2012 Şubat Anneleri

Eki Görüntüle 234108

KIZLAR BENIM MİNİĞİM CASPER'a BENZEMİYORMU

Oyyy yerım ben onu.
Annesı cok tatlı bebısın, Rabbım nazarlardan korusun.

kızlarrrr midemm cok kötü yafff.. canım hiçbişi yemek istemiyoo.. aslında istiyoo amaa agzıma ne atsam midem kalkıyo.. herseyin tadı bozuk gibi geliyo..

Canım maden suyu ıc bıraz, dun bbla demıstı bana da (yanlıs hatırlamıyorsam)
Aksam ıctım valla hem agız tadım guzellestı hemde cok afedersınız bol bol gaz cıkardım.

Son düzenleme:
sağol teyzesı.eğer bu gördüğümüz şekılde doğarsa eşime benzer

eşine benzediğini nasıl anladınız canım ben olsam bu haliyle benzetemezdim herhalde

ya bu ultrason görüntüsünü her yer cd ye çekmiyo mu acaba bize kimse cd filan vermedi
olsa bende tekrar tekrar izlerdim hep

sağol teyzesı allahım hepimizin bebişini nazardan korusun

eşine benzediğini nasıl anladınız canım ben olsam bu haliyle benzetemezdim herhalde

ya bu ultrason görüntüsünü her yer cd ye çekmiyo mu acaba bize kimse cd filan vermedi
olsa bende tekrar tekrar izlerdim hep

Canım belli bir haftadan sonra veriliyor sanırım.Biz çarşamba gidicez, ilk o zaman alıcaz cdmizi.

benım yüz hatlarım sıvrı.eşimin yuvarlak sevımlı ordan benzettım miniğim buyuyunce değişir belkı. 2 yıl once fal baktırmıştım bekarken ılk bebğimin erkek olucağını ve babasına çok benzıyceğini söylemişti(kı söyledığı herşey tarıhı tarıhıne gerçek oldu) o bılınçaltıma yerleştırdım.benzetcem ıllahayırlısı olsun sağlıklı olsunda kıme benzediği hiç önmelı değil.

valla bizim doktor kendisi dedi. bi dahaki geldiğinizde hatırlatın cd çekelim diye. yaklaşık 1 aydır elimde cd'ım. durup durup izliyoruz. siz gittiğiniz zaman rica edin elbet çekip verecektir.

kızlar bende hala öksürük ve sl göğsüm de ağrı devam ediyor nerdeyse 1 ay oldu
öksürürken hapşırırken nerdeyse ağlıyorum içime çöküyor acısı
ilaçlar banamısın demedi geceleri gözümü kırpmıyorum hareket ettikçe canım çok yanıyor
bu acıdan hamile olduğumu bile yaşayamadım farkedemedim
ölücem bu sol göğsümdeki ağrıdan

bana yasak canım kesinlikle dedi ikiz gebelik oldugu için :94:

merhaba kızlar, uzun zamandır giremedim aşırı bir yoğunluk var
ve yerime biri alındı, onun yanında bu şekilde pek özelime sokmak istemedim.

Hayırlısı olsun filorinda, görünce çok sevindim, benimde bebeklerim ikiz

geçmişe pek dönmedim vaktim olmadığı için yakaladığım yerde yazdım :)

benim gittiğim özel hastanede eşim sormuştu doktoruma 20.haftadan itibaren demişti.hatırlatın çekelim demişti cdye.hastaneden hastaneye farklılık gösteriyordur.
doktorumun muayeneside var belki orda daha erken cd görüntülerini veriyordur,biz sormadık oda bişey demedi.arada muayenesinede gitmeyi düşünüyorum bakalım artık..yarın herşey bi netleşsede ...

kızlar aranızda bursadan anne adayları varmı ben doktor konusunda çok kararsızım hala :44:

Canım merhaba ben bursalıyım, yaklaşık bir haftadır çok takip edemedim yeni gelen arkadaşlar da olmuş,
hoş geldiniz hepiniz.
ben Çekirge Doruk hast. Evrim Aydın'a gidiyorum memnunum sen nereye gidiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…