- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.541
Öyle yaparsam devlet hast. acile gideriz orda da bisey soylemiyorlar
Yok valla esime soylerim ben o kadar takip ediyorum internetten benden iyi mi bilicekler falan derim..
Gecen gun usg resminde erkek gibi geldi ya bize esim gidip gelip bakıyo resme erkek erkek diyo Gorumcem de demez mi erkekse o zaman gitmeye gerek yok diye!
Valla sinir kupu olucam sonunda o olucak.. Acaba ben normalde boyle birimiydim yoksa hamilelikten mi oldum bilmiyorum..
Bu aksam da kaynanam gorumcemleri iftara cagırmamı soyledi ama biz esimle 1 haftadır dısarı cıkma planları yapıyoruz daha dogrusu ben yapıyorum soz verdi bugun cıkaracagına..
Kaynanam da gorumcemleri cagırdı.. Bakalım nolucak artık kaynanam isten gelince hazırlıycak sofrayı ben zaten kocamı gormuyorum hep dısarıda 1 gun de basbasa cıkalım dısaırı dimi?
Eger kaynanam gorumcemler gelicek iftara cıkmayın derse valla anne biliyosun alinin eve geldigi yok dogru duzgun hep isleri var simdi zor yakaladım biz cıkarız dısarı diycem..
Hadi gozun aydın canım Allah herkese iyi sonuclar almayı nasip eder insallah.
Senin kac haftalık cinsiyet tahmini yaptı doktorun?
Ben de cok merak ediyorum ya zor sabrediyorum haftaya kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum..
internetten baya araştırdım düşük tehlikesi yoksa hamileliğin ilk 3-4. aylarında olanlar tutabilir diyor doktorlara kalırsa hiç bi doktor tutma diyor durumuma bakarak ilerlemek istedim bebişimde bu manevi havayı yaşasın istedim inş dvam edebilirim...benim şuan sürekli gittiğim bi doktorum yok yaz tatilnde olduğum için şehir şehir geziyoruzonun için sadece 3 defa doktora gittim en son trabzonda giitğim doktor herşey normal bir ay sonra ikili test için git doktora dedi
Doktoruma bugün sordum tutabilirmiyim diye evet tutabilirsin ama iftar ile sahur arasında bol bol sıvı gıdalar tüketmen gerekiyor dedi..
Ama ben acıkınca çok kötü oluyorum o nedenle tutamıyorum inşallah sonra kazasını yaparım..
Bu arada doktor bana elevite devam et progestronu bırak dedi.. Başkada vitamin vermedi..
Elevitle birlikte kullandıınız başka bir takviye ilaç var mı?
Aynen ben de oyleyim canım sabah biraz biseyler yedim
Suan aclıktan miden bulanıyor hatta biraz daha ac kalırsam kusucam aclıktan
Ben de kahvaltımı kimsenin olmadığı yerde yaptım da, şimdi susadım su almaya gitmeye utanıyorum sebilden
Hamıle terlıgı ve yastıgı hakkında fazla fıkır belırtmedınız ):
Almayı dusunuyorum ama kararsızım, sızce kullanıslı olur mu?
kızlaaaar ben geldim.bi süredir internetimde sorun vardı giremiyordum.ay ne çok yazmışsınız.fırsat buldukça ara ara okuyacam artık.ne çok özlemişim burayı.deli gibi durmadan yazasım var. anım arkadaşlarım çarşamba sabahı kontrolüm var.inşallah bu hamilleliğimde herşey yolunda gider de gebeliğimi sizlerle birlikte sürdürürüm.ben bu topiği sizleri çok sevdim çok ayrılmak istemiyorum.
valla şimdi göbekler pek yok, rahatımız da yerinde o yüzden fuzuli masraf gibi geliyor. ama birkaç aya değişir fikirler sanırım
Terliğine dikkat etmemişim canım ama hamile yastığını gereksiz görüyorum ben. Sanki yatakta 3. bir kişi varmış gibi kocaman bir yastık.
Arkadaşım bence para tuzağı bunlar ... Tabi yine de sen bilirsin beni yanlış anlamanı istemem... Yastık yerine evdeki silikon yastıklarını da kullanabilirsin destek verebilirsin onlarla kendine ... Ayaklarını uzat biraz yükseğe kaldırarak iyi gelir ... Günde bir kaç defa çalışıyorsan da akşamları yap bunu ... Bu arada ılık suyla hazırlanmış bir küvete girin ve rahatlayın çok iyi geliyor inanın ... Son zamanlarda beni sakin tutan tek şey bu ... Yarım saatten biraz fazla kalın su da ve bornozunuzla uzanın yatağa biraz şekerleme yapın ...
Bende aksını dusundum, cok rahat gıbı geldı yastıklar.Ben de o yastıkta pek rahat edemem gibi geliyor ama...
Terlik kullanışlı olur gibi geldi bana..
Bu mubarek gunde ınsallah kımseden ah almam.
Bugun bır kac arkadasımızla yollarımızı ayırıyoruz.
Ve benım teblıg etmem gerekıyor.
Bıraz once bırıne bıldırdım, kızın morali sıfıra ındı.
Rabbım yardımcısı olsun, mubarek gunde ıssız kaldı ki, bu ısı zor buldugunu soylemıstı en basta.
Rabbım yardımcısı olsun, mubarek gunde ıssız kaldı ki, bu ısı zor buldugunu soylemıstı en basta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?