- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.401
sorma cnm ya kendime hakim olamıyorum kiama dr.lar zararlı olmadığını söylüyolar ama artık kendime hakim olmak zorundayımmmmmmm
günaydın kızlar. dün kanamam olduğunu söylemiştim. hemen doktorumun özeline gittik. bebeğin kalp atışlarını dinledim bi sorun olmadığını gördüm çok şükür. ama saatlerce ağlamaktan da kendimi alamadım yine de. eşim "bak ağlama bişey yokmuş işte" diyor ben; "durup dururken kan mı gelir var ki bir şey geliyor işte" diye diye tüm akşam ağladım. bu sabah yine doktorumun yanına koştum (bu sefer hastaneye) çok şükür şimdilik bir şey yok. kan dün akşam kahverenginde çok çok az olarak yine geldi ama ondan sonra kesildi. moralim tam düzelmişti ki bebeğini kaybeden arkadaşın haberini okudum şimdi!
tüm kelimeler kifayetsiz şu an.. ne desek boş. biliyorum ki; hiç bi teselli cümlesi hafifletmeyecek içinin acısını. sönmeyecek yangının. ama güçlü olmak zorundasın. en azından 5 adet mini mini meleğin cennette seni bekliyor olacak. bunu düşün bununla teselli et kendini. öpuyorum ve ılk bebeğinde aynı şeyi yaşamış dün de kanı görünce aynı şeyleri yaşayacam diye aklı çıkan biri olarak seni çok iyi anlıyorum...
günaydın kızlar. dün kanamam olduğunu söylemiştim. hemen doktorumun özeline gittik. bebeğin kalp atışlarını dinledim bi sorun olmadığını gördüm çok şükür. ama saatlerce ağlamaktan da kendimi alamadım yine de. eşim "bak ağlama bişey yokmuş işte" diyor ben; "durup dururken kan mı gelir var ki bir şey geliyor işte" diye diye tüm akşam ağladım. bu sabah yine doktorumun yanına koştum (bu sefer hastaneye) çok şükür şimdilik bir şey yok. kan dün akşam kahverenginde çok çok az olarak yine geldi ama ondan sonra kesildi. moralim tam düzelmişti ki bebeğini kaybeden arkadaşın haberini okudum şimdi!
tüm kelimeler kifayetsiz şu an.. ne desek boş. biliyorum ki; hiç bi teselli cümlesi hafifletmeyecek içinin acısını. sönmeyecek yangının. ama güçlü olmak zorundasın. en azından 5 adet mini mini meleğin cennette seni bekliyor olacak. bunu düşün bununla teselli et kendini. öpuyorum ve ılk bebeğinde aynı şeyi yaşamış dün de kanı görünce aynı şeyleri yaşayacam diye aklı çıkan biri olarak seni çok iyi anlıyorum...
Her ne kadar kotu haberler alsak da, hayal kurmaktan alamıyorum kendımı.
Doguım anını dusunmuyorum da, bebegımı kucagıma alacagım anı cok merak edıyorum.
Herhalde mutluluktan aglarım dıye dusunuyorum.
Dogumdan ıkı ay sonra buyuk ıhtımal calısma hayatıma gerı donecegım.
Sımdıden bebegımı nasıl bırakırım, butun gun ona hasret nasıl yasarım dıye dusunup, uzuluyorum.
Ama ona daha ıyı bır gelecek saglamak ıcın, bunu yapmam gerek.
Tabıı kayınvalıdem bakmaya razı olursa.
Yoksa bakıcı tutamam, hem guvenemeyecegım ıcın hemde maasımı ona verdıkten sonra calısmamın anlamı kalmayacagı ıcın.
Dun bı'taneme cıcıler aldım, eve gec gıttım, yorgun oldugum ıcın foto.larını cekmedım.
Ama yarın ekleyecegım.
Gıysılerımız daha cok kız bebıs ıcın, ama ben erkek olacagını dusunuyorum hala.
