- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.601
selamm kızlaarrrr herkesee hayırlı ramazanlarrr... dün kipadaaa bebek reyonunda korkuncc bi indirim vardı.. 5 li uzun kollu basic cıtcıtlı badilerr 10 tl idi.. bi sürü tshirt tulum vs.. 7 tl 10 tl 20 tl o kadar güzel seyler vardı amaa cinsiyet durumu cok netti yani o beyaz badilerden baska bişi alamazdım . bendee almadım simdi degişirse 1 ay sonra erkekk kıyafetleriyle kalmıyımm ortada dedim.. aslında bezlerde biberonlarda falan da bişiler vardı ama vakit yoktu bakamadım..:44::44:
selamm kızlaarrrr herkesee hayırlı ramazanlarrr... dün kipadaaa bebek reyonunda korkuncc bi indirim vardı.. 5 li uzun kollu basic cıtcıtlı badilerr 10 tl idi.. bi sürü tshirt tulum vs.. 7 tl 10 tl 20 tl o kadar güzel seyler vardı amaa cinsiyet durumu cok netti yani o beyaz badilerden baska bişi alamazdım . bendee almadım simdi degişirse 1 ay sonra erkekk kıyafetleriyle kalmıyımm ortada dedim.. aslında bezlerde biberonlarda falan da bişiler vardı ama vakit yoktu bakamadım..:44::44:
ben de bugün aynılarını hissettim. sanki minik parmakları karnımı içten kazıyor gibi. hoşuma bile gidiyor. büyüdüğünü anlayabiliyorum. en hızlı büyüdükleri haftaya girdik artık. normaldir diye tedirginlik yapmıyorum canım. ben de bebe yağı kullanıyorum,üzerinde badem yağı yazıyor. tüylenme yapar diye duymuştum, hakikaten de oldu ama umursamıyorum. kıllardan kurtulmak daha kolay. bu hafta da mustelaya başlayacağım inşallah.
Bende bebeği hissediyorum kızlar. Karnımda aniden birşey hareket ediyor bir yerden bir yere oraya dokunuyorum sertlik var.Sizlerede oluyormu?
bende hiç kusmadım ama 4 kilo aldım bile......hehehhehehe
sarı 2 gündür yogun hafif koku var çok nadir kasıntıda oluyor.
Çok kaşıntılı olanlarında bile pek bebeğe zararı yokmuş gibi yazıyor canım nette....
Fitil yada tablet ilaçlarla tedavi ediliyormuş....
Kızlar ben bi de lcw’den 3 tane hamile tişörtü aldım. Hamile koleksiyonundan.
Fiyatları diğer mağazalara göre çok uygun.
İkisi şunlar, birinin önünde de baby loading yazıyo ama onun resmini bulamadım :)
Eki Görüntüle 233089
Eki Görüntüle 233088
İkisi şunlar, birinin önünde de baby loading yazıyo ama onun resmini bulamadım :)
Eki Görüntüle 233089
Eki Görüntüle 233088
Kızlar yaa kafam çok karışık 14 temmuzda doktora gittiğimde seni 4 hafta sonra görmem lazım dedi ben de 15 ağustosa yazdım rendavumu ama şimdi uçak bileti bakıyorum da 14 ünde gitmem lazım sonra 20 sinde geri dönmem lazım bir hafta sonra bayram tekrar gideceğim o kadar çok yolda zaman geçireceğim ki doktoru arayıp rendavumu 22 ağustosa aldırsam ayıp olur mu acaba yaa neden ille de 4 hafta sonra seni görmem lazım dedi ikili tarama 11 ile 14. haftalar arasında yapılabiliyor sonuçta acaba bir sorun olur da bebeği alır diye mi öyle demiştir ama herşey normal dedi kalp atışları gelişimi sağlıklı bir başlangıç yaptın dedi off ne yapayım ben arayıp bir hafta ileri atayım mı rendavuyu ne olur biri bana akıl versin
sarı 2 gündür yogun hafif koku var çok nadir kasıntıda oluyor.
Bendede akıntı oluyor tatlım.. Cleocin diye bir krem vermişti ilerde problem yaşama diye ama ben kullanmasını beceremedim. bugünde gittiğimde fitil verdi.. Ablamda da olmuş kaşıntı felanmantardan şüphelenmiş doktor ve fitil ve krem vermiş yani doktor bir ilaç felan vermedi mi?
