- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.441
bblau nerelerde acaba :26:
Aslında kımı zaman ben de ısten ayrılmayı dusunuyorum.
Ama hamıle oldugumu ogrendıgımde, ısverene soyledım ve dogumdan sonra calısmak ıstedıgımı belırttım.
O zaman bu kadar annelık duygusuna kapılmamıstım, bırde bunun dogumdan sonrası var.
Ne bıleyım, kafam cok karısık bu konuda.
Tesekkur ederım canım, valla o kadar dert etmıstım kı, ısım konusunu.
Dun esım oyle dıyınce, bırdenbıre erkek cocuklara karsı sempatım arttı
Bu sabah ayakkabılarımı gıyındıgımde canım acıdı.
Sabah oyle zor gıyınınce ayakkabılarımı, esım de terlık alalım dedı.
Ama dun cok yurudum, o nedenle de sısmıs olabılır.
Allah rahmet eylesın her ıkısıne de.
Rabbım mekanlarını cennet eylesın.
Ben kayınpederımı sevmıyorum, bu nedenle de sıddetle karsıyım adının bebegıme konulmasına.
Duhan ısmıne ben hıc rastlamadım, Kuran-ı Kerım de sure adı, benım aklıma oylece geldı.
Cıhangır ıse, esım tarıhı cok sever, ondan dolayı, Cıhangır, Cem gıbı ısımler dusunuyor.
Ama su an Cıhangır'e takmıs durumda.
Sadece benım ıstedıgım olursa, esım kırılır bu kez.
Erdogan olmadıktan sonra, cok sorun etmem acıkcası
ayda 1 çağırdı beni
arkadaşlar bugün kontrolümüz vardı.maalesef bebeğimi yine kaybettim.kalbi çoktan durmuş.yarın kürtajla alınacak.sizinle bbirlikte gebelimi sürdürmeyi çok istemiştim ama kısmet değilmiş.hepinize sağlklı bir gebelik ve ardından hayırlı dğumlar diliyorum.Allah'a emanet olun.hoşçakalın.
yeni gördüm ve çok üzüldüm Allahım tekrar böyle bir acı yaşatmasın inşallah...Allahım tez zamanda sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip etsin sana...
slm Bu benim ilk hamileliğim.Yaklaşık 12 haftalık.Bu gün doktor randevumuz var.Çok heycanlıyım acaba cinsiyetini öğrene bilirmiyim yoksa erken mi? Hamilelik hakkında hiç bir fikrim yok.Bana bu süreçte yardımcı olursanız çok sevinirim.
Adengökçe
Çok geçmiş olsun arkadaşım...
Yüreğini ferah tut..
Ben tatilden geldiğimde çok hastaydım ve çok öksürdüm..
Lekelenmem başladı
HAtta doktorum ancak iğnelerle durdurdu
Umutvar ol....
Şimdi iyisin değil mi
Bebeişin de iyi değil mi
ayşebahar 22 ağustosta kaç haftalık oluyor
22 si pazartesi ye geldiği için ben 20 yada 27 sinde gitmeyi düşünüyorum
tabi 20 erken olduğu için ozaman gitmek daha mantıklı ama ozamanda 11 hafta oluyor
erken mi ki
slm Bu benim ilk hamileliğim.Yaklaşık 12 haftalık.Bu gün doktor randevumuz var.Çok heycanlıyım acaba cinsiyetini öğrene bilirmiyim yoksa erken mi? Hamilelik hakkında hiç bir fikrim yok.Bana bu süreçte yardımcı olursanız çok sevinirim.
Aslında kımı zaman ben de ısten ayrılmayı dusunuyorum.
Ama hamıle oldugumu ogrendıgımde, ısverene soyledım ve dogumdan sonra calısmak ıstedıgımı belırttım.
O zaman bu kadar annelık duygusuna kapılmamıstım, bırde bunun dogumdan sonrası var.
Ne bıleyım, kafam cok karısık bu konuda.
Tesekkur ederım canım, valla o kadar dert etmıstım kı, ısım konusunu.
Dun esım oyle dıyınce, bırdenbıre erkek cocuklara karsı sempatım arttı
Bu sabah ayakkabılarımı gıyındıgımde canım acıdı.
Sabah oyle zor gıyınınce ayakkabılarımı, esım de terlık alalım dedı.
Ama dun cok yurudum, o nedenle de sısmıs olabılır.
Allah rahmet eylesın her ıkısıne de.
Rabbım mekanlarını cennet eylesın.
Ben kayınpederımı sevmıyorum, bu nedenle de sıddetle karsıyım adının bebegıme konulmasına.
Duhan ısmıne ben hıc rastlamadım, Kuran-ı Kerım de sure adı, benım aklıma oylece geldı.
Cıhangır ıse, esım tarıhı cok sever, ondan dolayı, Cıhangır, Cem gıbı ısımler dusunuyor.
Ama su an Cıhangır'e takmıs durumda.
Sadece benım ıstedıgım olursa, esım kırılır bu kez.
Erdogan olmadıktan sonra, cok sorun etmem acıkcası
kızlar normalde kaç haftada bir gidiyosunuz kontrollerinize?????
selam arkadaşlar,
aranızda karnı belirginleşen varmı acaba?
benim göbeğim kocaman tam 4 kilo aldım ve elimi karnıma biraz bastırınca kalbinin atışını hissediyorum
selam arkadaşlar,
aranızda karnı belirginleşen varmı acaba?
benim göbeğim kocaman tam 4 kilo aldım ve elimi karnıma biraz bastırınca kalbinin atışını hissediyorum
nasıl yani?
kalbinin atışını nasıl hissediyosunki anlamadım?
O hissettigin kalp atısları degil canım senin damarlarının atısı hızlandıgı icin onu hissediyorsun.
O hissettigin kalp atısları degil canım senin damarlarının atısı hızlandıgı icin onu hissediyorsun.
bencede canım, sen damar atışlarını hissediyosunn...yoksa 9 aylık hamile birisi bile hissedemez kalp atışlarını bence...
ama ilk defa bu hafta hissediyorum ben aylardır bakıyorum zatenvarmı kıpırtı diye yoktu eskiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?