2012 Şubat Anneleri

Adengökçe
Çok geçmiş olsun arkadaşım...
Yüreğini ferah tut..
Ben tatilden geldiğimde çok hastaydım ve çok öksürdüm..
Lekelenmem başladı
HAtta doktorum ancak iğnelerle durdurdu
Umutvar ol....
Şimdi iyisin değil mi
Bebeişin de iyi değil mi
[/QUOTE]

şu an ıyıyız ıkımızde çok şükür. ama herşey psikolojık ya dun bır kez daha anladım bunu. kanamayı görunce annemı aradım bana agrın sancın var mı dıye sordu. o zamana kadar yoktu ve hemen kendıme suni sancılar yarattım. adet olacakmışım gibi bı agrı hıssetmeler, bebegımı yıne kaybettım dıye aglamalar falan. offf offf bu hamılelık ne zor iş ya.

inşallah Allah bana değil, meleğini isteyen hiç bir anneye yaşatmasın. doktorun da ne kadar acımasızmış. insan demez mi daha çok küçük o yuzden kalp atışı yoktur dıye. ağlatmış üzmüş hamıle kadını yaa

Eşimde öyle dedi canım..
Gerci bebek dusunuyoduk fakat iki sene sonra fln... Hayırlısı buymuş tabiki...
Birde sezeryan olduğu için bu teknik olarak son hamileliğim... Ne diyim iki kızım arasında 15 ay var çok iyi oldu umarım Buda iyi olur

şu an ıyıyız ıkımızde çok şükür. ama herşey psikolojık ya dun bır kez daha anladım bunu. kanamayı görunce annemı aradım bana agrın sancın var mı dıye sordu. o zamana kadar yoktu ve hemen kendıme suni sancılar yarattım. adet olacakmışım gibi bı agrı hıssetmeler, bebegımı yıne kaybettım dıye aglamalar falan. offf offf bu hamılelık ne zor iş ya.

inşallah Allah bana değil, meleğini isteyen hiç bir anneye yaşatmasın. doktorun da ne kadar acımasızmış. insan demez mi daha çok küçük o yuzden kalp atışı yoktur dıye. ağlatmış üzmüş hamıle kadını yaa [/QUOTE]

Ya onu hiç sorma doktora sinir olmuştum..
Doktorların hiç birine güvenmiyorum malesef !
Ya ben çok kötüyüm, ağlıyorumm adam hiç..
Birde diyor şuan 7 haftalık embriyosu görünüyor ama kalp atışı yok.. :)
Şaka gibiydi ya..
Dedim genelde işte ayakta geziniyorum dinlenmem gerekir mi hayır dedi, çalışabilirsin ama ben çok kötüydüm işten izin aldım bir hafta yattım öle evde..
Rapor felan vermedi..
Doktoru değiştircektim çok sordum etrafımdaki insanlara herkes her doktor hakkında birşey söyledi..
İki arkadaşımda bu doktorda muayane oluyorlardı ve biri bu doktorda doğum yaptı..
Bende burda doğum yapmayacağım için değiştirmedim..
Çok şükür ama şuan ilgili.. :)
Böylede devam eder inş.

günaydın kızlar,

dün yaklaşık 3 saatlik telefon görüşmelerinden, ve kayınvalidemlerin bir devlet hastanesi bir kadın doğum hastanesi arasında mekik dokumaları suretiyle 2li test sonuçlarını aldık (başhekim her kapıyı açar ) kayınvalidemler doktora gösterdiler akşam. 7000de 1 miş bize çıkan olasılık. doktor telefonda sadece bunu ve sıvı almaya gerek olmadığını söyledi. sonuçlar elime geçince detayları yazarım. bana ihtimal yüksek gibi geldi ama hayırlısı artık.

umarım herkes iyidir

Şükür tatlım..
Sevindim senin adına..

günaydın canım, geçmiş olsun. bebeğin sağlıklı olduğuna çok sevindim. moralini bozma tatlım. bebeğe zarardan başka birşey değil. dün ben de çok ağladım. önce sinirden, sonra da bebeğe zarar verdim diye ağladım. ah şu dönemleri hayırlısıyla bir atlatabilseydik...doktorun ne diyor peki? onların rahatlatmalarına öyle ihtiyacımız oluyor ki bu durumlarda...

Mathematician:
Canım... Çok üzüldüm... Allah bir daha böyle bir üzüntüyü sana da hiç kimseye de yaşatmasın... İnşaAllah dilediğiniz zamanda Allah'ım yeniden sağlıkla, hayırlısıyla yeni bir gebelik nasip etsin. Sana da bebeğini kaybeden diğer arkadaşlarıma da her duamda yer vermeye çalışcağım inşallah... Kendine iyi bak, umarım en kısa zamanda sorun her ne ise bulunur ve sen de sağlıkla hayırla bebeğine kavuşursun...

Adengökçe
Sana da çok geçmiş olsun, çok şükür ki şuan iyisin. Allahım bir daha yaşatmasın kimseye sıkıntı...

slm Bu benim ilk hamileliğim.Yaklaşık 12 haftalık.Bu gün doktor randevumuz var.Çok heycanlıyım acaba cinsiyetini öğrene bilirmiyim yoksa erken mi? Hamilelik hakkında hiç bir fikrim yok.Bana bu süreçte yardımcı olursanız çok sevinirim.

Aslında kımı zaman ben de ısten ayrılmayı dusunuyorum.
Ama hamıle oldugumu ogrendıgımde, ısverene soyledım ve dogumdan sonra calısmak ıstedıgımı belırttım.
O zaman bu kadar annelık duygusuna kapılmamıstım, bırde bunun dogumdan sonrası var.
Ne bıleyım, kafam cok karısık bu konuda.

Tesekkur ederım canım, valla o kadar dert etmıstım kı, ısım konusunu.
Dun esım oyle dıyınce, bırdenbıre erkek cocuklara karsı sempatım arttı

Bu sabah ayakkabılarımı gıyındıgımde canım acıdı.
Sabah oyle zor gıyınınce ayakkabılarımı, esım de terlık alalım dedı.
Ama dun cok yurudum, o nedenle de sısmıs olabılır.

Allah rahmet eylesın her ıkısıne de.
Rabbım mekanlarını cennet eylesın.
Ben kayınpederımı sevmıyorum, bu nedenle de sıddetle karsıyım adının bebegıme konulmasına.
Duhan ısmıne ben hıc rastlamadım, Kuran-ı Kerım de sure adı, benım aklıma oylece geldı.
Cıhangır ıse, esım tarıhı cok sever, ondan dolayı, Cıhangır, Cem gıbı ısımler dusunuyor.
Ama su an Cıhangır'e takmıs durumda.

olmadı iki isim sevmiyorum sadece duhan olsun dersin

Sadece benım ıstedıgım olursa, esım kırılır bu kez.
Erdogan olmadıktan sonra, cok sorun etmem acıkcası

Son düzenleme:

yeni gördüm ve çok üzüldüm Allahım tekrar böyle bir acı yaşatmasın inşallah...Allahım tez zamanda sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip etsin sana...

yeni gördüm ve çok üzüldüm Allahım tekrar böyle bir acı yaşatmasın inşallah...Allahım tez zamanda sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip etsin sana...

kızlar yaaaa bende hepiniz gibi normal olmak istiyorum.Artık kontrollerime bende 2-3 haftada bir gitmek istiyorummm inşallah başarırımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…