2012 Şubat Anneleri

slm arkadaslar benide ekleyin ben 2012 subatin en son annesi olacam heralde benim bebisim 29 subatda dogacak insallah :) 11. haftadayim simdi :) cinsiyet icin biraz sabir etmem gerekiyor heralde :)

Hosgeldin canım aramıza 29 subat.. 4 senede bir dogum gununu kutlayacaksın sanırım yavrunun dogum gununu

kizlarr yaa siz kacinci haftada ögrendiniz cinsiyetini ?
dün ben renkliye girdigim halde göremedik chüqünü falan :))
erkek bebek sahipleri ne zaman ögrendiniz ?
benim bir kuzenim 11.haftada digeri 12.haftada görmüs.. bizimkiler kij galiba demeye basladilar bana..-
amaa amaaa :)) ama yaa sanki bana erkek gibi geliyor..ya da cok erkek istedigimden mi öyle geliyorrrr

kızlarrr ben yarın gidicektim doktora ama dayanamadım bugün gittim ve benim KIZIM OLUYOOOORR...
kıpır kıpır hiç durmuyodu yavrum benim..darısı bekleyenlerin başına inşallaaaaahhhhh

kızlarrr ben yarın gidicektim doktora ama dayanamadım bugün gittim ve benim KIZIM OLUYOOOORR...
kıpır kıpır hiç durmuyodu yavrum benim..darısı bekleyenlerin başına inşallaaaaahhhhh

canim gözün aydinn.. saglikla dogar ins.. ee artik baslarsin sen cici bakmayaa:))
sen 13+4 falan ögrendigine göre bende 13.hafta sonlarina dogru gideyim bari :))

gerci ikili testin sonucunu göstermek icin ptesi gitmem gerekk ama bu sefer dr a saglam gitmek istiyorum .)) belki 14. haftada bulantilarim gecerrr bebisimde gösterir cinsiyetini..

sağol canım benim ağzım kulaklarımda geziyorum valla.. kızlar geç gösterir derler ama benimki accık rahat

inşallah herşey hepimizin gönlüne göre olur..

evet cook mutluyumm tesekkurler tatlim...seninde bebis iyidir merak etme bulanti eziyetine devam ettigine gore

sağol canım benim ağzım kulaklarımda geziyorum valla.. kızlar geç gösterir derler ama benimki accık rahat

inşallah herşey hepimizin gönlüne göre olur..

ayy yok biz bacak arasini gördükk..bisey yoktu :)) ama dr emin olamadii .. kafa üstü duruyordu bacaklar havada hersey ortadaydi :))
ama daha belli olmaz belki dedii

cok sevindim canım darısı basımıza insallah bizimki de gosterir cok merak ediyorum sabırsızlanıyorum doktora gitmek icin..

kızlar ben dünden beri daha iyiyim çok şükür oruçlerımı tutabiliyorum..midem bulantılarım zaten 10 haftadan sonra bitmişti..hala olanların allah yardımcısı olsun çok zor bide kusmadan benim gibi midesi bulananların daha zor.. çok şükür o günler geride kaldı..gazı olan arkadaşlara tavsiyem gaz yapan baklagiller kuru nohut gibi ve süt fazla tüketmeyin..mümkün olduğu kadar sebze ve meyve yiyin derim o zaman gaz sorunu pek olmaz allahın izniyle..hafif yemek çok önemli..azcık yemekle doyuyorum ben zaten iftarda..inş borçlanmadan bitiririm..salı yada çarş.doktora gidicem ..cinsiyetini rüyamda kız gördüm dahada merak ettim..hayırlısı olsun..oğlanda ayrı güzel kızda..yeterki sağlıklı doğsunlar..bu arada azda olsa kilo aldım sanırım karnımı artık herşey sıkıyor çok fazla çıkmasada..sinir oluyorum ama inş doğumdan sonra geçecek geçecek..

Kızlar 18 temmuzda tartıldıgımda 54,9 kg gelmistim bugun gene tartıldım meraktan 54,7 kg geldim.
Ama gobegim masallah sanki daha da cıkmıs gibi

canım ya gözün aydın,darısı bizim başımıza,meraktan ölecem ama 25inde gidecem doktora,o zamana kadar dayanabilirsem

canım ya gözün aydın,darısı bizim başımıza,meraktan ölecem ama 25inde gidecem doktora,o zamana kadar dayanabilirsem

Ben devlet hast e gidiyorum beni de 2li testten sonra 26 sında cagırdı doktor ama ben dayanamıyorum c.tesi ya da p.tesi gidicez esimle cinsiyeti icin özel hast.
Catlıycam meraktan yaa valla esim gel gidelim dese simdi bile giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…