2012 Şubat Anneleri

hımm tamam tatlım bende birden gerildim..Neyse hayırlı sonuçlar almak dileğiyle..

ben de bugün aynılarını hissettim. sanki minik parmakları karnımı içten kazıyor gibi. hoşuma bile gidiyor. büyüdüğünü anlayabiliyorum. en hızlı büyüdükleri haftaya girdik artık. normaldir diye tedirginlik yapmıyorum canım. ben de bebe yağı kullanıyorum,üzerinde badem yağı yazıyor. tüylenme yapar diye duymuştum, hakikaten de oldu ama umursamıyorum. kıllardan kurtulmak daha kolay. bu hafta da mustelaya başlayacağım inşallah.

Benim de ilk kese oluştuğunda olması gerekenden aşağıda konumlanmıştı. Daha 4-5. haftalarda...Zamanla toplar dedi.
Lekelenmem olmadı ama içeride kese yanında kanama oldu.
Zamanla kese büyüdükçe bu kanama bölgesini dışarı itecek dedi doktorum...Öyle de oldu.
Zamanla yukarı konumlanır inşallah canım senin de.

Çatlama hızlı kilo alımıyla alakalıymış tatlım ben doktora sordum.
Bünyeyle de alakalı ama yavaş yavaş kilo alırsan derin esner çatlamaz dedi.
Benim cildim çatlamaya müsait. Daha önce şu an bulunduğum kilodan yukarı da hiç çıkmadım.
O yüzden ben de çatlamalardan korkuyorum, 4. aydan itibaren bebe yağı kullanacağım ve beslenme uzmanı eşliğinde kilo almaya çalışıyorum.
13+3'üm henüz kilo almadım.

Bende bebeği hissediyorum kızlar. Karnımda aniden birşey hareket ediyor bir yerden bir yere oraya dokunuyorum sertlik var.Sizlerede oluyormu?

Anneme sordum, onun cok az catlagı olusmus, hemde 5 cocuk
Bı' de baktım ustelık, cok zorlarsan goruyorsun.
ınsallah bende ona cekerım.
Bu arada annem, 'sakın kasıma, kasıdıkca yırtılma olur' dedı.
Acıkcası bana da mantıklı geldı, delı gıbı kasınmak ıstesem de ellerımle oksuyor gıbı yaparak rahatlamaya calısıyorum.
Sıze de tavsıyem kasınmayın.

siz hissetmiyomusunuz hiçbişey benim içim kımıl kımıl oluyor karnımın yan tarafları kasınıyor off delircem ben cok zayıfım canım 34 bedenm incecik bi belim vardı ve birden yanları doldu kalınlaşmaya basladı bi yandanda sivrildi yakında catlıcak gibi hissediyorum bu kaşıntılar onun belirtisi napsam bilmiyorum dr catlayacagı varsa krem küpüne girsende catlar dedi bi krem arastırdm 80 lira falan diyolar alsam mı bilmiyorum bebe yagı düşünüyorum umarım cok catlamaz

Bende 13+2 yim bugün cnm hiç kilo almadım hatta kusmamama ragmen 2 kilo verdim.

doktordan geldim akıntım vardı doktor vajinit olmuş dedi tedirgin oldum yaa bukonuda bilgisi olan varmı arkadaslar? buarada 9 haftalık hamileyim KIZLAR BİLGİSİ OLAN YOKMU LÜTFEN CEVAP VERİN

Bende bebeği hissediyorum kızlar. Karnımda aniden birşey hareket ediyor bir yerden bir yere oraya dokunuyorum sertlik var.Sizlerede oluyormu?

Ben hissetmiyorum...Doktoruma ne zaman hissederim diye sordum, ilk gebeliklerde genellikle 19. hafta civarı dedi....
Arada pırpırlanmalar oluyor ama bağırsak hareketiymiş sanırım.
Ama mesela bazen sağıma yattığımda, içimden birşey sanki ısrarla o taraf yatmamak için karnımın içinden diğer tarafa doğru asılıyor gibi oluyor, diğer tarafa dönüyorum rahatlıyorum.

Benim de karnım şişti, kilo almadım, yani tartıda kilo artışı yok ama, karnım şişti, yukarı doğru toplandı sanki ve belim kalınlaştı....
Ama kaşınma yok bende.

canım bu kaşıntı tatlı bi kaşıntı parcalar gibi kaşımıyoruz ki cok hafif ve bunun çatlatacagını sanmam catlama iç deriden kaynaklanan bişey dar geldiği için genişleyip yırtılıyor sen dokundun diye catlayacak hali yok öyle olsa masaj yapmamızı yasaklarlar oysa dr nemlendiriciler bebe yagı sürün masaj yapın deriyi canlandırır diyor bilmiyorum ama napcamı sasırıyorum annende yoksa sende de olmaz inşallh benm annem de öyle inşallah bende de az olur ama annem benim kadar zayıf değilmiş o yzden ben korkuyorum birden kilo alırmıyım diye suana kadar bi kilo aldım perşembe 3.5 aylık olcak iştahım acıldı mide bulantılarım bitti sayılır korkmaya basladım artık (

doktordan geldim akıntım vardı doktor vajinit olmuş dedi tedirgin oldum yaa bukonuda bilgisi olan varmı arkadaslar? buarada 9 haftalık hamileyim KIZLAR BİLGİSİ OLAN YOKMU LÜTFEN CEVAP VERİN

Canım ben netten biraz araştırdım da akıntının çeşidine göre değişiyor ama tedavi edildiğinde bebeğe zarar veren bir durum değil gibi yorumladım ben.
Akıntın ne renk, ne kıvamda, kokulu mu?

selamm kızlaarrrr herkesee hayırlı ramazanlarrr... dün kipadaaa bebek reyonunda korkuncc bi indirim vardı.. 5 li uzun kollu basic cıtcıtlı badilerr 10 tl idi.. bi sürü tshirt tulum vs.. 7 tl 10 tl 20 tl o kadar güzel seyler vardı amaa cinsiyet durumu cok netti yani o beyaz badilerden baska bişi alamazdım . bendee almadım simdi degişirse 1 ay sonra erkekk kıyafetleriyle kalmıyımm ortada dedim.. aslında bezlerde biberonlarda falan da bişiler vardı ama vakit yoktu bakamadım..:44::44:

Tam olarak bebekmi o bilmiyorum ama içimde bişeyler oluyor hissediyorum.

bende hiç kusmadım ama 4 kilo aldım bile......hehehhehehe

Doktor bana diyet vermişti (şekerim ve tansiyonum da var çünkü)
%30 uyduysam %70 uyamadım bulantılarımdan ötürü. Yürü dedi, halsizlikten yürüyemedim...
Ama hamurişi, aburcubur, kızartma filan yemedim. Ekseriyetle esmer ekmek yedim.Başka dikkat edemedim. Ama kilo almamışım.
Bir süredir de muntazam uymaya gayret ediyorum bakalım diyetime.İnşallah fazla almam, kilo almak bişey değil de şekerim filan çıkmasın mazallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…