2012 Şubat Anneleri

Allah kabul etsin tatlım..
Bende bugün doktoruma sordum tutabilirsin dedi , iftarla sahur arası bol bol sıvı tüket dedi ama ben dayanabileceğimi düşünmüyorum geldim geleli kaç bardak su içtim bilmiyorum.. Artık sonra tutcam.

şu an kronik tonsilitim..
dr 10 penisilin iğnesi ve ağrı kesici yazdı..
gerektiği zaman kullanılır ilaç canım...

aynıyız...

Benim doktorum kıza benzettiğini söyledi ama daha çok erken yanılma payı çok dedi
Çok ısrar ettim diye fikrini söyledi:)

Allah gönlüne göre versin benimde gönlümden kız geçiyor daha bi başka oluyor kız çocukları tabiki herşeyden önce sağlıklı olması önemli
benimde doktorum ancak 16. haftada söylüyorum ondan önce yanılma payı olabilir dedi bende çok ısrar edeceğim galiba yada başka bi doktora giderim baktırırım belki :)

amin inşallah
allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi
ama şu cinsiyetlerini bi öğrensek kız mı erkek mi ona göre alışveriş yapsak di mi

haklısın...
beyaz al istersen body tarzı...
sarı yeşil al....
aslında seninki belli olmuştur...
randevun ne zaman...
ne hissediyorsun...
ultrasona göre kese sağında mı solunda mı

Kızlar eşim ikili test sonucumu almış. Doktor herşey normal demiş. 20 gün sonra kontrole gelsin demiş.
Değerleri yarın yazarım size. Allahıma çok şükür.

Bende tutuyorum. Çok şükür iyiyim.

şu an kronik tonsilitim..
dr 10 penisilin iğnesi ve ağrı kesici yazdı..
gerektiği zaman kullanılır ilaç canım...

Doktor kontrolunde ılac kullanılabılır de, ben doktora sormadan mınoset dahı olsa kullanmaya cesaret edemıyorum.

Kızlar eşim ikili test sonucumu almış. Doktor herşey normal demiş. 20 gün sonra kontrole gelsin demiş.

Gozun aydın canım, Rabbım daha guzel haberler almayı nasıp etsın.
Darısı bekleyenlerın basına.

Bende şimdi gittim geldim, doktorum ameliyata girmiş ama başka doktora gösterdim sonuçlar çok iyi dedi ki zaten hep low risk yazıyordu ben test sonucu elime alınca rahatlamıştım ama yinede yarın doktoruma telefon açcam birde onun ağzından duyayım.
Bende 20 gün sonra gitcem.
Darısı tüm sonuç bekleyenlere...

gözünaydin canim :))

ya bisi sorcam bu ense kalinligina renklide bakiyorlar ya belki belli olur diyorum cinsiyeti.. sende belli oldu mu ?

Benim de gobek cikmadi, gecen hafta baya vardi meger sirf gazmis :97: Gene dumduz oldu nerdeyse...
Pantolanlardan alttan lastikli olanlari var beli kalin lastikli olanlarindan degil, onlar olmuyo uzerime henuz, bu gobegin altinadan giyileni sevdim ben, hic sikmiyor. tabi ustune tunik gibi uzun bisey giymek lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…