2012 Şubat Anneleri

Hamilelikten olabilir tatlım, buara ben de büyük görümceyle kaynanaya taktım çünkü...
Sizden duydum ya dün gittim bebeğime don almaya.Don yokmuş bodylerden aldım o da don sonuçta diye...:)))))))))))
Eve geçerken kayınvalideye uğradık bir heves gösterdim...Suratı asıldı, daha almasaydınız gibi birşeyler dedi. Ben de dedim ki, testi atlatınca heveslendim bir tek bunları aldım zaten. Bir de hoca teyzemiz var bizim, onunla da konuşmuş annem, alın kızım hevesiniz varsa, Rabbim nasip edecekse eder, etmeyecekse etmez, eşya almakla nazara gelmek arasında ne ilişki var deyince rahatladım dedim.
Yok onu demiyorum ben daha ben almadan size ne oluyor, ben bile almadım daha siz niye alıyorsunuz dedi.
Ben dondum kaldım. Resmen şok oldum.
Küçük görümcem Allahtan lafa girdi,anne tabi alacaklar onlar annesiyle babası, ne demek ben almadan nasıl alırsınız dedi.

Son düzenleme:
Hadi gozun aydın canım Allah herkese iyi sonuclar almayı nasip eder insallah.
Senin kac haftalık cinsiyet tahmini yaptı doktorun?
Ben de cok merak ediyorum ya zor sabrediyorum haftaya kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum..

Geçen perşembe tam 12. haftadaydım. Şu anda 12+4. zaten ben ilk doktor baktığında gördüm erkek gibi.
sormadım, iyice inceledi inceledi %90 erkek dedi ama çok da kesin değil daha erken. ben aceleci değilim bu konuda.
sağlıklı olsun yeter. bir de benim mide bulantılarım geçsin başka bir şey istemiyorum.

Doktoruma bugün sordum tutabilirmiyim diye evet tutabilirsin ama iftar ile sahur arasında bol bol sıvı gıdalar tüketmen gerekiyor dedi..
Ama ben acıkınca çok kötü oluyorum o nedenle tutamıyorum inşallah sonra kazasını yaparım..
Bu arada doktor bana elevite devam et progestronu bırak dedi.. Başkada vitamin vermedi..
Elevitle birlikte kullandıınız başka bir takviye ilaç var mı?

Bana da progesteronu bıraktırdı doktorum ama kademeli azaltarak bırakmak gerekiyormuş...
Önce 2ye indirdik, sonra 1e ve şimdi bıraktık...
Elevitten başka, omega 3 ve kalsiyum takviyesi verdi...

Aynen ben de oyleyim canım sabah biraz biseyler yedim
Suan aclıktan miden bulanıyor hatta biraz daha ac kalırsam kusucam aclıktan

Bende bır tek ben mı boyleyım dıye dusunuyordum.
Sabah cıkarken evden bır kac meyva almıstım, bıraz once yedım.

Ben de kahvaltımı kimsenin olmadığı yerde yaptım da, şimdi susadım su almaya gitmeye utanıyorum sebilden

Ben gozler onunde yaptım sayılır
Yemekhane dısında yemıyoruz cunku, bende oruc tutmayanların arasına karısıp, yedım.
Ama gercekten utandım, esım zorlamasa tutardım orucumu.

Son düzenleme:
Hamıle terlıgı ve yastıgı hakkında fazla fıkır belırtmedınız ):
Almayı dusunuyorum ama kararsızım, sızce kullanıslı olur mu?

Terliğine dikkat etmemişim canım ama hamile yastığını gereksiz görüyorum ben. Sanki yatakta 3. bir kişi varmış gibi kocaman bir yastık.

