- 30 Kasım 2010
- 9.754
- 19.766
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.381
Bak ıyıce kararsız kaldım.
Pekı bu ıkı modelden sence hangısı daha kullanıslı olur.
Sımdı mavı olanı dogumdan sonra da kullanabılırım dıye dusunuyorum.
Fakat nedense dıgerı bana daha pofuduk, daha rahat gelıyor.
Dıgerı ıse ıkısının ortası.
Senın yastıgın hangısıne daha cok benzıyor?
[/ATTACH]Eki Görüntüle 234094 Eki Görüntüle 234095
Eki Görüntüle 234101
herkese slm...
umarın resmi yükleyebilmişimdir.meleğimin ellerini kollarını gördünüzmü?
evet canım yoğun bir doktor ama zaten kontrollerimiz ayda bir olduğu için, çıktığım gibi randevumu alıyorum sorun olmuyor.
Çok güleryüzlü ve rahatlatan bir doktor.
Ben çok güveniyorum, kuzenimde ona gitmişti, arkadaşlarımdan da giden oldu, onların tavsiyesiyle gidiyorum.
Ben memnun kaldım açıkcası, ayrıca SGK ile anlaşması olan bir doktor o yüzden muayne ücretleri de 30 TL oluyor.
Doruk hastanesi bana hastane gibi de gelmiyor yani hastane ortamları genelde hep gergin olur ama burası öyle gelmiyor bana.
Burda birde çocuk doktorları da iyi olduğu için,
onlarında odaları Evrim hanımın odasıyla karşı karşıya, sıram gelene kadar bebekleri izleyip duruyorum.
Bu korkuyu hiç içimizden atamıcaz sanırım
arkadaşlar hepinize güzel dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim.bazı arkadaşlarım haftasını sormuşlar.aslsında 12 haftalık olması gerekiyordu ama bebeğin 10.haftanın başında kalbi drmuş.bu benim 5. kaybım oldu.her defasında bu haftalarda kaybettim bebeği.kan pıhtılaşması ve pco,insülin direnci vs. problemlerim var.doktorlar bunlara bağlı olduğunu düşünüyorlar.deneyerek sağlıklı bebeği birgün bulacağıma inanıyorlar.yani benim durumumda %100 tedavi diye bişey yok. çok prof.çok doç. gezdim hepsinin sonsözü ''Allah'a kalmış bişey''.tıp ne yazık ki bi açıklama yapamıyor bana.
yarın bebeğimi görücemm inşallah sağlıklıdır ve inşallah şeyini gösterir
günaydın güzel anneler,bugün bebişimin kontrolü var uzun zaman oldu çok heycanlıyım ,umarım çok iyidir.Bize dua edin
günaydın kızlar nasılsınız??ben şu son zamanlarda çok hapşuruyorum ve de korkuyorum dolayısıyla hapşurmak zarar vermez demi kızlar.....?
günaydın kızlar nasılsınız??ben şu son zamanlarda çok hapşuruyorum ve de korkuyorum dolayısıyla hapşurmak zarar vermez demi kızlar.....?
Hayır zarar vermez, hapşuruğu tutmak zarar verebilir.
tutmuyorum ama işte günde en az 10 kez hapşurduğum oluyooo sanırım allerjik bi durum....bebeğimi çok merak ediyorum keşke hareket etselerdi de hemn anlasaydık sağlıklı olduklarını bugün dr. a da gidemem
bende de öksürük var nerdeyse 1 ay oldu
çok öksürdüğüm için düşebilir dedi doktor ama sonra kontrolde iyiydi
randevum 22 ağustos bende çok merak ediyorum ne durumda diye
öksürüğün bu kadar zararlı olduğunu bilmiyordum Allah şifanı versin cnm.Nerdeyse 2 günde bir usg giriyorum ama yinede merak ediyorum işte
öksürüğün bu kadar zararlı olduğunu bilmiyordum Allah şifanı versin cnm.Nerdeyse 2 günde bir usg giriyorum ama yinede merak ediyorum işte
evet bende bilmiyordum ama öksürdükçe içerde kanama olmuş
neden 2 günde bir giriyorsun usg ye
ya burda doktor 60-100 lira falan
20 fln olsa bende gircem de
Günaydın kızlar, hayırlı ramazanlar, oruç tutanların orucunu Allah kabul etsin.
Dün yine doktora gittim ben, bi arkadaşımın cinsiyetini 12+2de söylemiş o doktor.
Ben de baktırdım ama göstermiyormuş benim zilli.Zilli dedim çünkü göstermeyenler genelde kız çıkıyor
Her ne kadar kotu haberler alsak da, hayal kurmaktan alamıyorum kendımı.
Doguım anını dusunmuyorum da, bebegımı kucagıma alacagım anı cok merak edıyorum.
Herhalde mutluluktan aglarım dıye dusunuyorum.
Dogumdan ıkı ay sonra buyuk ıhtımal calısma hayatıma gerı donecegım.
Sımdıden bebegımı nasıl bırakırım, butun gun ona hasret nasıl yasarım dıye dusunup, uzuluyorum.
Ama ona daha ıyı bır gelecek saglamak ıcın, bunu yapmam gerek.
Tabıı kayınvalıdem bakmaya razı olursa.
Yoksa bakıcı tutamam, hem guvenemeyecegım ıcın hemde maasımı ona verdıkten sonra calısmamın anlamı kalmayacagı ıcın.
Dun bı'taneme cıcıler aldım, eve gec gıttım, yorgun oldugum ıcın foto.larını cekmedım.
Ama yarın ekleyecegım.
Gıysılerımız daha cok kız bebıs ıcın, ama ben erkek olacagını dusunuyorum hala.
Bu arada melegımın babası ısım konusunda bıraz yumusamıs gorunuyor
Dun melegımle alıs verısteyken, babası aradı, 'Duhan Cıhangır e de bırseyler al annesı' dedı
Eh, bu ısmı de pek tutmadım ama, babasının adından cok daha ıyı
Ve en azından Duhan ısmını ılk ben ıstemıstım.
O kadar girmek zararlı degil mi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?