2012 Şubat Anneleri

Duygu, bız bı'tanesının heyecanına kapılıp gıdıyoruz, sen ıkı bebıs bırden beklerken kım bılır ne kadar heyecanlısındır.
ınsallah Rabbım bebıslerını saglıkla kucagına almayı nasıp eder ve hayırlı evlatlar olurlar.

Ay ne diyorsun ne zaman durmuş ...Offf çok kötü oldum ya, Allah sabır versin arkadaşım, Allah yeniden bu güzelliği sana yaşatsın inşallah

ama sabahki isyanimi unuttum sayilir..
bebisimi gördüm kafa üstü duruyordu..
dr vuruyor vuruyor ultrason aletiyle dönmüyorr :)) ensesini ölcmek yarim saatimizi aldi..
1,5 mm sanirim normal..
kan aldilar onun da sonucu ptesi cikiyormus...

pipisini göremedik... daha belli degil dedi dr.. ya da bu kijj galiba... erkek bebis sahipleri 12. haftada falan ögrenmisler genelde..

Allahim buradaki ve tüm cicis anne adaylarina sabirlar versin,saglik versin,huzurlu bir gebelik dönemi,saglikli bir bebek versin....
bebisimi görünce gecti biraz kizginligim...ama o bir dogsunnn poposuna poposuna vurucam..bacaklarini isircamm..cokk dövücemm cokkk

ayy canım çok üzüldüm

Canım benım cok uzuldum
Rabbım sabır versın, ne dıyecegımı ınan bılemıyorum.
ınsallah Rabbım bu mutlugu sana yenıden yasatır ve tamamına erdırır.

canımmmmm..çok acı biliyorum ama ..allah sabır versin..ne diyebilirizki..yaradan böyle istemiş,böyle uygun görmüş elden ne gelir..dilerim allahtan bu mübarek ramazan ayının hürmetine en yakın zamanda tekrar hamile kalıp ,sağlıklı evlat doğurmayı sana nasip eder..

allah yardımcın olsun

cok üzüldümmm umarım allah bi dahaki melegini saglıkla kucagına almayı nasip eder cnm. aglıcam galiba yine cok kötü oldum

benimkide kafa üstü duruoduuuu kanama oldugu günn kafa üstüydüü 3 gün sonra normal kontrol vardııı hala kafa üstüydüüü..

offf cok uzuldum...kacinci haftandi canim? allah yeni saglikli bir bebek nasip etsin insallah..

çok üzüldüm canım ne diyeceğimi bilemiyorum...sen de Allah'a emanet ol...

Off cok kotu oldum ben, ya benım bebegıme de bırsey olduysa,
ya ben heyecanla doktora gıttıgımde, onu gormeyı umıt ederken, kotu haber alırsam
Rabbım n'olur meleklerımızı koru, sen onları saglıkla bızlere bagısla.
Amin.

Offf yaa..
Hakkında hayırlısı olsun cnm..
Ne diyeceğimi bilemiyorum..
Sende Allah'a emanet ol..

ayyy canım seni okurken beni anlatıyon sandım resmen
çook iyi anlıyorum senii...hele dün gece ölüyom sandım düşünmek bile kötü ediyo akşamki halimi
allah yardımcımız olsun....sanırım az kaldıı..doktrum 3.ayın sonunda bitecek sabret dioo

mrb canım..çook geçmiş olsun çook üzüldüm..allahım yardımcınız olsun..
inşallah en kısa zamanda sağlıklı gebelik geçirirsin
kaç haftalıktı canım??

arkadaşlar hepinize güzel dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim.bazı arkadaşlarım haftasını sormuşlar.aslsında 12 haftalık olması gerekiyordu ama bebeğin 10.haftanın başında kalbi drmuş.bu benim 5. kaybım oldu.her defasında bu haftalarda kaybettim bebeği.kan pıhtılaşması ve pco,insülin direnci vs. problemlerim var.doktorlar bunlara bağlı olduğunu düşünüyorlar.deneyerek sağlıklı bebeği birgün bulacağıma inanıyorlar.yani benim durumumda %100 tedavi diye bişey yok. çok prof.çok doç. gezdim hepsinin sonsözü ''Allah'a kalmış bişey''.tıp ne yazık ki bi açıklama yapamıyor bana.

Ah canım benim ya, Allah umarım birdaha yaşatmaz...Allah büyüktür.Anneminde hep karnında 8. aya kadar yaşıyormuş bebekleri, 8. ayda ölü doğum yapıyormuş, 6. denemesinde ben olmuşum çok şükür.Yarabbim daha yaşatmasın sana bu acıyı inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…