2012 Şubat Anneleri

canım ya kendılerı verıyormu bızım mı ıstememız lazım:44:biz ıkılı teste gıttğimizde vermedıler çok kızdım şimdi

Biz demedik, 3 hafta sonra geldiğinizde cdye çekip vericem dedi.Unutmuştur belki canım sen bi hatırlat.

Canım geçmiş olsun, doktor bir çare önermedi mi?

kızlar demın tuvalete gıttım. kanamam var napacagımı bılemıyorum. kırmızı açık renk. eimi aradım yolda gelıyor. bana dua edın ne olur. bu seferkını kaybetmeye dayanamam

canım ya ekşi meyvelerden falan yemeye çalış.inşallah ıyı olursun çok uzuldum şimdi.senın beslenmen gerek

ayy valla yiyemedigime degil bulanmasına üzüldümm.. hiç bulantım olmadı ya benim 3 ay bitti simdi bulanınnca panik oldum nie bulanıyo diye. evde hiç eksi meyve yok.. pardon accık koruk var canım cekti diye getirmişti teyzem. simdi soda limon içtim az sobra koruk yiyeyimm.

kızlar demın tuvalete gıttım. kanamam var napacagımı bılemıyorum. kırmızı açık renk. eimi aradım yolda gelıyor. bana dua edın ne olur. bu seferkını kaybetmeye dayanamam

allah korusun canım oyle düşünme.benımde hasteneye gıttığım gun bır anda boşalan kırmızı renkte kanamam oldu.hemen baktılar ama bebekte bı sorun yok dıkkat et yat dedıler.ve iğne verdıler.korkma ve kotu düşünme allahın ıznıyle bışey olmaz.

kötü düsünme balım.. kac haftalık bilmiyorum bebişin ama ben ögrendim artık her kanama düsükle sonuclanmıyo.. yolk yerlesirken kanama oluyomus 12. haftada falan korkma tamamm mı.. yat sen bide su iç bol bol

Endıselenme hemen, benımde ılk haftalarda oldu.
Esın gelene kadar yat dınlen hemen.
ınsallah Rabbım bebegını sana bagıslar.

Ahh canım benim dur telaş etme, bak kanaması olan çok arkadaşım oldu, dualarımız seninle ama nolur nolur telaş etme

canım benımde ılk aylarımda çok hafıf olmuştu bulantım hatta hiç yedığımı çıkarmadım bıle 7 haftalıkkende geçtı çok şukur.bunye meselesıdır benım komşum doğurana kadar yedğimi çıkardım dıye anlattı bana

Canım merhaba ben bursalıyım, yaklaşık bir haftadır çok takip edemedim yeni gelen arkadaşlar da olmuş,
hoş geldiniz hepiniz.
ben Çekirge Doruk hast. Evrim Aydın'a gidiyorum memnunum sen nereye gidiyorsun?

ben medikabile gidiyorum ama değiştirmeye düşünüyorum evrim aydın nasıl yoğun oluryomu

canım doktorlar yatmamı ve moralımın yuksek olması gerektığını söylemişlerdı bana.hatta en önemlısı moralın yuksek olmasıymış.hiç korkma kendıne dıkkat et ve yat.bende ılk zamanlarımda lekelenmelerımden kanamamdan dolayı sureklı acıldeydım.çok şukur ıyıyım.

14 haftamdayım normal değil. peçeteye bulaştı bıraz. sonra kesıldı. 10 dakıka da 3 kere tuvalete gıttım şimdi yok gelmıyr. eşim yolda (merkeze uzak bi yerde çalışıyorum) dua edın ne olur. moralım altust oldu. offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…