Kızlar yaa kafam çok karışık 14 temmuzda doktora gittiğimde seni 4 hafta sonra görmem lazım dedi ben de 15 ağustosa yazdım rendavumu ama şimdi uçak bileti bakıyorum da 14 ünde gitmem lazım sonra 20 sinde geri dönmem lazım bir hafta sonra bayram tekrar gideceğim o kadar çok yolda zaman geçireceğim ki doktoru arayıp rendavumu 22 ağustosa aldırsam ayıp olur mu acaba yaa neden ille de 4 hafta sonra seni görmem lazım dedi ikili tarama 11 ile 14. haftalar arasında yapılabiliyor sonuçta acaba bir sorun olur da bebeği alır diye mi öyle demiştir ama herşey normal dedi kalp atışları gelişimi sağlıklı bir başlangıç yaptın dedi off ne yapayım ben arayıp bir hafta ileri atayım mı rendavuyu ne olur biri bana akıl versin
Benim de ilk kese oluştuğunda olması gerekenden aşağıda konumlanmıştı. Daha 4-5. haftalarda...Zamanla toplar dedi.
Lekelenmem olmadı ama içeride kese yanında kanama oldu.
Zamanla kese büyüdükçe bu kanama bölgesini dışarı itecek dedi doktorum...Öyle de oldu.
Zamanla yukarı konumlanır inşallah canım senin de.
Ya dün ben de kipadan aldım çıtçıtlı badileri (İstanbul Kurtköy kipa), önünde minik minik renkli figürler var, bazılarında renkli anneyi seviyorum, babayı seviyorum yazıyo.
Üstünde fiyat da yoktu, aldım gittim kasaya 5lisine 24 TL, 3lüsüne 18 tl kitlediler bana
bende ondan korkuyorum zaten karnımda tüyler cıktı dr hamilelikten hormonal alma sakın dökülecek en kötü kötü bakıyosun bi daha geldiğinde görmessem kızarım dedi göbeğimn alt tarafı şeftali gibi küçük bi kısımda tüyler var
bende hissediyorum artık eminim kayar gibi özellikle saga sola yatarken hissediyorum dokunarak bile anlıyorum nerde oldugunu eşime gösterdm önce anlamadı sonra evet bu taraf farklı bravo nasıl anlıyosun dedi :)))
maşşallah canım senin kaşıntı varmı catlama belirtisi bende birden alcam diye korkmaya başladım zayıf hamile kaldıgıma üzeleceğim aklıma gelmezdi karnım geniş olsa bu kadar düşünmezdm çünkü şuan belli bile olmuyor olacaktı oysa benm artık otobüse binince karnıma bakanlar oluyo göbekmi bebek mi anlamıyolar ama şişlik var baya ne cok yemiş çatlıcak mi diyolardır :))) ama bayanlar anlıyor çünkü bi bölgede değil genel bi şişkinlik yukardan başlıyorrr göğsümün altından şişerek geliyor kasıga kadar.. iki gündür kaşıntıya agrıda eşlik ediyr annem iç karnın genişliyor kaslar geriliyor diyor ama agrı kötü ya
ecrin hangi kipa bornovada da varmı kız bi günlükmüydü bende gidip alayım bari :)
canım anladığım kadarıyla ölçüm usgye göre yapılıyor. mesela ben gittiğimde 11+1dim. ama usgde 12+4 çıktı ve doktor kağıda onu yazdı. şimdi bu durumda diyelim sen 13+0da gittin ama bebeğin usgye göre 14+1 çıktı. 2li test yapılamıyor olabilir. çünkü 15.haftasında usgye gre bebek. belki doktorun bunu düşündüğü için öyle demiştir.
**kesin bildiğim birşey değil tatlım. bildiklerim üzerinden yorum yapıyorum sadece
maflor diye bi toz verdi yogurtla meyve suyuyla içilecekmiş. antibiyotik fitil ilaç fln verdi feminex diye ama onda hamileler kullanamz diyor teshisde vajinit dedi
Eki Görüntüle 233089
Eki Görüntüle 233088
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?