2012 Şubat Anneleri

Canım sinirlenme. Muayenehanede usg yapılabilirdi ama kan tahlili için hastaneye zaten gidecektin el mecbur. Bir hafta on gün Beklediğimiz kan tahlili sonuçları zaten.
Ultrason sonucu hemen çıkıyor ama kan tahlili zaman alıyor. Sonra kan tahliliyle ultrason bulguları harmanlanıyor, risk analizi yapılıyor.
Bu bence de muayenehanede olacak bişey değil pek.

doktordan geldim akıntım vardı doktor vajinit olmuş dedi tedirgin oldum yaa bukonuda bilgisi olan varmı arkadaslar? buarada 9 haftalık hamileyim .

ay cnm bende de aynı dert var...sana fitil falan verdi mi??ne kullanıyosun??akıntın ne renk bide sorabilirmiyim?

Lahmacun neden yasak ki acaba. Ben geçen hafta yedim
Bana da salam,sosis,çiğ köfte,iyi pişmemiş etler yasak.
Ben ayrıca içinde çiğ yumurta var diye mayonez de yemiyorum.Dışarıda kesinlikle salata veya çiğ sebze yemiyorum...

Bana süt içemiyorum diye kalsiyum desteği verdi.Bebek zaten her türlü kendine gerekeni alır ama sende eksileni yerine koymalıyız dedi doktorum.
Saçın, dişin dökülmesin diye veriyorum bunu dedi.

ben almanyadan evlenipte geldim canım 4,5 yıl oluyor yeni evliyken sık sık enfeksiyon ve mantar sıkıntım vardı doğum evinde mükerrem erola gitmiştim fakat neye dikkat etmeliyim dediğimde gir internete bak araştır diye cevap vermişti çok sinirlenmiştim aynur hanımıda biliyorum kardeşimin eşi onda doğum yaptı ben atasama aysın akçaya gidiyorum benim enfeksiyonumu bitek o geçire bildi gezmediğim doktor kalmamıştı atakentteyim biraz uzak düşüyor ve ücreti yüksek her gitmeye 40 lira alıyor ama ne yapim çok memnunum çok güzel ilgileniyor geçen perşembe kan aldı tiroyt kızamık karaciğere falan baktı sadece kan tahlillerine 60 lira verdim bakalım ikili test nekadar tutacak ama belkide daha kan almaz yani bunlar yeterli ola bilir çünkü bana 3 hafta sonra gel ense kalınlığını ölçeyim dedi

Çiğ et olarak beklediğinden olabilir, hani bakteri üretir belki diyedir.Sormadım çünkü ben, kestim lahmacunu.Salam yemiyorum zaten ama sosisi evde iyice pişirip yiyorum ya
Aynı şekilde mayonezi de kestim.

Çiğ et olarak beklediğinden olabilir, hani bakteri üretir belki diyedir.Sormadım çünkü ben, kestim lahmacunu.Salam yemiyorum zaten ama sosisi evde iyice pişirip yiyorum ya
Aynı şekilde mayonezi de kestim.

Sosise güvenemiyorum ben de...Ne kadar pişirsen de içi çiğ kalıyor gibi geliyor...
Ben de yemeyeyim bi daha bakalım lahmacun o zaman....

ya adamın laboratuarı vardı tatlım. kanı alacak Antalyaya gönderecekti, hastanede yapılan da öyle zaten. kanı aldılar, antalyaya gönderdiler. ultrasona muayenehanede bakıldı zaten. sonuçları da hazır bekliyor. ama kanı muayenehanede yaptırsam doktoru arayıp neden geç kalıyor dediğimde mantıklı bir açıklama alacağıma eminim. para bu devirde ne yazıkki birçok kapıyı açıyor. ama devlet hastaneleri malum, kendine bakmaktan aciz insanlarla muhatap olup sinir oluyor. Allahım böyle günde günah yazmasın, neler söyletiyorlar bana. kadına telefonda yapabileceğim birşey var mı diyorum "hiçbirimiz birşey yapamayız, sabahtan beri antalyadaki laboratuarı arıyorum ulaşamıyorum" diyor pişkin pişkin. tabi merakla ve endişeyle bekleyen onlar değil...kayınvalidem eşimi aramış çıkmamış sonuçlar merak etmeyin demiş. eyvah dedim kötü birşey var söyleyemiyorlar. hemen no'yu bulu telden aradım. kimin ne hakkı var bana bunları yaşatmaya yaaaaaa

