2012 Şubat Anneleri

Kızlar eşim ikili test sonucumu almaya gitti ne olur dua edin bana hayırlı sonuçlarla dönsün.

Kızlar eşim ikili test sonucumu almaya gitti ne olur dua edin bana hayırlı sonuçlarla dönsün.

İnşallah güzel sonuçlarla gelir canım. benimkisini de kayınvalidemler alacak. akşamüstü doktora götürüp yorumlatacak. dualarınıza beni de ekleyiiiiiiin. 14 gün oldu bugün kan vereli, stresten kurtulamıyorum bir türlü. Rabbim yavrularımızı korusun

hayırlı ramazanlar kızlar nasılsınız benim karnımda ağrı var kasıgıma doğru ve karnım şişiyor bu hafta iyice şişti ve kaşınıyor sanırım catlıcak korkuyorum karnımın içi acıyor gibi ne sürsem bilmiyorum siz neler yapıyosunuz catlakları önlemek için

inşallah güzel sonuçlar gelir canım Allah hepimize yardım etsin

Allah bu mübarek günün hürmetine inşallah tüm test sonucu bekleyen arkadaşlarımıza sağlıklı ve hayırlı haberler nasip etsin....

Off senin ki neden öyle 14 gün sonra çıkıyor ki.. Ben sabah verdim dediler öğleden sonra çıkar..

Hayırlı ramazanlar canım ... Ben bebe yağı kullanıyorum ... Hamile kalmadan öncede her banyodan sonra sürerdim vücuduma.... Bakalım çatlaklık oluşur mu ... Bilemiyorsun ki güzelim .. Vücut yapısıyla da alakalı kimiler hiç bir şey sürmüyor bir dirhem çatlaklık yok kimileri de sürmedik şey bırakmıyor ama her yeri çatlak dolu ...

doktordan geldim akıntım vardı doktor vajinit olmuş dedi tedirgin oldum yaa bukonuda bilgisi olan varmı arkadaslar? buarada 9 haftalık hamileyim .

Son düzenleme:
İlk hamileliği olmayan arkadaşlar ilk aylarda plesanta previa yani plasentanın aşağıda olması problemi yaşamışmıydınız çok korkuyorum ya yukarı çıkmazsa diye!!!Ara ara lekelenmelerim oluyor en baştan beri özellikle azıcık ayakta kalmak bile yetiyor.Bu hafta dr um plasentan çok aşağıda onun için kansızdırıyor dedi çok korkuyorum internetten de araştırdım yukarı çıkmazsa hem benim için hemde bebeğim için çok tehlikeliymiş bununla ilgili tecrübesi olan arkadaşlar varmı ne olur benle paylaşın çok korkuyorum

Off senin ki neden öyle 14 gün sonra çıkıyor ki.. Ben sabah verdim dediler öğleden sonra çıkar..

ben devlette yaptırdım kan testini canım. o ara bulunduğum şehirde bu testi yapamadıkları için de kan Antalyaya gitti. gecikme ordan kaynaklandı sanırım. şimdi de orda değilim doktora telefonla bağlayacaklar beni, gerginlikten sabahın 7sinde uyandım, akşam olmaz bana

sayfayı kım actı ben katıldım fakat sayfa kilitli diyor nedenn ??

Sen katılım isteği gönderdiysen biraz beklemen gerekiyor ... Seni kabul etmeleri lazım ... Belki ondan kilitli diyordur ... mayıs 2011 hamile kalıp ŞUBAT 2012 anne adayları beraber ilerleyelim mi? topiğinde gördüm kızlar açmışlar ... Katıldım sizi de bilgilendirmek istedim :44:

Aaaaa cnm bir yanlışlık olmasın benimde 10 gün sonra çıktı sonuç.

yok canım ya 12 + 3 günlükmüşüm NT değerine felan baktı kilomu tarttırdı sonra gittim kan verdim 4 saat sonra çıkar dediler..
İkili test için yani.. Özel hastane belki ondanmıdır bilmiyorumki 40 Tl para verdim gerçi bilmiyorum :S Gittiğimde sorayım barii:S

ıssızlık elbette zor.
Rabbım hepsının yardımcısı olsun.
İs veren degılım ama ınsan kaynaklarında ben sorumluyum.
Ve gecen hafta yaptıgımız toplantıda bır kac kısı ıle yollarımızı ayırmaya karar verdık.
Bu kısının adını veren benım.
Ama sımdı uzulmuyorum!
Cunku bıraz once kendısıne teblıg ettım ve bana hakaretler ederek gıttı!

canım sonuçta bu senin verdiğin bir karar değil öyle değil mi
senden belirt bunu içinin rahat etmesi için

Canım yonetım bır kac kısıyı mutlaka cıkaracaktı.
Bana da bu kısı hakkında olumsuz raporlar gelmıstı.
Bende bu kısının adını verdım, o nedenle uzuluyordum.
Ama su an cok ofkelıyım o kısıye.

ısın kotusu bır kısıye daha teblıg yapacagım kı, o kısı benımle cok ıyı anlasır ):
Ve yenı evlı bır arkadas
Rabbım yardımcısı olsun ınsallah.

cnm ne iş yapıyorsun insan kaynaklarımı???

Evet canım, ısımı sevıyorum ama en zor yanı bu!
Rabbım sana guzel haberler almayı nasıp etsın.

ınsallah Rabbım hayırlı haberler almayı nasp eder sana da.
Benım de 10 gun sonra kontrolum var, ınsallah guzel haberler alırım bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…