2012 Şubat Anneleri

günaydın kızlar. dün kanamam olduğunu söylemiştim. hemen doktorumun özeline gittik. bebeğin kalp atışlarını dinledim bi sorun olmadığını gördüm çok şükür. ama saatlerce ağlamaktan da kendimi alamadım yine de. eşim "bak ağlama bişey yokmuş işte" diyor ben; "durup dururken kan mı gelir var ki bir şey geliyor işte" diye diye tüm akşam ağladım. bu sabah yine doktorumun yanına koştum (bu sefer hastaneye) çok şükür şimdilik bir şey yok. kan dün akşam kahverenginde çok çok az olarak yine geldi ama ondan sonra kesildi. moralim tam düzelmişti ki bebeğini kaybeden arkadaşın haberini okudum şimdi!

tüm kelimeler kifayetsiz şu an.. ne desek boş. biliyorum ki; hiç bi teselli cümlesi hafifletmeyecek içinin acısını. sönmeyecek yangının. ama güçlü olmak zorundasın. en azından 5 adet mini mini meleğin cennette seni bekliyor olacak. bunu düşün bununla teselli et kendini. öpuyorum ve ılk bebeğinde aynı şeyi yaşamış dün de kanı görünce aynı şeyleri yaşayacam diye aklı çıkan biri olarak seni çok iyi anlıyorum...

sorma cnm ya kendime hakim olamıyorum kiama dr.lar zararlı olmadığını söylüyolar ama artık kendime hakim olmak zorundayımmmmmmm

Ben doktorların verdigi tarihin dısında gittigimde esim kızıyo bana abartıyosun diye. Esim seni tanısa beni opup basına koyar herhalde
3. ayı atlattıktan sonra dusuk riski azalıyor zaten canım. Ben zaten sanki icimde onun oldugunu hissediyor gibiyim. O yuzden hep gitme geregi duymuyorum.
Ama suan sadece onun hareket ettigini gormeyi cok istiyorum.. sadece 9. haftada ayaklarını sallarken gormustum onun dısında hicbir doktor gostermedi hareket ettigini..
İnsallah c.tesi olmazsa p.tesi babasıyla gidicez yavrumun babası ilk defa gorucek yavrumu canlı olarak =)

Kızlar benim ilk kızım 12. Haftanın icindeyken cinsiyetini göstermişti. İkinci kızım 16 haftalikken... Yani haftasiyla pek ilgisi yok cinsiyetin. Bunda da doktorum geç söyleyecek gibi gözüküyor. Henüz ikili testi yaptırmadık. Sat a göre 11 haftalık fakat geç döllenme olduğu için 10. Haftadayiz .. İki hafta sonra ikili testim var ve en önemlisi sağlıklı olması...
Ben spiralle hamile kaldım hemen çıkarttık ve kürtaj için hastaneye gidip geri donduk... Zor bir karardı ama Allah pişman etmesin ve sağlıklı olsun hem bedenen hem aklen.

Çok şükür bak iyiymiş bebek, çünkü artık o haftalarda düşük tehlikesi büyük oranda bitiyor..Çok sevindim senin için arkadaşım

gözün aydın canım çok sevindim

Bende senin gibi bebeğimi kucağıma aldığım zamanı düşünüyorum..
Onunla gezdiğimi felan..
Benim bakacak kimsem olmadığı için işten ayrılıp kreşe gönderebileceğim duruma gelene kadar ben bakcam gibi görünüyor şimdilik..
Hem bakıcıya verirsem aklım hep onda olacak küçücük bebek ne yapar.. Bende ayrı kalamam diye düşünüyorum..
Bu arada isim konusundada senin adına sevindim inşallahh böyle devame eder..

İyiki aldırmamışsınız, korunurken hamile kaldıysan vardır bi hayır canım, Allah tamamına erdirsin.Bazı kızlar cinsiyetini erken de gösterebiliyor.Arkadaşım 12+3de öğrenmiş kızını.
Bakalım biz çarşamba günü öğrenebilecek miyiz.
Bu arada ben doğumdan sonra spiralle korunmayı düşünüyordum, şimdi okuyunca seni tereddütte kaldım.

Allah razı olsun canım, neden ınanmayayım, ısme o kadar takmıs durumdayım kı,
Rabbım affetsın, bebegımle sınamasın, sankı erkek olursa ve adı Erdogan olursa bebegımı sevemeyecegım gıbıme gelıyor.
Sımdılık Duhan Cıhangır'den vazgecmeyecekmıs gıbı gorunuyor, bana blof yapıyor.
Duhan Cıhangır olmazsa, Duhan Erdogan olurmus.
Esım, Duhan adını cok benımsemıs gorunuyor bende belkı Duhan Cem olabılır dıye dusunuyorum.
Bakalım artık, Erdogan olmasın da, valla Duhan Cıhangır'e razıyım.