Arkadaşım bence para tuzağı bunlar ... Tabi yine de sen bilirsin beni yanlış anlamanı istemem... Yastık yerine evdeki silikon yastıklarını da kullanabilirsin destek verebilirsin onlarla kendine ... Ayaklarını uzat biraz yükseğe kaldırarak iyi gelir ... Günde bir kaç defa çalışıyorsan da akşamları yap bunu ... Bu arada ılık suyla hazırlanmış bir küvete girin ve rahatlayın çok iyi geliyor inanın ... Son zamanlarda beni sakin tutan tek şey bu ... Yarım saatten biraz fazla kalın su da ve bornozunuzla uzanın yatağa biraz şekerleme yapın ...

kızlaaaar ben geldim.bi süredir internetimde sorun vardı giremiyordum.ay ne çok yazmışsınız.fırsat buldukça ara ara okuyacam artık.ne çok özlemişim burayı.deli gibi durmadan yazasım var.anım arkadaşlarım çarşamba sabahı kontrolüm var.inşallah bu hamilleliğimde herşey yolunda gider de gebeliğimi sizlerle birlikte sürdürürüm.ben bu topiği sizleri çok sevdim çok ayrılmak istemiyorum.

Ayrılacagını soyleyen kim =) Hepimiz subata kadar birlikte ilerleyecegiz burda meleklerimizi birlikte dogurucaz ve sonrasında onlarla ilgili sorunlarımızı paylasacagız yaramazlıklarını anlatacagız vs. vs. Pozitif dusun pozitif olsun canım =)

valla şimdi göbekler pek yok, rahatımız da yerinde o yüzden fuzuli masraf gibi geliyor. ama birkaç aya değişir fikirler sanırım

O zaman acele etmeyeyım ben.

Terliğine dikkat etmemişim canım ama hamile yastığını gereksiz görüyorum ben. Sanki yatakta 3. bir kişi varmış gibi kocaman bir yastık.

Haklısın.
Onu alsam esımı yataktan gondermem gerekır

Yooo yanlıs anlamıyorum ki
O nedenle yorum ıstedım zaten.
Fıkırlerınızı alayım, daha ıyı olur dıye dusundum.
Sanırım haklısın, iste bende hamıleyım ye, sımarıyorum kendımce.
Ne gorsem alasım gelıyor
Bu arada evımde kuvet yok, keske olsaydı yapardım dedıgın gıbı.
Sımdı kuvete aserecegım

Ben de o yastıkta pek rahat edemem gibi geliyor ama...
Terlik kullanışlı olur gibi geldi bana..
Bende aksını dusundum, cok rahat gıbı geldı yastıklar.
Ama ıste gereksız masfaf gıbı duruyor.
Sanırım bır tek terlık alırım.
Oda bıraz daha ılerledıkten sonra.

Bu mubarek gunde ınsallah kımseden ah almam.
Bugun bır kac arkadasımızla yollarımızı ayırıyoruz.
Ve benım teblıg etmem gerekıyor.
Bıraz once bırıne bıldırdım, kızın morali sıfıra ındı.
Rabbım yardımcısı olsun, mubarek gunde ıssız kaldı ki, bu ısı zor buldugunu soylemıstı en basta.

2yıl KPSS illetiyle uğraştım. işsizliğin ne demek olduğunu iyi bilirim. genç yaşımda hayatımdan bezmiştim. o kadar oku, ailen bin zorlukla desteklesin sonra 2 yıl daha onların harçlığını al. çok koyuyordu. hem de annem babam maaş kartlarını elime verirler de bir kere olsun çok harcadın demezlerdi. Allahım herkesin yardımcısı olsun. evet en başı sağlık ama bu işsizlikle de insan neredeyse sağlığından oluyor.
senin elinde olan birşey mi ki ah alacaksın arkadaşım? işveren sen misin? üzülme

canım sonuçta bu senin verdiğin bir karar değil öyle değil mi
senden belirt bunu içinin rahat etmesi için

Canım sen işveren değilsin ki, neden sana ah etsinler…
Bu tebliğ işi de zordur ama, işin zor kısmı sana kalmış.
İnşallah haklarında hayırlısı olur, bu kapanan kapı yeni açılacak başka kapıya vesile olmuştur.

cnm ne iş yapıyorsun insan kaynaklarımı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…