2012 Şubat Anneleri

benimkide 3lü test için 25inde çağırdı,bende mi gitsem acaba ya,böyle öğrenenleri görünce dayanamıyorum bende,ama bide 20.haftadan önce yanılma payı olabiliyo diyorlar ya,ondan karar veremiyorum bi türlü:44: 25.inde gidersem 16.haftaya girmiş olacam,off yaa bende mi gitsem erkenden

banuesra, Dunyam80, benim_olan, ege_m teşekkür ederiz çok

bu arada geçen gün eşimle gezerken bi bakalım dedik bebek mağazalarına neler varmış, fiyatlar nasılmış filan diye
herşey baya bi pahalı geldi bize ya 2000 liraya bebek arabası vardı yuhh dedim..

wooooww nasıl arabaymış o öyle,klimalı falan mı

bende senin gibi düşünüyodum ama dayanamadım 13+6 da öğrenmiş oldum hemde kesin dedi doktor, daha sonra değişmez di mi dedim yok yok değişmez dedi

bende senin gibi düşünüyodum ama dayanamadım 13+6 da öğrenmiş oldum hemde kesin dedi doktor, daha sonra değişmez di mi dedim yok yok değişmez dedi

gerçekten mi,bende bi hafta daha bekleyip gitsem mi acaba ya ben kız da istiyorum erkek de,maalesef tek bebek,nasıl olacak bilmiyorum

şööle bi yokladım sağını solunu diğerlerinden pek farkı yokmuş gibi geldi tabi daha fazla ilgilenmeden kaçtım o bölgeden

geçen gün bi arkadaş civilim diye bi site önermişti,ben baktım çok güzel değişik bebek giysileri var,hemde çok uygun,ama kalitesini bilmiyorum...

cnm nerde yaşıyorsun bakmadım bilmiyorum ama biz ist anadolu yakasındayız civilden alıcam inş ben bebeğime herşeyini en iyi bebek arabasıda 300 tl civarı..2000 tlye ancak bebek odası var bizim buralarda yazık o paraya..yürüyünce kaldırıcaz çünkü...

canım bende o mağazadan bahsediyodum,malları nasıl kaliteli mi,bende internet sitesinden bişeyler seçtim ama cesaret edip alamadım daha,kalitesinden emin olamadım...

kızlar sizlerdede oluyormu bilmiyorum ama ben bebeğimi bazen bi tarafımda hissediyorum..şöyleki mesela sağa dönüp yatacğım zaman şayet o taraftaysa krap giriyor ve resmen bana dönme diyor...geçen gün solumdaydı bu sabah sağda hissettim..o tarafa dönemiyorum o zaman yatarken..çok güzel bir duygu kimbilir tekmeleri anlayınca ne olacak..

geçen gün bi arkadaş civilim diye bi site önermişti,ben baktım çok güzel değişik bebek giysileri var,hemde çok uygun,ama kalitesini bilmiyorum...

siteden almadım hiçbirşey bilmiyorum ama ürünleri çok uygun ve çok kaliteli..herşeyini ordan alıcm..bende cinsiyeti bekliyorum sabırla..kesinlikle tavsiye ederim..ama yerinde görsen daha iyi olur..siteden daha fazla seçenek var yerinde..

forum istanbulda gördüm dumur oldum alan var mıdır acaba dedimm bu kadar para verip..fiyatlar hep 350 400 filandı diğerlerinde . bu söylediğim en yüksek fiyat olandı gördüğüm. diğer malzemelerde de genelde pahalı geldi borç harç var nasıl olcak bakalım bilmiyorum.. bide civile bakarım daha sonra..

yerinde görmem zor gibi,istanbula yolum düşerse insallah mutlaka bulurum

bak canım zaten bebek arabasını ilk etapta düşünme bence zaten 2 ay evde olucaz malujm kış bebekler küçük...6 ayda falan almamız lazım onu..ben kanguru istiyorum yaza belki hiç gerek kalmaz arabaya..sonuçta yaşına doğruda yürürse inş en fazla kullanacağımız 1 yıl..uygun bişey alsak yeter bence..

evet bence de doğru söylüyosun.ilk bebek olunca saldırıyos herşeyi alalım diye neyseki burası var herbişeyi sorabiliyorum gebedaşlarıma

egem sen cinsiyet öğrenmedinmi daha..ben çünkü 13 gidicem doktors..erkenmi? olur ki..:44:​

yok canım en son 11 haftalıkken gittim,ikili testin sonucunu telefonla öğrendim.16.haftaya kadar beklerim diyodum ama herkes erkenden öğreniyo bi şansımı denesem mi diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…