- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.661
haklısın...
beyaz al istersen body tarzı...
sarı yeşil al....
aslında seninki belli olmuştur...
randevun ne zaman...
ne hissediyorsun...
ultrasona göre kese sağında mı solunda mı
Benim de gobek cikmadi, gecen hafta baya vardi meger sirf gazmis :97: Gene dumduz oldu nerdeyse...
Pantolanlardan alttan lastikli olanlari var beli kalin lastikli olanlarindan degil, onlar olmuyo uzerime henuz, bu gobegin altinadan giyileni sevdim ben, hic sikmiyor. tabi ustune tunik gibi uzun bisey giymek lazim.
Renklide bakmıyorlar ki :26:
Renklide bakmıyorlar ki :26:
aa o zaman neden radyolojiden aldim randevuyu.. bende fantezi kurdum renkli odasinda yok heralde o yüzden radyolojide bakiyorlar diyee(
ne kadann da heyecanliydim :))
gözünaydin canim :))
ya bisi sorcam bu ense kalinligina renklide bakiyorlar ya belki belli olur diyorum cinsiyeti.. sende belli oldu mu ?
Kızlar ben bi de lcw’den 3 tane hamile tişörtü aldım. Hamile koleksiyonundan.
Fiyatları diğer mağazalara göre çok uygun.
İkisi şunlar, birinin önünde de baby loading yazıyo ama onun resmini bulamadım :)
Eki Görüntüle 233089
Eki Görüntüle 233088
Kızlar yaa kafam çok karışık 14 temmuzda doktora gittiğimde seni 4 hafta sonra görmem lazım dedi ben de 15 ağustosa yazdım rendavumu ama şimdi uçak bileti bakıyorum da 14 ünde gitmem lazım sonra 20 sinde geri dönmem lazım bir hafta sonra bayram tekrar gideceğim o kadar çok yolda zaman geçireceğim ki doktoru arayıp rendavumu 22 ağustosa aldırsam ayıp olur mu acaba yaa neden ille de 4 hafta sonra seni görmem lazım dedi ikili tarama 11 ile 14. haftalar arasında yapılabiliyor sonuçta acaba bir sorun olur da bebeği alır diye mi öyle demiştir ama herşey normal dedi kalp atışları gelişimi sağlıklı bir başlangıç yaptın dedi off ne yapayım ben arayıp bir hafta ileri atayım mı rendavuyu ne olur biri bana akıl versin
Bırazdan sınırden catlayacagım.
Kendı ablama bıle sınır olmaya basladım.
Bı' arıyorum, nasılsın? dememle bı' baslıyor konusmaya, hıc susmuyor.
Anlatıyor, anlatıyor, aklına gelırse 'sen nasılsın?' dıyor.
Dıyorum 'basım cok agrıyor' agrı kesıcı ıcmemı onerıyor.
Dıyorum, 'bebege bırsey olmasın' 'amma da abartıyorsun!' dıyor.
Neymıs nıye oruc tutmamısım, kendı tutmus, abımın esı tutmus.
Bebege bırsey olmazmıs, ne kadar cok bılıyormusum,
Neyse fetva vermesınsmıs.
Aaaaaaaaaaa.... sinir küpü olacagım valla.
kızlar aranızda oruç tutan varmı.ben bi deneyeyim dedim.ama çok şükür çok iyiyim.Allah yardım ediyo.normalde ilaç kullanıyom 4 saat aç kalmam gerekiyor.dayanamıyodum elim ayağım boşalıyodu.ama bugün çok şükür Allahım yardım ediyo.
Kızlar eşim ikili test sonucumu almış. Doktor herşey normal demiş. 20 gün sonra kontrole gelsin demiş.
Değerleri yarın yazarım size. Allahıma çok şükür.
Bende tutuyorum. Çok şükür iyiyim.
2 li testi yaptırdım ama sonuçları 10 gün sonraymısbiraz sabretmem lazım..hiç bulantım yoktu ama 1 kilo vermişim,kızlar siz nasıl besleniyorsunuz,ben çok dikkat etmeye çalısıyorum ama hep kafamda soru işaretleri kalıyor eksik bişeyler var mı diye:18: folik aside 3.aydan sonra devam etme dedi doktor,size başka bi takviye verdiler mi.ya ben bebeği hiç hissetmiyorum,normal mi acaba ???
