- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.581
ben devlette yaptırdım kan testini canım. o ara bulunduğum şehirde bu testi yapamadıkları için de kan Antalyaya gitti. gecikme ordan kaynaklandı sanırım. şimdi de orda değilim doktora telefonla bağlayacaklar beni, gerginlikten sabahın 7sinde uyandım, akşam olmaz bana
hayırlı ramazanlar kızlar nasılsınız benim karnımda ağrı var kasıgıma doğru ve karnım şişiyor bu hafta iyice şişti ve kaşınıyor sanırım catlıcak korkuyorum karnımın içi acıyor gibine sürsem bilmiyorum siz neler yapıyosunuz catlakları önlemek için
İlk hamileliği olmayan arkadaşlar ilk aylarda plesanta previa yani plasentanın aşağıda olması problemi yaşamışmıydınız çok korkuyorum ya yukarı çıkmazsa diye!!!Ara ara lekelenmelerim oluyor en baştan beri özellikle azıcık ayakta kalmak bile yetiyor.Bu hafta dr um plasentan çok aşağıda onun için kansızdırıyor dedi çok korkuyorum internetten de araştırdım yukarı çıkmazsa hem benim için hemde bebeğim için çok tehlikeliymiş bununla ilgili tecrübesi olan arkadaşlar varmı ne olur benle paylaşın çok korkuyorum
Hayırlı ramazanlar canım ... Ben bebe yağı kullanıyorum ... Hamile kalmadan öncede her banyodan sonra sürerdim vücuduma.... Bakalım çatlaklık oluşur mu ...Bilemiyorsun ki güzelim .. Vücut yapısıyla da alakalı kimiler hiç bir şey sürmüyor bir dirhem çatlaklık yok kimileri de sürmedik şey bırakmıyor ama her yeri çatlak dolu ...
Hayırlı ramazanlar canım ... Ben bebe yağı kullanıyorum ... Hamile kalmadan öncede her banyodan sonra sürerdim vücuduma.... Bakalım çatlaklık oluşur mu ...Bilemiyorsun ki güzelim .. Vücut yapısıyla da alakalı kimiler hiç bir şey sürmüyor bir dirhem çatlaklık yok kimileri de sürmedik şey bırakmıyor ama her yeri çatlak dolu ...
Çatlama hızlı kilo alımıyla alakalıymış tatlım ben doktora sordum.
Bünyeyle de alakalı ama yavaş yavaş kilo alırsan derin esner çatlamaz dedi.
Benim cildim çatlamaya müsait. Daha önce şu an bulunduğum kilodan yukarı da hiç çıkmadım.
O yüzden ben de çatlamalardan korkuyorum, 4. aydan itibaren bebe yağı kullanacağım ve beslenme uzmanı eşliğinde kilo almaya çalışıyorum.
13+3'üm henüz kilo almadım.
Bende bebeği hissediyorum kızlar. Karnımda aniden birşey hareket ediyor bir yerden bir yere oraya dokunuyorum sertlik var.Sizlerede oluyormu?
Bende 13+2 yim bugün cnm hiç kilo almadım hatta kusmamama ragmen 2 kilo verdim.
siz hissetmiyomusunuz hiçbişey benim içim kımıl kımıl oluyor karnımın yan tarafları kasınıyor off delircem ben cok zayıfım canım 34 bedenm incecik bi belim vardı ve birden yanları doldu kalınlaşmaya basladı bi yandanda sivrildi yakında catlıcak gibi hissediyorum bu kaşıntılar onun belirtisi napsam bilmiyorum dr catlayacagı varsa krem küpüne girsende catlar dedi bi krem arastırdm 80 lira falan diyolar alsam mı bilmiyorum bebe yagı düşünüyorum umarım cok catlamaz
Anneme sordum, onun cok az catlagı olusmus, hemde 5 cocuk
Bı' de baktım ustelık, cok zorlarsan goruyorsun.
ınsallah bende ona cekerım.
Bu arada annem, 'sakın kasıma, kasıdıkca yırtılma olur' dedı.
Acıkcası bana da mantıklı geldı, delı gıbı kasınmak ıstesem de ellerımle oksuyor gıbı yaparak rahatlamaya calısıyorum.
Sıze de tavsıyem kasınmayın.
Ben de hiç kusmadım ama ben de 1 kg yakın verdim....
doktordan geldim akıntım vardı doktor vajinit olmuş dedi tedirgin oldum yaa bukonuda bilgisi olan varmı arkadaslar? buarada 9 haftalık hamileyim KIZLAR BİLGİSİ OLAN YOKMU LÜTFEN CEVAP VERİN
Ben hissetmiyorum...Doktoruma ne zaman hissederim diye sordum, ilk gebeliklerde genellikle 19. hafta civarı dedi....
Arada pırpırlanmalar oluyor ama bağırsak hareketiymiş sanırım.
Ama mesela bazen sağıma yattığımda, içimden birşey sanki ısrarla o taraf yatmamak için karnımın içinden diğer tarafa doğru asılıyor gibi oluyor, diğer tarafa dönüyorum rahatlıyorum.
bende hiç kusmadım ama 4 kilo aldım bile......hehehhehehe
Canım ben netten biraz araştırdım da akıntının çeşidine göre değişiyor ama tedavi edildiğinde bebeğe zarar veren bir durum değil gibi yorumladım ben.
Akıntın ne renk, ne kıvamda, kokulu mu?
doktordan geldim akıntım vardı doktor vajinit olmuş dedi tedirgin oldum yaa bukonuda bilgisi olan varmı arkadaslar? buarada 9 haftalık hamileyim KIZLAR BİLGİSİ OLAN YOKMU LÜTFEN CEVAP VERİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?