arada bırakıp gitmek istesemde esim dünya yisi bi insan. bebegim içimde artık neler olucagını zaman gsterecek ama bana ilk ögrettigi ona ii bi anne olamamak korkusu oldu.. acık macık üniversiteyi bitirmeliyim telası aldı beni. öyle bişi ki anlatamam. bitirmeliyimm bende bi iş bulmalıyım tekrarr calısmalıyım bebegimm güclü bi annesi oldugunu bilmeli. benim annem herseyi yapabilir demeli bana güvenmeli. bi sürü telas.. sonra bunları düsünürken de tekrarr geriye dönüp annemin nie yapmadıgını sorguladım vs vs .. seni cok ii anladım yani kendi aileninn canını ne anlamda sıktıgını bilmesemde .. allah yardımcımız olsun balım

Son düzenleme:

yok çok şükür ben görüşüyorum görüşmediğim kırıldığım zamanlarda oldu ama hep laf sokmalarından canım sıkılıyor..evliyim bende 5 yıla giricem inş ekimde hala herşey onların istediği gibi olsun istiyorlar..benim fikirlerime eşime saygıları yok...ama maalesef onları değiştiremeyiz..bende tam tersi çocukkken anne çalıştığı için yoksun kaldım..o nedenle bebeğim doğmasına yakın işi bırakacağım ve hep yanında olmak istiyorum...

Son düzenleme:
kızlar sahuramı? kalkacaksınız yattınızmı? nerdesiniz................
ben inş yarın niyetlenmeden bir deneyecğim çok şükür 3 gündür çok iyiyim..inş susamam.....ilk aylar çok sakıncalı değil bebk için son aylara doğru bebek hızla geliştiği için sakıncalı olabiliyormuş..benim gibi bulantısı sıkıntısı olmayanların tutmasında sakınca yokmuş...bakalım inş tutarım yoksa zaten zorlamiyacğım kendimi...normalde 2 gün sonrası çok rahat oluyordu oruçluyken..hiç anlamıyordum bile oruçlu olduğumu anca iftara yakın ....ramazanın bu bereketinden mahrum kalmak istemiyorum..rabbim yardım eder inş..

tatlım bende istiyodum cok tuttmak ama susuzz duramamm o kadar içtigim halde dilimm dısarı cıkcak susuzluktan

tatlım bende istiyodum cok tuttmak ama susuzz duramamm o kadar içtigim halde dilimm dısarı cıkcak susuzluktan

sen bilirsin tatlım ama istersen sahurda bir dene bol su iç az yemek ye ama doyurucu olsun az olsun bol su iç niyet etme allahım tutabilirsem inş de ilk gün dene derim ama sen bilirsin tabi..herkesin hür iradesi..bünye meselesi..

allah allah kız ailesi damada pek ilişmez ama sizdede tam tersi olmuss.. yani bizde oluo ama babamın ikinci esii dünya iyisi olsa arada duygularına yenik düsüo surat asıo tavır yapıoo. ama babam yapmaz hiçç damat yanii sonucta kızına bakıo yaa kimse damatla yüzgöz olmak istemez o yüzden.. bbeginn sanss getirsin sana cnm insallah.. bende cıkıorum hazırlanayım da cıkaımm kocişim sanki yazdıklarımı duymuss gibi sinemaya götürüo benii.. hadii hayırlısı

Günaydınn kızlar artık gerçek dünayya döndüm, çok şükür sonuçlarım temiz çıktı...artık bende eskisi gibi foruma sık sık yazacağım:)
bazı şanslı anneler cinsiyetleri öğrenmiş tebrik ediyorum hepsini:)
sanırım bizim senemiz erkek senesine dönmüş

Gunaydın canım. Sevindim sonucların temiz cıkmasına. cizelgede 10 haftalık oldugu yazıyor nasıl yaptırdın sen testi 11 inci haftadan sonra yapılıyor die biliyorum ben
Evet bana da erkek senesi gibi geldi forumda sadece 2-3 kiside gordum kızı olacagını

gözün aydın canım, hep böyle devam edersiniz inşallahhhhhhhh

ahh canım benim ben daha 2 li testlere falan başlamadım...
benim toxoplasma diye bir testim vardı o olumsuz çıktı yani tamamen 2 li - 3 lü testlerden farklı bişi...
daha onlara sıra gelmedi yani

Günaydın arkadaşlar;

Bulantılar nedeniyle artık geçen hafta dayanamayıp izne ayrılmıştım. evde yattım bol bol. hala devam ediyor benim bulantılar.
Geçen hafta 2'li teste girdim. Önce ultrasonla bebişe baktı doktor. Fakat kendi doktorum değil. Riskli gebelik uzmanı baktı. Her şey normal dedi. Raporda çıkarıldı ve her şey olması gerektiği gibi. Daha sonra iki tüp kan alındı ama doktorda kanda bişey çıkacağını sanmam dedi. Sonuçları yarın çıkacak. Büyük ihtimal erkek dedi doktor.

Hadi gozun aydın canım Allah herkese iyi sonuclar almayı nasip eder insallah.
Senin kac haftalık cinsiyet tahmini yaptı doktorun?
Ben de cok merak ediyorum ya zor sabrediyorum haftaya kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum..

gözünaydın canım allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

ayy canımm hayırlı olsun inşallah hepsi sağlıklı çıkar testlerin...
ne çok kaynana olucak bu sitede yaa herkes erkek anası..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…