Hadi ya öyle mi dedi :) Benimle çok ilgilendi, Aynur hanım hakkında da dava açıldığını okuduğumdan vazgeçmiştim.
Evet 40 tl. fazlaymış ama memnunsan, içine siniyorsa para gözüne gözükmez.Ben kan tahlillerine ücret ödememiştim.Muayene 25 TL. ikili 30TL.Senin orda eğer muayene 40 tl. ise, 2liye de 60tl. de fazla olacağını sanmıyorum canım.

merhabalar yine ben geldim artık evimdeyim sıksık sohbet edebilicem sizlerle çok şükür :) ya ben oruç tutamıcam sanırım çok üzülüyorum kansızlık var oruç olmadığım halde elim ayağım titriyor bugün diş hekimine gittim kırılan bi dişim var dolgu yapıcak umarım bi zararı olmaz bebişime

isim düşünmeye başladınızmı arkadaşlar ben kız istediğimden kız isimleri bakmaya başladım ama çokmu erken diyorum eşimde erkek olursa isim bana ait kız olursa karışmam ne istersen o olsun diyor :44:

Üzülme tatlımya sonuçlar güzeldir merak etme pozitif düşün..
Bugünleri sonra gülerek hatırlayacaksın..
Bebişini düşün mutlu ol..

ben erkek olursa kemal talha kız olursa büşra nisa diyorum ama çok kararsızım eşimin adı kemal ben büşra öyle kendi adımızı koyucaz eheheh

kız olursa kesin nisa ama erkek için isim bulamadım bi türlü

Anladım canım...Ama canını sıkma...Usg sonuçların iyiyse zaten kan tahlillerinde muhtemelen iyidir.
İnternette okumuştum %85 ultrason sonuçları belirliyormuş risk analizini...

Son düzenleme:
sende benim gibi renkli ultrasona meraklısın galiba :89:

aynen :)) hem essek kocam renksizde hic anlamiyor :)) o da rahat anlasin istiyorum

Hayır cnm belli olmadı benim henüz.

off off :)) ne zaman görcem ben bu maymunun chükünü :)

bana hic bisey yasaklamadi,ne yiyebiliyorsan ye dedi ,4 kiloyu 15 günde verince korktu sanirim :))
daha sonra yarim kilo aldiktan sonra da gittim bisi demedi...kisitlama yapmadi..ama ben yine de kola,cips,hazir yemegi biraktim cokta zor olmadi yedigim ciktigindan ...
ama tabi simdi bilmiyorr neler oldugunu meselaa bugün hic kusmadim :))) veeee danette yedim :))) en katkilisindan ..ama ablisim süt ürünü yemiyorsan onu ye hic olmazsa dedi bende kiramadim ablisimi :))

bir de arkadaslar benim bebis simitci olcak galippa :)) bugüne kadar neyi yediysem 30 dk icinde cikardim,simit yedigimde duruyor :)) ac kalmamak adina hergün simit yiyordum bugün haric :)) bugün keyifliyim allahim insss böyle devam eder..tatli tatli hamis keyfi yapiyorumm

Ben de cips yemiyorum, hazır patates kızartması da yemiyorum mesela fast food menülerin içinde olanlardan.
Çok yüksek ısıda kızardıkları için bebeğin beyin gelişimine olumsuz etkisi varmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…