öksürüğün bu kadar zararlı olduğunu bilmiyordum Allah şifanı versin cnm.Nerdeyse 2 günde bir usg giriyorum ama yinede merak ediyorum işte

canım sen bence çok giriyorsun usg ye.ben daha toplamda 2 kez gittim dr a.nasipse haftaya çarşamba günü 2 li testtimiz var.canım bu kadar endişelenme biraz rahat ol.benim 3 düşüğüm oldu.allahın izniyle hiç birşey olmaz oluncada zaten engellenemiyor.

canım çok üzüldüm..
inan ne denir bilemiyorum..
inan çok güzel bir bebeğin olacak, biraz sabır ,
Yüce Rabbimin bir bildiği vardır muhakkak..

Cevremde spralle hamile kalan birsuru insan duydum canım. Eger Allah gonderirse onune gececek bisey olamaz..
Ben geri cekilme yontemiyle korunmayı dusunuyorum dogumdan sonra. Zaten bebegim dogduktan sonra 2 yasında falanken gene hamile kalmayı dusunuyorum ben =)

Bende mavılı ve 99'luk arasında kaldım.
Bır yandan da acaba cok gereklı mı dıye dusunuyorum.
Su an ıyı kotu uyuyabılıyorum.
Ama sanırım hamıle terlıgı alacagım.
Daha sımdıden ayaklarımın sıstıgını hıssedıyorum ben ):

Gunaydın canım.
ınsallah sen de cok guzel haberler alırsın.
[/QUOTE]

Ben terlik hiç kullanmadım elefera...
bu 4. gebeliğim hiç ödem hiç şişme olmadı
Rabbime bin şükür...

bende de öksürük var nerdeyse 1 ay oldu
çok öksürdüğüm için düşebilir dedi doktor ama sonra kontrolde iyiydi
randevum 22 ağustos bende çok merak ediyorum ne durumda diye

benim konrolum de 22 ağustosta canım....
cinsiyetini o gün öğreneceğim gerçi hissediyorum ama

HAyırlısı biliyor musun?
Herşeyin hayırlısı olsun canım...
Ben de kayınpederimin ve babamın ismini beraber koymak istiyorum
Kayın babamı hiç tanımadım ben...
Babamı kaybedeli 8 yıl oldu....
Duhan hem kız hem erkek ismi
Kayra gbi sanırım...
Benim etrafımda var bir kaçtane

Adengökçe
Çok geçmiş olsun arkadaşım...
Yüreğini ferah tut..
Ben tatilden geldiğimde çok hastaydım ve çok öksürdüm..
Lekelenmem başladı
HAtta doktorum ancak iğnelerle durdurdu
Umutvar ol....
Şimdi iyisin değil mi
Bebeişin de iyi değil mi

olmadı iki isim sevmiyorum sadece duhan olsun dersin

Bende senin gibiydim..
Hafif kanamam oldu hastaneye gittim hemen doktorun yanına girmeden ağlamaya başladım..
Sonra doktor demez mi kalp atışı yok şimdilik 10 gün sonra bir daha gel..
Doktordan çıktım hala ağlıyorum, yanımda kimsede yok.. Birde ordaki kızlar demez mi tekmi geldiniz..Kimseniz yok mu..
Birde aile özlemi var zaten, hıçkıra hıçkıra ağlıyorum..Sonra eşimi aradım o geldi felan..
Ben 7 haftalık diye biliyordum sata göre ama meğersem 6 haftalık felan mış o nedenle yokmuş daha kalp atışı..
Ben bir hafta evde yattım ama artık ağlamaktan gözlerim şişmişti..
Ama çok şükür şuan iyiyiz..
Sende çok fazla üzme kendini..
İnşallah bir daha böyle birşey yaşamazsın tatlım..

Hehehe biz de 1.5 sene geri çekilme ile korunduk, ben ona Allah'a emanet korunma diyorum ama diğerlerinden daha iyi yani Ben de öyle yaparım artık napalım :26:

ayşebahar 22 ağustosta kaç haftalık oluyor
22 si pazartesi ye geldiği için ben 20 yada 27 sinde gitmeyi düşünüyorum
tabi 20 erken olduğu için ozaman gitmek daha mantıklı ama ozamanda 11 hafta oluyor
erken mi ki

ya bende artık sınırlarımı zorlayıp üçlü test zamanına kendimi tutmaya karar verdim(nasıl başaracaksam artık)yaklaşık 2 hafta var zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…