2012 Şubat Anneleri

Tatlım iş verene söylediysen ve onlar kabul ettiyse duruma göre hareket edersin..
Bende söyledim iş verene ama benim durum biraz farklı yani zaten eşim kamuda çalışıyor ve burda çok kalıcı değiliz hem iş yerim aynı zamanda benim diplomamıda kullanıyor işten çıksam dahi cuzi bir miktar para vercekler gibi görünüyor şuan ama tabiki işyerinde çekememezlik çok oluyor birileri ayağımı kaydırmazsa :)
Bence sen sürekli Duhan Cihangirim diye sev karnını ki eşinde bu duruma yavaş yavaş piskolojikmen alışır..

Allah sabır versin cnm, çok üzüldüm gerçekten. Mübarek günlerdeyiz, Allah sana en kısa zamanda yeniden hamile kalmayı ve sağlıklı bi bebek doğurmayı nasip etsin inşallah...

haşgeldin aramıza... git gide daha kalabalık oluyoruz

şu an ıyıyız ıkımızde çok şükür. ama herşey psikolojık ya dun bır kez daha anladım bunu. kanamayı görunce annemı aradım bana agrın sancın var mı dıye sordu. o zamana kadar yoktu ve hemen kendıme suni sancılar yarattım. adet olacakmışım gibi bı agrı hıssetmeler, bebegımı yıne kaybettım dıye aglamalar falan. offf offf bu hamılelık ne zor iş ya.

inşallah Allah bana değil, meleğini isteyen hiç bir anneye yaşatmasın. doktorun da ne kadar acımasızmış. insan demez mi daha çok küçük o yuzden kalp atışı yoktur dıye. ağlatmış üzmüş hamıle kadını yaa [/QUOTE]

Allah daha iyi etsin gülüm...
Gönlünü hep serin tut emi

Canım ben şu an 11 haftalığım tabi artısı da var..
O zaman 13- 14 olacağım...
cinsiyet belli olmuş olur hem...
benim sat 17 mayıs 2011
20 şubat 2012 doğum tarihi şimdilik...
tabi erken de olabilir...
sezeryan benimki...

bu 4. sezeraynım olacak...

inşallah öğrenirsin canım

Ben tarih öğretmeniyim canım....
Cihangir de Cem de güzel isimler..
YAvuz Selim Melikşah koyan arkadaşlarım da var...
HAkkında hayırlısı olsun...

kızlar normalde kaç haftada bir gidiyosunuz kontrollerinize?????

4 haftada bir canım normalde

Kızlar hamilelikte fırında kozlenmis patatesin ya da haslanmıs patatesin bir zararı ya da yararı var mı biliyor musunuz?

nasıl yani?
kalbinin atışını nasıl hissediyosunki anlamadım?

elimi göbüşüme biraz bastırıyorum, baya bir aradıktan sonra tabi...parmaklarımda kalbinin atışını hissediyorum... banamı öyle geliyor dedim ama eşimde hissediyor...her sabah gözümü açar açmaz bakıyorum yaşıyormu diye

bencede canım, sen damar atışlarını hissediyosunn...yoksa 9 aylık hamile birisi bile hissedemez kalp atışlarını bence...

Evet tatlım ben 6. haftadan beri hissediyorum o atısı hamilelikten kaynaklanan bisey damarlarımızın atısı hızlandıgı icin artık hissedebiliyoruz. Hatta ben elimii koymadan bile hissediyorum bazen o atmayı =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…