- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.561
Şubat 2012 anneleri facebook ta buluşuyor gruba buyrunnnnnnn
Kızlar eşim ikili test sonucumu almaya gitti ne olur dua edin bana hayırlı sonuçlarla dönsün.
bizim iş yerinde facebook kapalı giremiyoruz
Kızlar eşim ikili test sonucumu almaya gitti ne olur dua edin bana hayırlı sonuçlarla dönsün.
Hımmm kötü bir durum İş yerime şükürler olsun her şey serbest.... Evden bakarsın sende o zaman
İnşallah güzel sonuçlarla gelir canım. benimkisini de kayınvalidemler alacak. akşamüstü doktora götürüp yorumlatacak. dualarınıza beni de ekleyiiiiiiin. 14 gün oldu bugün kan vereli, stresten kurtulamıyorum bir türlü. Rabbim yavrularımızı korusun
Bende iki saat sonra felan sonuçları almaya gitcem.. Rabbim bu mübarek günde yüzümüzü güldürür inşallahh tatlım..
Şubat 2012 anneleri facebook ta buluşuyor gruba buyrunnnnnnn
İnşallah güzel sonuçlarla gelir canım. benimkisini de kayınvalidemler alacak. akşamüstü doktora götürüp yorumlatacak. dualarınıza beni de ekleyiiiiiiin. 14 gün oldu bugün kan vereli, stresten kurtulamıyorum bir türlü. Rabbim yavrularımızı korusun
Off senin ki neden öyle 14 gün sonra çıkıyor ki.. Ben sabah verdim dediler öğleden sonra çıkar..
hayırlı ramazanlar kızlar nasılsınız benim karnımda ağrı var kasıgıma doğru ve karnım şişiyor bu hafta iyice şişti ve kaşınıyor sanırım catlıcak korkuyorum karnımın içi acıyor gibine sürsem bilmiyorum siz neler yapıyosunuz catlakları önlemek için
Off senin ki neden öyle 14 gün sonra çıkıyor ki.. Ben sabah verdim dediler öğleden sonra çıkar..
sayfayı kım actı ben katıldım fakat sayfa kilitli diyor nedenn ??
Aaaaa cnm bir yanlışlık olmasın benimde 10 gün sonra çıktı sonuç.
2yıl KPSS illetiyle uğraştım. işsizliğin ne demek olduğunu iyi bilirim. genç yaşımda hayatımdan bezmiştim. o kadar oku, ailen bin zorlukla desteklesin sonra 2 yıl daha onların harçlığını al. çok koyuyordu. hem de annem babam maaş kartlarını elime verirler de bir kere olsun çok harcadın demezlerdi. Allahım herkesin yardımcısı olsun. evet en başı sağlık ama bu işsizlikle de insan neredeyse sağlığından oluyor.
senin elinde olan birşey mi ki ah alacaksın arkadaşım? işveren sen misin? üzülme
canım sonuçta bu senin verdiğin bir karar değil öyle değil mi
senden belirt bunu içinin rahat etmesi için
Canım sen işveren değilsin ki, neden sana ah etsinler
Bu tebliğ işi de zordur ama, işin zor kısmı sana kalmış.
İnşallah haklarında hayırlısı olur, bu kapanan kapı yeni açılacak başka kapıya vesile olmuştur.
cnm ne iş yapıyorsun insan kaynaklarımı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?