Bu arada melegımın babası ısım konusunda bıraz yumusamıs gorunuyor
Dun melegımle alıs verısteyken, babası aradı, 'Duhan Cıhangır e de bırseyler al annesı' dedı
Eh, bu ısmı de pek tutmadım ama, babasının adından cok daha ıyı
Ve en azından Duhan ısmını ılk ben ıstemıstım.
Kızlar benim ilk kızım 12. Haftanın icindeyken cinsiyetini göstermişti. İkinci kızım 16 haftalikken... Yani haftasiyla pek ilgisi yok cinsiyetin. Bunda da doktorum geç söyleyecek gibi gözüküyor. Henüz ikili testi yaptırmadık. Sat a göre 11 haftalık fakat geç döllenme olduğu için 10. Haftadayiz .. İki hafta sonra ikili testim var ve en önemlisi sağlıklı olması...
Ben spiralle hamile kaldım hemen çıkarttık ve kürtaj için hastaneye gidip geri donduk... Zor bir karardı ama Allah pişman etmesin ve sağlıklı olsun hem bedenen hem aklen.
valla belki inanmayacaksın ama aklımdan seni geçiriyordum
acaba cinsiyeti belli olmuşmuydu isim konusunu ne yaptı diye
tam zamanında yazmışsın
senin adına çok sevindim
sonuçta babasının adından vazgeçtikten sonra istediğin isime ikna edersin
önünde uzun bir zaman var nede olsa
öksürüğün bu kadar zararlı olduğunu bilmiyordum Allah şifanı versin cnm.Nerdeyse 2 günde bir usg giriyorum ama yinede merak ediyorum işte
arkadaşlar bugün kontrolümüz vardı.maalesef bebeğimi yine kaybettim.kalbi çoktan durmuş.yarın kürtajla alınacak.sizinle bbirlikte gebelimi sürdürmeyi çok istemiştim ama kısmet değilmiş.hepinize sağlklı bir gebelik ve ardından hayırlı dğumlar diliyorum.Allah'a emanet olun.hoşçakalın.
arkadaşlar hepinize güzel dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim.bazı arkadaşlarım haftasını sormuşlar.aslsında 12 haftalık olması gerekiyordu ama bebeğin 10.haftanın başında kalbi drmuş.bu benim 5. kaybım oldu.her defasında bu haftalarda kaybettim bebeği.kan pıhtılaşması ve pco,insülin direnci vs. problemlerim var.doktorlar bunlara bağlı olduğunu düşünüyorlar.deneyerek sağlıklı bebeği birgün bulacağıma inanıyorlar.yani benim durumumda %100 tedavi diye bişey yok. çok prof.çok doç. gezdim hepsinin sonsözü ''Allah'a kalmış bişey''.tıp ne yazık ki bi açıklama yapamıyor bana.
İyiki aldırmamışsınız, korunurken hamile kaldıysan vardır bi hayır canım, Allah tamamına erdirsin.Bazı kızlar cinsiyetini erken de gösterebiliyor.Arkadaşım 12+3de öğrenmiş kızını.
Bakalım biz çarşamba günü öğrenebilecek miyiz.
Bu arada ben doğumdan sonra spiralle korunmayı düşünüyordum, şimdi okuyunca seni tereddütte kaldım.
Malesef haklısın, bır suredır kotu haber almıyorduk, ıcım bır nebze rahatlamıstı.
Ama dunkı haberle, tekrar korkularım su ustune cıktı.
Rabbım hepımızın meleklerını korusun, ınsallah.
Canım benım, benım bır arkadasım da ıkı bebegını 5 aylıkken kaybettı.
Son bebege kadar doktorlar ne oldugunu bıle anlamıyorlardı.
Sonunda Afyon da bır doktora gıttı, orada kan pıhtılasması oldugu ıcın bebegın yasamadıgı tesbıt edıldı.
Derken arkadasım 3. kez hamıle kaldı, yogun bır tedavı surecıde beraberınde geldı.
Sureklı ıgneler vuruldu, kolları mosmor oluyordu artık.
Ve 9 ay boyunca yerınden wc dısında hıc kalkmadı, sımdı bır oglu var.
Demek ıstedıgım, vardır ılla bır yolu, Rabbım hıc dermansız dert verır mı?