şu renkli ultrasonu bende çok merak ediyorum çünkü ozaman eşimide götüreceğim yanımda normal ultrasonda pek bişe anlayamıyor ne zaman yapılıyor acaba renkli ultrason sizlere doktorunuz bişe dedimi bide acaba ayrı ücretmi alınıyor
ha bide 2li test için ultrasona ücret alıyormu doktor yoksa sadece kan tahlili içinmi ücret ödeniyor
mide bulantısı bendede yok hiç olmadı henüz inşallah olmazda bende hiç bi değişiklik yok benim bebeğim varlığı belli bile değil çok uslu maşallah :)
bende çok dikkat ediyorum abur cubur yemeyi bıraktım tatlıyı çok yemiyorum sucuk salam sosis hazır gıdalar yasakladı doktorum yani mecburen iyi ve sağlıklı besleniyoruz bu arada bende 2 kilo vermişim ama başlarda gaz sıkıntım vardı artık yok
2 li testi yaptırdım ama sonuçları 10 gün sonraymısbiraz sabretmem lazım..hiç bulantım yoktu ama 1 kilo vermişim,kızlar siz nasıl besleniyorsunuz,ben çok dikkat etmeye çalısıyorum ama hep kafamda soru işaretleri kalıyor eksik bişeyler var mı diye:18: folik aside 3.aydan sonra devam etme dedi doktor,size başka bi takviye verdiler mi.ya ben bebeği hiç hissetmiyorum,normal mi acaba ???
Bende çok merak ediyorum renkliyiHaftaya çarşamba 3lü testim var sanırım o zaman renkliye gireceğiz.2li için ayrıca 30tl. ödemiştik muayene haricinde.Ynai hem kan, hem ölçümü kapsıyor sanırım.
şu renkli ultrasonu bende çok merak ediyorum çünkü ozaman eşimide götüreceğim yanımda normal ultrasonda pek bişe anlayamıyor ne zaman yapılıyor acaba renkli ultrason sizlere doktorunuz bişe dedimi bide acaba ayrı ücretmi alınıyor
ha bide 2li test için ultrasona ücret alıyormu doktor yoksa sadece kan tahlili içinmi ücret ödeniyor
Kızlar eşim ikili test sonucumu almış. Doktor herşey normal demiş. 20 gün sonra kontrole gelsin demiş.
Değerleri yarın yazarım size. Allahıma çok şükür.
bende aynı şekilde abur cuburu bıraktım,daha sağlıklı besleniyorum,belkide ondan biraz kilo vermişizdir,tatlı ihtiyacımı meyvelerle gideriyorum...canım hiçbişey cekmiyor,midem bulanmıyor,bazen acaba hamile değil miyim diye düşünüyorumkarnım da çıkmadı,çok garip:44:
kız bblau haftasonu banka falan mı soydun...bebeğe,kendine yağdırmışsın.
güle güle kullan tatlım.....
Sen Samsundasın galiba değilmi? Bende Samsundayım nereye gidiyorsun doktora? Ben sabırsızlıkla bekliyorum renkliyi ve cinsiyeti
Hissetmemen normal.16 ve 20. haftalar arasında hissetmeye başlıyorsun.Çok zayıf olan anne adayları daha erken hissediyorlar.
Folic asitten sonra elevit verdi doktorum, şimdi onu içiyorum. Beslenme konusunda kendimi çok kısıtlamadım ben.Lahmacun ve çiğköfte yasaklandı bana, birde kola.Ama geçen 1 bardak fanta içtim.Sodaya izin var.
Sucuk düşkünüyüm ben, 2 haftadabir pazar kahvaltımda yiyorum yine.Akşamları bol bol meyva yiyorum, 3 bardak ayranı yatmadan önce içiyorum ki iyi uyutuyor.
Sütle aram iyiydi ilk başlarda çok içtim ama şimdi midem almıyor.
canım elevit i ne için verdi doktor.Benim sütle aram hiç olmadı,bende onun yerine bol bol ayran içiyorum,asitli içecekleri tamamen bıraktım.Etsiz çiğköfteden vazgeçemiyorum maalesef. Sanırım çok baharatlı yemek de zararlı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?