- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.281
kızlarrrr midemm cok kötü yafff.. canım hiçbişi yemek istemiyoo.. aslında istiyoo amaa agzıma ne atsam midem kalkıyo.. herseyin tadı bozuk gibi geliyo..
:))) Suratı yan profilden gayet sevimli gözüküyor, casperda sevimli olduğuna göre casper diyebilirsiniz annesiBen yarmagülüm diye seviyorum eşim kızıyor
sağol teyzesı.eğer bu gördüğümüz şekılde doğarsa eşime benzer
amin canım amin. bilirim bizde eşimle sürekli ultrason görüntüsünün çekildiği cd'yi izliyoruz. elini ağzına götürmesini, kalp sesinden ürküp kıçını dönmesi, ayaklarıyla bi taraflarımı tekmelemesinin kaçıncı saniyelerde olduğunu bile ezberledik ama insan doyamıyor bakmaya, izlemeye. bir de doğunca düşün, boynumuza yapıştırıp öyle gezeriz herhalde. :))
:))) Suratı yan profilden gayet sevimli gözüküyor, casperda sevimli olduğuna göre casper diyebilirsiniz annesiBen yarmagülüm diye seviyorum eşim kızıyor
Oyyy yerım ben onu.
Annesı cok tatlı bebısın, Rabbım nazarlardan korusun.
Canım maden suyu ıc bıraz, dun bbla demıstı bana da (yanlıs hatırlamıyorsam)
Aksam ıctım valla hem agız tadım guzellestı hemde cok afedersınız bol bol gaz cıkardım.
eşine benzediğini nasıl anladınız canım ben olsam bu haliyle benzetemezdim herhalde
ya bu ultrason görüntüsünü her yer cd ye çekmiyo mu acaba bize kimse cd filan vermedi
olsa bende tekrar tekrar izlerdim hep
eşine benzediğini nasıl anladınız canım ben olsam bu haliyle benzetemezdim herhalde
ya bu ultrason görüntüsünü her yer cd ye çekmiyo mu acaba bize kimse cd filan vermedi
Allah bağışlasın çok tatlı maşallah
Oyyy yerım ben onu.
Annesı cok tatlı bebısın, Rabbım nazarlardan korusun.
Canım maden suyu ıc bıraz, dun bbla demıstı bana da (yanlıs hatırlamıyorsam)
Aksam ıctım valla hem agız tadım guzellestı hemde cok afedersınız bol bol gaz cıkardım.
tursu dicektim ama o da bozuk gibi geliyo... soda limon yapayım bari.. hamile kaldıgım günden beri ilk defa cıkardımm
valla bizim doktor kendisi dedi. bi dahaki geldiğinizde hatırlatın cd çekelim diye. yaklaşık 1 aydır elimde cd'ım. durup durup izliyoruz. siz gittiğiniz zaman rica edin elbet çekip verecektir.
bana yasak canım kesinlikle dedi ikiz gebelik oldugu için :94:
Canım belli bir haftadan sonra veriliyor sanırım.Biz çarşamba gidicez, ilk o zaman alıcaz cdmizi.
hastaneye mi gidiyorsun yoksa doktorun özel muayenehanesine mi canım
kızlar aranızda bursadan anne adayları varmı ben doktor konusunda çok kararsızım hala :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?