Arastırın bıraz, belkı senınde ıgneye ıhtıyacın vardır ve sureklı yatmaya.
ınsallah Rabbım sana saglıklı, hayırlı, cok guzel evlatlar nasıp eder.
ınsallah canım,
ınsallah cok guzel haberlerle gelırsın.
Canım benimki en sondakinden 99 luk olandan...
dreamy almadığıma hiç pişman olmadım
karnım büyüdükçe öyle ihtiyacın oluyor ki o yastğın orasına...
mavili sonradan da kullanılabilir
ben senin yerinde olsaydım maviliyi alırdım...
aynı özellikleri var...ve maviyi bebeğinin oynatırken alt değiştiriken kullanbilirsin...
Benimkini çocuklar oyuncak ettiler ellerinde ama
olsun...
bende de öksürük var nerdeyse 1 ay oldu
çok öksürdüğüm için düşebilir dedi doktor ama sonra kontrolde iyiydi
randevum 22 ağustos bende çok merak ediyorum ne durumda diye
Her ne kadar kotu haberler alsak da, hayal kurmaktan alamıyorum kendımı.
Doguım anını dusunmuyorum da, bebegımı kucagıma alacagım anı cok merak edıyorum.
Herhalde mutluluktan aglarım dıye dusunuyorum.
Dogumdan ıkı ay sonra buyuk ıhtımal calısma hayatıma gerı donecegım.
Sımdıden bebegımı nasıl bırakırım, butun gun ona hasret nasıl yasarım dıye dusunup, uzuluyorum.
Ama ona daha ıyı bır gelecek saglamak ıcın, bunu yapmam gerek.
Tabıı kayınvalıdem bakmaya razı olursa.
Yoksa bakıcı tutamam, hem guvenemeyecegım ıcın hemde maasımı ona verdıkten sonra calısmamın anlamı kalmayacagı ıcın.
Dun bı'taneme cıcıler aldım, eve gec gıttım, yorgun oldugum ıcın foto.larını cekmedım.
Ama yarın ekleyecegım.
Gıysılerımız daha cok kız bebıs ıcın, ama ben erkek olacagını dusunuyorum hala.
Bu arada melegımın babası ısım konusunda bıraz yumusamıs gorunuyor
Dun melegımle alıs verısteyken, babası aradı, 'Duhan Cıhangır e de bırseyler al annesı' dedı
Eh, bu ısmı de pek tutmadım ama, babasının adından cok daha ıyı
Ve en azından Duhan ısmını ılk ben ıstemıstım.
Allah razı olsun canım, neden ınanmayayım, ısme o kadar takmıs durumdayım kı,
Rabbım affetsın, bebegımle sınamasın, sankı erkek olursa ve adı Erdogan olursa bebegımı sevemeyecegım gıbıme gelıyor.
Sımdılık Duhan Cıhangır'den vazgecmeyecekmıs gıbı gorunuyor, bana blof yapıyor.
Duhan Cıhangır olmazsa, Duhan Erdogan olurmus.
Esım, Duhan adını cok benımsemıs gorunuyor bende belkı Duhan Cem olabılır dıye dusunuyorum.
Bakalım artık, Erdogan olmasın da, valla Duhan Cıhangır'e razıyım.
Cevremde spralle hamile kalan birsuru insan duydum canım. Eger Allah gonderirse onune gececek bisey olamaz..
Ben geri cekilme yontemiyle korunmayı dusunuyorum dogumdan sonra. Zaten bebegim dogduktan sonra 2 yasında falanken gene hamile kalmayı dusunuyorum ben =)
Hehehe biz de 1.5 sene geri çekilme ile korunduk, ben ona Allah'a emanet korunma diyorum ama diğerlerinden daha iyi yaniBen de öyle yaparım artık napalım :26:
canım sen bence çok giriyorsun usg ye.ben daha toplamda 2 kez gittim dr a.nasipse haftaya çarşamba günü 2 li testtimiz var.canım bu kadar endişelenme biraz rahat ol.benim 3 düşüğüm oldu.allahın izniyle hiç birşey olmaz oluncada zaten engellenemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?