- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #10.701
masAllah erkek patlamasi var topikte hadikizlar neredesinizzzz
slm arkadaslar benide ekleyin ben 2012 subatin en son annesi olacam heralde benim bebisim 29 subatda dogacak insallah :) 11. haftadayim simdi :) cinsiyet icin biraz sabir etmem gerekiyor heralde :)
selam hanımlaaaaaaaaaarrdoktordan geliyorum benimki şeyini gösterdi edepsiz oğlum olucak inşallah çok şükür yaaaa
Allah sizlerede nasip etsin biran önce öğrenin inşallah ben çok heyecanlıyım
Hosgeldin canım aramıza 29 subat.. 4 senede bir dogum gununu kutlayacaksın sanırım yavrunun dogum gununu
kızlarrr ben yarın gidicektim doktora ama dayanamadım bugün gittim ve benim KIZIM OLUYOOOORR...
kıpır kıpır hiç durmuyodu yavrum benim..darısı bekleyenlerin başına inşallaaaaahhhhh
kızlarrr ben yarın gidicektim doktora ama dayanamadım bugün gittim ve benim KIZIM OLUYOOOORR...
kıpır kıpır hiç durmuyodu yavrum benim..darısı bekleyenlerin başına inşallaaaaahhhhh
canim gözün aydinn.. saglikla dogar ins.. ee artik baslarsin sen cici bakmayaa:))
sen 13+4 falan ögrendigine göre bende 13.hafta sonlarina dogru gideyim bari :))
gerci ikili testin sonucunu göstermek icin ptesi gitmem gerekk ama bu sefer dr a saglam gitmek istiyorum .)) belki 14. haftada bulantilarim gecerrr bebisimde gösterir cinsiyetini..
Hoşbulduk tatlım, ben de özlemişim
İyiyim ben,inşallah bebişim de iyidir, keyfi yerindedir
Sizler nasılsınız bakalım.Geçmişe biraz göz gezdirdim ama çok yazılmış hepsine de bakamadım.
Güzel haberler almışsın, maşallah gözün aydın
sağol canım benim ağzım kulaklarımda geziyorum valla.. kızlar geç gösterir derler ama benimki accık rahat
inşallah herşey hepimizin gönlüne göre olur..
sağol canım benim ağzım kulaklarımda geziyorum valla.. kızlar geç gösterir derler ama benimki accık rahat
inşallah herşey hepimizin gönlüne göre olur..
Benim de bugun bulantım vardı ama kusmadım cok sukur.. Sabahları yemek yemeye korkuyorum kıusucam diye
komşu sendin değilmi bu ?
canım ya gözün aydın,darısı bizim başımıza,meraktan ölecem ama 25inde gidecem doktora,o zamana kadar dayanabilirsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?