2012 Şubat Anneleri

Arkadaşlar Merhaba!

Ben de bu gruba dahildim ama pek mesaj yazamadım, önceleri hamileliğin verdiği rahatsızlıklardan dolayı daha sonra da burada bir kaç kişinin bebeğini kaybetmesinden dolayı moralim bozuldu onun için hiç yazmaz oldum. Ve ne yazık ki 11. haftada ben de gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldım. Nedenini yazıp sizlerin de moralini bozmak istemiyorum. Dualarım hep sizinle olacak. İnşallah Rabbim sizlere bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder.

çok üzüldüm gerçekten böyle durumlarda ne diyeceğimi şaşırıyorum.sebebini merak ettim ama tabiki söylemek zorunda değilsin. Allah sana ve diğer bebeğini kaybedenlere sağlıklı bi bebek nasip etsin..

Bu gün doktor randevum vardı.bebişim sağlıklı maşallah çok sevindim.birde süpriz yaptı (12 hafta) oğlum olacakmış yanılma payı yüzde 2 miş.rüyalarımda da öyle görüyordum rüyalarınıza güvenin doğru çıkıyor

kızlarrr ben yarın gidicektim doktora ama dayanamadım bugün gittim ve benim KIZIM OLUYOOOORR...
kıpır kıpır hiç durmuyodu yavrum benim..darısı bekleyenlerin başına inşallaaaaahhhhh

Ohhh bir prenses daha, canım gözünaydın

Allah sabır versin arkadaşım, inşallah daha böyle birşey yaşamaz sağlıklı bir gebelik geçirirsin en yakın zamanda.

Aman da aman ne uslu bebik o öyle, 12. haftada gösterdi Gözünaydın canım senin de.

Merhaba bayanlar,ben de gittim doktora pzartesi günü ve bebişimi gördüm,benimki yüz üstü yatıyordu,çok tatlıydı,öyle harekette etmiyordu yorgundu herhalde Kalp atışlarına baktı iyi dedi.Ense kalınlığı normal dedi.Doktor daha cinsiyet belli olmaz dedi ya,çok merak ediyorum aslında.İkili test yaptırdım kızlar ama sonucunu haftaya alıcam.

Teşekkür ederim. Allah hepimizin bebişlerini korusun.Olmayanada tez zaman da nasip etsin.

Bu arada eşimle bu gün yüzmeye başladık tavsiye ederim sıcak havada özellikle çok iyi geldi.doktor bisiklet yüzme yürüyüş tavsiye etti ama en iyisi yüzme geldi bana çok yorulmadan eğlenerek yapıyorsun birde eşinle zaman geçiriyorsun

Herkes cinsiyetleri öğrenmiş ama yaaaa,benim doktor daha belli olmaz dedi amaaaaaa.
Bir dahada 1 ay sonra gidicem offf.

yaklaşık 1.5 hafta önce başka bir doktora gitmitim o zaman sordum belli olmaz dedi.ama laf arasında çocuğu mavilere boğma dedi doktora bakınca pembelere de boğma dedi. sanırım dr erken anlıyorlar da bize kesin olmadan söylemiyorlar erkekler erken belli oluyor diyorlar şansını dene istersen

Seninkinin cinsiyetine ne dedi doktor canım?Kaç haftalıksın?

maşallah ben daha yaptırmadım çarşamba ikili test için gideceğim ense kalınlığı iyi sağlıklı görünüyor dedi bakalım umarım sonuçları iyi gelir bebişlerimizin:95:

iyi gecelerrr gördüm ki bi kaç arkadaşımın daha bebişlerinin cinsiyeti belli olmuş hayırlı olsun benim oğluşuma gelin kızlar çoğalıyomu ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…