2012 Şubat Anneleri

Bende de oldu gecen gun acile gittim kosa kosa peceteye silince geliyordu ama camasırıma bulasmıyordu.
Hicbisey cıkmadı hersey normal dedi doktor. Sen icini ferah tut

İnşallah kötü birşey yoktur canım, ama ben inanıyorum kötü birşey olmayacak, yeterki telaş etme sen, dua et ama birşey kesinleşmeden ağlama tamam mı?

dualarımız senınle ınşallah ıyı olucaksın.

hele 14 se hiçç korkmaaa.. ben en son 1 hafta önce gitmişş biri olarakkk rahatlıkla söylüyorum.. doktorlar aynenn söyle dedii.. 12. haftadan sonra olusan kanamalarr artık düsükle sonuclanmazzmıs.. %3 lere falan düsüomuss oran.. bak bi daha gelmemişş ben bi büyük bi günlük ped doldurdumm zaten ped takibi istiyolar doktor yinede devam etmedigi içinn sorun yok dedii. bebek te cok iyiydii.. korkma tamamm mı balımm

Son düzenleme:

tatlım çok çok geçmiş olsun. ama lütfen çok endişeye kapılma.daha çok kasılma. ben 2 düşük yaptım, düşük sancısı berbat olur, yerinde duramazsın acıdan. bence herşey yolunda ve dualarım seninle.

slm kizlar cinsiyetleri belli olanlar lutfen msj atain güncellme yapayim tesekkurler

gurbetgüzelimmmmm benimde erkekkk balımmmmm feryal efe ve one more un bebeklerini kaybettiklerini hatırlamıyorum yaa.. cok üzüldüm simdii.. allah ım tekrar nasip etsin en kısa zamanda insallah

ben medikabile gidiyorum ama değiştirmeye düşünüyorum evrim aydın nasıl yoğun oluryomu

evet canım yoğun bir doktor ama zaten kontrollerimiz ayda bir olduğu için, çıktığım gibi randevumu alıyorum sorun olmuyor.
Çok güleryüzlü ve rahatlatan bir doktor.
Ben çok güveniyorum, kuzenimde ona gitmişti, arkadaşlarımdan da giden oldu, onların tavsiyesiyle gidiyorum.
Ben memnun kaldım açıkcası, ayrıca SGK ile anlaşması olan bir doktor o yüzden muayne ücretleri de 30 TL oluyor.
Doruk hastanesi bana hastane gibi de gelmiyor yani hastane ortamları genelde hep gergin olur ama burası öyle gelmiyor bana.
Burda birde çocuk doktorları da iyi olduğu için,
onlarında odaları Evrim hanımın odasıyla karşı karşıya, sıram gelene kadar bebekleri izleyip duruyorum.

gurbetgüzelimmmmm benimde erkekkk balımmmmm feryal efe ve one more un bebeklerini kaybettiklerini hatırlamıyorum yaa.. cok üzüldüm simdii.. allah ım tekrar nasip etsin en kısa zamanda insallah

maşallah maşallah, erkekler başı çekiyor süper.
Bakalım biz ne zaman öğrenicez zaman geçmiyor

canım dur bakalım hemen kötüye yorma, belki idrar yollarındandır hem.

bana da gecmio vallaa. 26 sında gidicem cok varr coookkkkkkkk o zaman cinsiyeti kesin olcak amaa int gördügüme göre boyu da 20 cm olcakkk

evet artık bu aydan sonra hızlı gelişiyorlar.
Hayırlsyla saglıkla büyüsünler inşallah.
Bende artık minik hareketler hissediyorum içimde, acabe ikiz oldukları için midir
normalde hissedilmez diyorlar daha ama bence onların hareketleri
doktorun ultrasonla baktığı yerler tam olarak. ve özelliklede alttaki bebeğimin olduğu yer. :)

tabiii cnmmm sninkii 2 tanee büyükk baskı varr bebikleri hissediosundurrr.. ayyy seninki daha bi heyecanlıdırrrrr

ama sen daha bitmedi demissin.. ( ben yoruldummm..
arada bir gün iyi oluyorum,hemen gecti diye hevesleniyorumm.. ama sonrasi ayni malesef..
ben de hep serumla gecirdim.. ama serum kullanirken de ne yediysem cikti.. sadece vitaminler vücudumu dinclestirdi, bulantilara pek iyi gelmedi..
simdi ise ne yesem gidiyorrr.. hayir yarim saat dursa gam yemicem..en fazla 20 dk..
bir de asiri kan geliyor artik kusarken,yemek borum tahris olmuss..yaniyor..dr surup verdi biraz hafifledi ama.. cikartirken ömrümden ömür gidiyorr yahu (

arkadaşlar bugün kontrolümüz vardı.maalesef bebeğimi yine kaybettim.kalbi çoktan durmuş.yarın kürtajla alınacak.sizinle bbirlikte gebelimi sürdürmeyi çok istemiştim ama kısmet değilmiş.hepinize sağlklı bir gebelik ve ardından hayırlı dğumlar diliyorum.Allah'a emanet olun.hoşçakalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…