- 17 Temmuz 2011
- 119
- 5
- 68
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.721
Ben devlet hast e gidiyorum beni de 2li testten sonra 26 sında cagırdı doktor ama ben dayanamıyorum c.tesi ya da p.tesi gidicez esimle cinsiyeti icin özel hast.
Catlıycam meraktan yaa valla esim gel gidelim dese simdi bile giderim
banuesra, Dunyam80, benim_olan, ege_m teşekkür ederiz çok
bu arada geçen gün eşimle gezerken bi bakalım dedik bebek mağazalarına neler varmış, fiyatlar nasılmış filan diye
herşey baya bi pahalı geldi bize ya 2000 liraya bebek arabası vardı yuhh dedim..
benimkide 3lü test için 25inde çağırdı,bende mi gitsem acaba ya,böyle öğrenenleri görünce dayanamıyorum bende,ama bide 20.haftadan önce yanılma payı olabiliyo diyorlar ya,ondan karar veremiyorum bi türlü:44: 25.inde gidersem 16.haftaya girmiş olacam,off yaa bende mi gitsem erkenden
bende senin gibi düşünüyodum ama dayanamadım13+6 da öğrenmiş oldum hemde kesin dedi doktor, daha sonra değişmez di mi dedim yok yok değişmez dedi
wooooww nasıl arabaymış o öyle,klimalı falan mı
şööle bi yokladım sağını solunu diğerlerinden pek farkı yokmuş gibi geldi tabi daha fazla ilgilenmeden kaçtım o bölgeden
banuesra, Dunyam80, benim_olan, ege_m teşekkür ederiz çok
bu arada geçen gün eşimle gezerken bi bakalım dedik bebek mağazalarına neler varmış, fiyatlar nasılmış filan diye
herşey baya bi pahalı geldi bize ya 2000 liraya bebek arabası vardı yuhh dedim..
cnm nerde yaşıyorsun bakmadım bilmiyorum ama biz ist anadolu yakasındayız civilden alıcam inş ben bebeğime herşeyini en iyi bebek arabasıda 300 tl civarı..2000 tlye ancak bebek odası var bizim buralarda yazık o paraya..yürüyünce kaldırıcaz çünkü...
geçen gün bi arkadaş civilim diye bi site önermişti,ben baktım çok güzel değişik bebek giysileri var,hemde çok uygun,ama kalitesini bilmiyorum...
cnm nerde yaşıyorsun bakmadım bilmiyorum ama biz ist anadolu yakasındayız civilden alıcam inş ben bebeğime herşeyini en iyi bebek arabasıda 300 tl civarı..2000 tlye ancak bebek odası var bizim buralarda yazık o paraya..yürüyünce kaldırıcaz çünkü...
siteden almadım hiçbirşey bilmiyorum ama ürünleri çok uygun ve çok kaliteli..herşeyini ordan alıcm..bende cinsiyeti bekliyorum sabırla..kesinlikle tavsiye ederim..ama yerinde görsen daha iyi olur..siteden daha fazla seçenek var yerinde..
forum istanbulda gördüm dumur oldum alan var mıdır acaba dedimm bu kadar para verip..fiyatlar hep 350 400 filandı diğerlerinde . bu söylediğim en yüksek fiyat olandı gördüğüm. diğer malzemelerde de genelde pahalı geldi borç harç var nasıl olcak bakalım bilmiyorum.. bide civile bakarım daha sonra..
yerinde görmem zor gibi,istanbula yolum düşerse insallah mutlaka bulurum
yerinde görmem zor gibi,istanbula yolum düşerse insallah mutlaka bulurum
bak canım zaten bebek arabasını ilk etapta düşünme bence zaten 2 ay evde olucaz malujm kış bebekler küçük...6 ayda falan almamız lazım onu..ben kanguru istiyorum yaza belki hiç gerek kalmaz arabaya..sonuçta yaşına doğruda yürürse inş en fazla kullanacağımız 1 yıl..uygun bişey alsak yeter bence..
evet bence de doğru söylüyosun.ilk bebek olunca saldırıyos herşeyi alalım diye neyseki burası var herbişeyi sorabiliyorum gebedaşlarıma
egem sen cinsiyet öğrenmedinmi daha..ben çünkü 13 gidicem doktors..erkenmi? olur ki..:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?