- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.421
Bende senin gibiydim..
Hafif kanamam oldu hastaneye gittim hemen doktorun yanına girmeden ağlamaya başladım..
Sonra doktor demez mi kalp atışı yok şimdilik 10 gün sonra bir daha gel..
Doktordan çıktım hala ağlıyorum, yanımda kimsede yok.. Birde ordaki kızlar demez mi tekmi geldiniz..Kimseniz yok mu..
Birde aile özlemi var zaten, hıçkıra hıçkıra ağlıyorum..Sonra eşimi aradım o geldi felan..
Ben 7 haftalık diye biliyordum sata göre ama meğersem 6 haftalık felan mış o nedenle yokmuş daha kalp atışı..
Ben bir hafta evde yattım ama artık ağlamaktan gözlerim şişmişti..
Ama çok şükür şuan iyiyiz..
Sende çok fazla üzme kendini..
İnşallah bir daha böyle birşey yaşamazsın tatlım..
İyiki aldırmamışsınız, korunurken hamile kaldıysan vardır bi hayır canım, Allah tamamına erdirsin.Bazı kızlar cinsiyetini erken de gösterebiliyor.Arkadaşım 12+3de öğrenmiş kızını.
Bakalım biz çarşamba günü öğrenebilecek miyiz.
Bu arada ben doğumdan sonra spiralle korunmayı düşünüyordum, şimdi okuyunca seni tereddütte kaldım.
Hehehe biz de 1.5 sene geri çekilme ile korunduk, ben ona Allah'a emanet korunma diyorum ama diğerlerinden daha iyi yaniBen de öyle yaparım artık napalım :26:
Adengökçe
Çok geçmiş olsun arkadaşım...
Yüreğini ferah tut..
Ben tatilden geldiğimde çok hastaydım ve çok öksürdüm..
Lekelenmem başladı
HAtta doktorum ancak iğnelerle durdurdu
Umutvar ol....
Şimdi iyisin değil mi
Bebeişin de iyi değil mi
günaydın kızlar,
dün yaklaşık 3 saatlik telefon görüşmelerinden, ve kayınvalidemlerin bir devlet hastanesi bir kadın doğum hastanesi arasında mekik dokumaları suretiyle 2li test sonuçlarını aldık (başhekim her kapıyı açar) kayınvalidemler doktora gösterdiler akşam. 7000de 1 miş bize çıkan olasılık. doktor telefonda sadece bunu ve sıvı almaya gerek olmadığını söyledi. sonuçlar elime geçince detayları yazarım. bana ihtimal yüksek gibi geldi ama hayırlısı artık.
umarım herkes iyidir
günaydın kızlar. dün kanamam olduğunu söylemiştim. hemen doktorumun özeline gittik. bebeğin kalp atışlarını dinledim bi sorun olmadığını gördüm çok şükür. ama saatlerce ağlamaktan da kendimi alamadım yine de. eşim "bak ağlama bişey yokmuş işte" diyor ben; "durup dururken kan mı gelir var ki bir şey geliyor işte" diye diye tüm akşam ağladım. bu sabah yine doktorumun yanına koştum (bu sefer hastaneye) çok şükür şimdilik bir şey yok. kan dün akşam kahverenginde çok çok az olarak yine geldi ama ondan sonra kesildi. moralim tam düzelmişti ki bebeğini kaybeden arkadaşın haberini okudum şimdi!
tüm kelimeler kifayetsiz şu an.. ne desek boş. biliyorum ki; hiç bi teselli cümlesi hafifletmeyecek içinin acısını. sönmeyecek yangının. ama güçlü olmak zorundasın. en azından 5 adet mini mini meleğin cennette seni bekliyor olacak. bunu düşün bununla teselli et kendini. öpuyorum ve ılk bebeğinde aynı şeyi yaşamış dün de kanı görünce aynı şeyleri yaşayacam diye aklı çıkan biri olarak seni çok iyi anlıyorum...
Hayırlı günler anneler..Maşallah bu topik baya kalabalık..
slm Bu benim ilk hamileliğim.Yaklaşık 12 haftalık.Bu gün doktor randevumuz var.Çok heycanlıyım acaba cinsiyetini öğrene bilirmiyim yoksa erken mi? Hamilelik hakkında hiç bir fikrim yok.Bana bu süreçte yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bende senin gibi bebeğimi kucağıma aldığım zamanı düşünüyorum..
Onunla gezdiğimi felan..
Benim bakacak kimsem olmadığı için işten ayrılıp kreşe gönderebileceğim duruma gelene kadar ben bakcam gibi görünüyor şimdilik..
Hem bakıcıya verirsem aklım hep onda olacak küçücük bebek ne yapar.. Bende ayrı kalamam diye düşünüyorum..
Bu arada isim konusundada senin adına sevindim inşallahh böyle devame eder..
Ben terlik hiç kullanmadım elefera...
bu 4. gebeliğim hiç ödem hiç şişme olmadı
Rabbime bin şükür...
HAyırlısı biliyor musun?
Herşeyin hayırlısı olsun canım...
Ben de kayınpederimin ve babamın ismini beraber koymak istiyorum
Kayın babamı hiç tanımadım ben...
Babamı kaybedeli 8 yıl oldu....
Duhan hem kız hem erkek ismi
Kayra gbi sanırım...
Benim etrafımda var bir kaçtane
olmadı iki isim sevmiyorum sadece duhan olsun dersin
kızlar normalde kaç haftada bir gidiyosunuz kontrollerinize?????
kızlar normalde kaç haftada bir gidiyosunuz kontrollerinize?????
arkadaşlar bugün kontrolümüz vardı.maalesef bebeğimi yine kaybettim.kalbi çoktan durmuş.yarın kürtajla alınacak.sizinle bbirlikte gebelimi sürdürmeyi çok istemiştim ama kısmet değilmiş.hepinize sağlklı bir gebelik ve ardından hayırlı dğumlar diliyorum.Allah'a emanet olun.hoşçakalın.
arkadaşlar bugün kontrolümüz vardı.maalesef bebeğimi yine kaybettim.kalbi çoktan durmuş.yarın kürtajla alınacak.sizinle bbirlikte gebelimi sürdürmeyi çok istemiştim ama kısmet değilmiş.hepinize sağlklı bir gebelik ve ardından hayırlı dğumlar diliyorum.Allah'a emanet olun.hoşçakalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?