- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #9.701
aynen :)) hem essek kocam renksizde hic anlamiyor :)) o da rahat anlasin istiyorum
avm lerde kapıdan girişte içinden geçtiğimiz aletler bebeğe zarar verir diye bi duyum aldım doğrumudur acaba ben son günlerde 3-5 kez geçtim
avm lerde kapıdan girişte içinden geçtiğimiz aletler bebeğe zarar verir diye bi duyum aldım doğrumudur acaba ben son günlerde 3-5 kez geçtim
geçmemeyi öneriyorlar ama tam bişe kesinlesmiş değil bundan sonra dikkat eder geçmezsin bende ilk başta geçtim bilmiyordum ama artık geçmiyorum hamileyim diyorum aynısı havalimanlarında falanda geçerli tabiki cep telefonunuda eskisi kadar yanımda tutmuyorum artık
ay gülmekten kırıldım vallahamalesef benimde koca öyle eklediğim ultrason resmini gördüysen fark etmişsindir kafası falan ne kadar belirgin ama benimki bişe görüp anlayamıyor bide ben zaten hamileliğimi hiç hissetmiyorum eşimede naz yapamıyorum hiç hamileymişim gibi şımartmıyor beni sinir oluyorum o yüzden bi renkli ultrason yapılsada onada göstere bilsem bebeği
telefonu 3 aydır kulaklıkla kullanıyorum zaten bebeğin beynini bile etkilediğini okudum
demek bunlar tek tip :)) dr tek tek söylüyor bu kafasi bu bacagi bu bilmem nesi :))) bön bön bakiyor :))
tanisamadilar henüz..en son gittigimizde beyfendi yüzüyordu sirt üstü kollarini bacaklarini hareket edince uzuvlari oldugunu anlamis :))
bi de görüyormus gibi yorum yapiyor :)) erkek di mi dr hanim :)) boyu uzun olacak galiba diye kötü espiriler yapiyor :))
naz yapma zaten benimki geberdi garibim( o kadar üzülüyorum ki ona.. simdi ramazan bol bol dua ediyorumm gecsin hersey kocisime yararimi dokunsun bi de benle ugrasmasin diye..
söyle tatli tatli göbüslerimiz cikinca anlariz,cikartiriz tadini bebislerimizin :))) amaaa ne zamannnnnnnnn :)))
ben daha hiç eşimle gitmedim doktora annem geldi hep yanımda ama ilk gittiğimde beni aradı nasıl ne durumda diye bide kızmı erkekmi diye sordu güle güle bi hal oldum erkek milleti işte ne anlasın test falan yapılıp anlaşılıyor sanmış bende dedim hayır doktor cinsel organını görüpte söylüyor diye
ay evet haklısın göbeklerimiz çıkınca daha bi başka olur bendede henüz bişe belli değil hatta komşular ikidebir düştümü duruyormu diye soruyorlar illet oluyorum :)))
yok yokk senin esin bayagi acemi :)) demek test falan saniyordu ,buna koptum iste :))))
ama ne uyus komsularin varmis.. öyle bisey insanin aklina gelse bile sorulur mu ...
benim komsumda göbegime bakip sormustu bisey mi var diye bende heyecanlanmistim ayy belli oluyor mu diye :)) ama sonra agzimi aradigini anladim sokakta cikartirken falan görmüstür kesin , ya da alt katimda oturuyor banyodan duymustur.. oradan anlamistir :)) ama bayaa sasirmistim :)) sonra anladim cakalligini :))
o an bile mutlu etmisti beni :)) simdi belli olsun istiyorum ... bide bazi hamis tanidiklarim anlatiyor arada bacaklari belli oluyor göbekten falan diye .. yokk poposunu göbüsüne yaslayip yatiyormus cikinti olarak gözüküyormus :)) yok hareket ediyormus.. ne yüce bir duygudurr yahuu :))
kızlar nasılsınız? ben oruçluyum bugün..çok susadım ama çok şükür iyiyim rabbim dayanma gücü veriyor..sizler natınız..oruç tutan varmı? aranızda...
ya evet ama öyle hareketleri ancak doğuma kısa süre kala anlaşılıyor diye biliyorum yani belki son ayında yada 8. ayında çok büyük olunca dışarıdan belli oluyor çoook uzun zaman varmış gibi geliyor ama geriye baktığımda 11 haftalık olmuşum bile zaman nasıl geçti farkında değilim inşallah doğumumuzda böyle kolay geçer diye dua ediyorum ben normal doğum istiyorum ama türkiyede doktorlar ve hamilelerde alışmış genelde sezeryan yapılıyor
ins göz acip kapatincaya kadar gelir saglikla dogururuz..ama hareketlerini hissetmeye bir ay kaldi sayilir :)) gaz gibi hissediliyormus ama olsun :))
bende normal taraftariyim,vücudun yenilendigi mükemmel bir durum,en büyük tatmin olmali..
paragöz hastaneler öyle, ama dr unu normal dogum taraftari olan birini sectiysen hic merak etme..
yeni bisiler cikartmislar yok epidural yok bilmem ne.. yahu bugüne kadar millet nasil hissetti bizde hissedelim o büyük heyecani..korku elbet olacak ama abartmamak gerek neredeyse her disi yapiyor bu isi :))
canım kese sağda bende hep sağımda bi şikinlik hissediyorum
doktora 11 inci haftada gitmiştim ikili test için o zaman bişey söylemedi
bi dahaki randevu içinde 16. haftada gel dedi
ben biraz sabırsızım 14.haftada gidelim diyorum ama eşim bekleyelim
4.aydan sonra yaparız alışverişi diyor
ben erkek olursa kemal talha kız olursa büşra nisa diyorum ama çok kararsızım eşimin adı kemal ben büşra öyle kendi adımızı koyucaz eheheh
ben daha hiç eşimle gitmedim doktora annem geldi hep yanımda ama ilk gittiğimde beni aradı nasıl ne durumda diye bide kızmı erkekmi diye sordu güle güle bi hal oldum erkek milleti işte ne anlasın test falan yapılıp anlaşılıyor sanmış bende dedim hayır doktor cinsel organını görüpte söylüyor diye
ay evet haklısın göbeklerimiz çıkınca daha bi başka olur bendede henüz bişe belli değil hatta komşular ikidebir düştümü duruyormu diye soruyorlar illet oluyorum :)))
komşuların biliyor mu
ben daha kimseye söylemedim...
eşimle ben biliyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?